pondělí 13. února 2012

Blog Award.

Ráno jsem byla mile překvapena, když jsem zjistila, že jsem "získala" blogové ocenění. Toto ocenění mi udělila moje úžasná a krásná blondýnka Téra. Velice mě to těší, člověku je hnedka lépe na duši, když ví, že jeho práce není zbytečná a je někým oceněná. Bez Vás všech, kteří tyto řádky čtete by mě to nebavilo a určitě by tu tento blog už nebyl. Při zakládání tohoto blogu jsem to chtěla "pouze" zkusit.. Chtěla jsem zjistit, zda by někoho zajímalo to, co vymyslím... a nikdy mne ani nenapadlo, že bych mohla mít tolik čtenářů a tolik, troufnu si říci přátel, kteří mě povzbuzují, fandí a drží palce ve všem co dělám...! Je strašně fajn vědět, že stále existují lidé, které zajímá štěstí, ale i neštěstí někoho jiného.. že jsou lidé, kteří vám pomohou i když vás v podstatě neznají... kteří vás povzbudí ve chvíli, kdy to potřebujete i když vás v životě neuvidí.. ale vlastně, nikdy neříkej nikdy, že jo? :-)

Konec vylévání srdce, protože ani milionem slov neumím říci, co to pro mě znamená. Opět použiji nejčastější a nejpoužívanější frázi, ale ta prostě znamená všechno. Opravdu ze srdce vám DĚKUJI


A teďka to nejtěžší nakonec.. Vybrat pouze 5 blogerek, které si cenu zaslouží je téměř nadlidský úkol.. Doufám, že ostatní, které jsem nejmenovala mi odpustí.. také jsem vyřadila slečny, které již byly nominovány jinde, ty mi to doufám odpustí též.. ale těch 5 blogerek je vážně šíleně málo.. já bych potřebovala těch míst daleko více, protože podle mě každý si tu cenu zaslouží! :-) Ale nakonec předávám cenu dál těmto slečnám:






Doufám, že se tímto nikdo nenaštval ani neurazil, to by mě moc mrzelo.. Za chvíli postnu ještě recenzi na jeden lak na nehty, takže koho to bude zajímat, STAY TUNED! :-)

13 komentářů:

  1. Ty už si ho měla mít dávno! My děkujeme, že se s námi o své radosti i strasti dělíš, že nás do svého života pustíš :-) A jaká byla valentýnka od Vivi? :-))))

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji ti :) a hodně štěstí s blogem i nadále :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je strašně fajn :) Musím říct, že je fakt moc fajn, že úplně cizí lidé se tě snaží podpořit, mně se teď moc nedaří s lidmi, kteří by mi měli být blízcí a tak je teď pro mě blog a vůbec tenhle svět balzámem na duši ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji a děkuji za nominaci! :) Jinak napsala jsi to krásně!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji vám moc! Jste zlaté, dámy! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéj děkuji Klárko, všimla jsem si toho, až teď! :*

    OdpovědětVymazat
  7. Jéj ty si ale moc dobrá ...ďakujem ja si to teda ani nezaslúžim

    OdpovědětVymazat
  8. Ach zlato, já Tě miluji, ale vůbec si to nezasloužím :* Tobě gratuluji, je to zasloužené a ano sice se "neznáme osobně", ale víš, že jsi pro mě jedna z nejbližších lidiček a že si Tě moc vážím! :*

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)