neděle 1. ledna 2012

Welcome 2012.

Vítám Vás v novém roce.. Jak jste si užili Silvestra? Doufám, že jste si ho náležitě užili podle vašich představ a neprobouzeli se dnes s bolehlavem a kocovinou.. :-) 
Já měla jako každoročně klidný Silvestr. Na žádné oslavy si nepotrpím, večer trávíme s přítelem u oblíbených filmů a seriálů, o půlnoci si připijeme i s rodinou, okoukneme ohňostroj, včera nám i sama tchýně připravila pěknou podívanou na světýlka.. no a pak se jde spát.. jelikož jsme oba s přítelem momentálně zaneprázdněni a neustále se učíme na zkoušky, které nám zítřejším dnem začínají, nemáme mnoho času nazbyt.. 
Ale i tak jsme si večer náramně užili, u krbu se samýma dobrotama.. No a teď nám nezbývá než přijmout nový rok. Já si jenom strašně přeju, aby byl lepší než ten minulý...

Rok 2011 byl pro mě jeden z nejhorších v mém životě. Absolutně nic se nedaří jak má a mě docházejí síly.. Bojím se roku 2012, zatím to vypadá na nejtěžší rok v mém životě. Ale třeba taky ne, třeba mě mile překvapí a bude lepší.. Uvidíme..

Ještě jednou vám přeju spoustu úspěchů v novém roce, ať se vám daří a máte se co nejlépe..! Zároveň vám musím strašně poděkovat za vaši náklonnost, za to že tu trávíte svůj drahocenný čas a komentujete mé články, za to že je vás tu úžasných 90 pravidelných čtenářů! Opravdu si toho moc cením! Jestli mi rok 2011 přinesl něco dobrého, tak je to dozajista tento blog..! Držíte mě nad vodou a já si toho moc vážím!


Včerejší hostina.. :-)




 A když už sem se necpala dobrotama a neválela se u filmu, hrála sem si s těmahle malýma dárečkama.. :-)
 A kdyby někoho zajímalo, proč jsou takový mokří a uválení, tak se chvíli před focením krmili a jaksi se neumějí ještě nakrmit bez toho, aby byli mokří od hlavy až k patě.. :D :-)

Mějte se krásně a přeju pěkný večer a zítra úspěšný start do nového týdne!

P.S. Na FACEBOOKU mého blogu najdete bonusové fotky chlupáčů.. :-)

13 komentářů:

  1. snad bude tenhle rok pro tebe úspěšný! přeju hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky ti přeju všechno nejlepší do nového roku a at je teda lepší !!! :) ty štěnátka jsou nádherná :))

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji ti, aby se vše vydařilo podle tvých přání. Pro mě rok 2011 také úplně jednoduchý nebyl. Věřím, že tento rok bude daleko lepší! :) A pejsánci jsou ňuchňací. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie, to si vravím vždy, keď si myslím, že je fakt zle. Ale potom sa to vždy nejako utrasie a ja si zase musím hovoriť, že nikdy nie je tak dobre, aby nemohlo byť ešte lepšie :) želám ti krásny rok 2012. A btw. kráásne šteniatka :)
    www.runthisworldgirls.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Beruško, Ty víš moc dobře, jak Ti rozumím, víš že to máme stejně, tenhle rok stál za houby a ten nový bude nejtěžší zkouškou, ale já věřím, že právě v tomhle nejtěžším období se na nás to štěstí konečně obrátí a všechno to zvládneme dobře!!! Přeji Ti hodně sil, zdraví a lásky do Nového roku :) Pejskové jsou rozkošný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ale ste mali dobroty ...hafani sú tak krásny

    OdpovědětVymazat
  7. Klári teď jsem si četla ten vzkaz, málem mě to rozbrečelo, moc děkuji za to všechno, spolu to letos prolomíme a dáme tý smůle na zadek, jasný? :) :*

    OdpovědětVymazat
  8. tie psíky sú aboslútne rozkošné! :)

    OdpovědětVymazat
  9. jeeeee ty jsou krasni!!:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé ty pejsci jsou nádherný :) Hned bych si jednoho vzala domů :D:))

    OdpovědětVymazat
  11. ťuťu:)
    her-guess.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. hafani sú skvelíííííííí, my sme mali včera takto na hranie 5 malých mačiatok u manželových rodičov :)človek zabudne aj na všetky starosti, keď má na rukách takéto úžasné stvorenia :) a prajem ti nech máš ten nový celý rok lepši,snaím sa držať hesla, čo nás nezabije, to nás musí posilniť a nejako sa tie starosti ľahšie potom zvládajú :)

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za podporu a vaše milé komentáře! :) Při další příležitosti zase hafany nafotím, třeba mi i vydrží chvíli pózovat.. ;-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)