čtvrtek 19. ledna 2012

New Camera.


Po včerejší odmlce vás opět zdravím. Chtěla jsem vám včera napsat své první dojmy z fotoaparátu, ovšem nějak jsem to nestihla. Učila jsem se na zkoušku, chvílema se kochala foťákem a odpoledne mi dorazila Sonička, takže čas nebyl už tuplem. Dneska jsem měla další ze série zkoušek. Kupodivu nebyla nijak těžká a zvládla jsem to na 1- a k ještě většímu podivu mi dopadla i ta pondělní, takže další dvě zkoušky mám z krku. Ještě aby dopadly zbylé 3 a jeden zápočet a budu nejspokojenější člověk pod sluncem... :D Další zkouška mě čeká hned v sobotu (ano, opravdu v sobotu!) a bojím se ji nejvíce.. Tak doufám, že při mě bude štěstí ještě aspoň chvíli stát. No, ale dost o škole.

Vraťme se k foťáku :D Jsem z něho nadšená. Pro ukázku jsem vám ho vyfotila, ve strašně špinavém zrcadle a při hodně špatném světle, takže to vypadá, jak kdyby byly fotky nekvalitní.. :D Ale nejsou. Opak je pravdou. Foťák je naprosto super, nafotila sem s ním zatím jenom pár fotek, protože nebyl čas, ale už jen z toho co sem nafotila, vidím patrné rozdíly oproti předešlému... Takže snad to vypadá na lepší časy, co se fotek týče.. Rozhodně blesk nežere barvy jako předešlý. Ještě by to chtělo, aby bylo lepší počasí a více světla, aby se dalo pořádně fotit.. :-) a k tomu čas samozřejmě.


Dneska tu nebudu dávat nijak významný článek, bohužel, není moc času, musím se ještě učit na sobotní zkoušku a navíc toho mám dneska plné vinty, takže plánuju už leda tak vanu a potom postýlku. 

Ale chtěla bych vám ukázat ještě poslední výhru, která mi přišla během minulého týdne a ještě jsem vám ji neukázala. Výhru mám od krásné a milé Kockandy, u které jsem ji vyhrála v giveaway. :-) Jde o tekuté oční linky v naprosto úžasném obalu! :D Až je vyzkouším, tak dám vědět.


A nakonec se chci zeptat - upravujete nějak velikost fotek nebo zveřejňujete fotky v původní velikosti? Já je doteď zmenšovala, ale přijde mi, že se tím zhoršuje i kvalita. Proto nevím co s tím. Předem děkuji za vaše postřehy ;-)

Přeji pěkný večer a zítra už snad přijdu s něčím lepším :-)

14 komentářů:

  1. Pěkné fotky a gratuluji k výhře! :)
    Já fotky nechávám v původní velikosti.

    OdpovědětVymazat
  2. pěkný foťáček, jen co je pravda :-) gratuluju ke zkouškám a k těm krásným linkám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá moc krásně :) a i ta fotka z něj vypadá dobře :) a gratuluju k výhře, někde jsem ale četla že linky moc nevydrží :( .. ale ten obal je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulujem k foťáku! :-) .. to musí byť radosti.
    Fotky nemusíš zmenšovať pokiaľ si vo foťáku nadstavíš rozlíšenie, ktoré ti bude vyhovovať.

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zvědavá na další fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. No už sa teším na ďalšie fotky

    OdpovědětVymazat
  7. gratuluju ke zvládnutým zkouškám a držím palce na ty další! :) Foťáček je super, tak ať dobře slouží!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ať zvládneš všechny zkoušky :) A foťák vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak foťáček vypadá luxusně :) A se zkouškou moc držím palečky ;)

      Vymazat
  9. Děkuji za všechny milé komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Držím palečky na zkoušky! :) A foťáček vypadá vážně luxusně a chtěla bych vidět další fotky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný foťák.. :) Taky by se mi hodil :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)