pátek 6. ledna 2012

Last Friday Night.

Nějaký čas to tu teď možná bude trochu váznout. Je mi to vážně moc líto, ale prostě absolutně nestíhám. Příští týden nejtěžší zkouška. Strašně se bojím. A dnes večer ségřin maturitní ples, což mi zkracuje čas na učení. Ale tak snad to všechno stihnu. Do té doby omezuji svoji působnost zde na minimum. Omlouvám se, ale jinak to nejde.

Ještě bych moc ráda poděkovala za Vaši podporu! Moc si ji vážím! Tenhle týden mi to pomohlo a vše, co sem potřebovala se vydařilo. Dokonce ta úterní těžká zkouška. Kéž by se povedla ještě ta další. To bych byla rázem nejšťastnější na světě..

Dnes bych vám na fotkách ráda ukázala poslední výhru z giveaway, kterou jsem obdržela. Čekala tu na mě po Vánocích a moc mě potěšila! Tělové mléko a lesk na rty od H&M mi nadělila moc milá a sympatická Dáša. Tímto ji ještě jednou moc děkuji, mám z toho obrovskou radost a sem ráda, že můžu vyzkoušet něco nového..! :-) A až výrobky vyzkouším, určitě se dočkáte recenzí.


No a prozatím se s vámi rozloučím. Jdu učesat a nalíčit ségru, potom trochu zkulturnit sebe a večer se bude tančit až do rozpadnutí střevíčků... (Jo, tak to kecám :D) Přeji vám krásný páteční odpoledne a večer a hezký víkend! :-)

11 komentářů:

  1. Držím palce při zkouškách! Já jich mám taky hodně. :/ Jsem ráda, že tě to potěšilo, je to milé. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to s těmi zkouškami úplně stejně, ale stejně mi to nedá a na blog chodím i přes nedostatek času :D Budu držet palce, snad to všichni zvládneme! :) A ples si pořádně užij, aspoň se odreaguješ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych si šla zaplesat :-) Tak si to moc užijte, holky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé tak to budete mít jistě skvělý večer, a se zkouškama věřím, že to dáš ;) Držím palce, co jich jen mám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Víš že já Ti držím pěsti na sto procent! :) Snad se to povede, moc bych Ti to přála :) A ples si užijte holky, já se jdu vyspat, jsem z toho všeho nějaká znavená... :)

    OdpovědětVymazat
  6. tá výhra vyzerá super :) držím palce na skúškach a uži si ples..dúfam, že sem hodíš z neho nejaké fotky :))

    OdpovědětVymazat
  7. držím ti palce,at zkouška výjde :))

    OdpovědětVymazat
  8. vyzerá to fajn a inak držím palce :))

    OdpovědětVymazat
  9. Tak sa drž a potom sa vrát ...držím palce

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji a užij si ples! Držím palce na zkoušku. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za vaši podporu, doufám že to pomůže :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)