středa 25. ledna 2012

Best Friend.


Nejbližší přítel, nejlepší ségra, milovaná osoba! :-* A taky jeden z mála lidí, co mě občas opravdu dokáže nasrat. Ale je ke mě upřimná a vždycky mi řekne svůj názor, ať už je jakýkoliv. Miluju ji!


A proč vám o tom píšu? No tak samozřejmě, abych vám tu krasavici představila, že jo. Ale taky proto, že mě zítra přijede navštívit a bude mi dělat dvorního fotografa! :D Protože jsem kvůli zkouškám a hlavně kvůli počasí neměla možnost nafotit, v čem jsem pobíhala po zeměkouli, rozhodla jsem se to nafotit vše najednou. Takže možná už konečně budou nějaké ty moje looky, oblečky, outfity.. říkejte si tomu, jak chcete... :-) 

Tak a já si jdu užívat volna a klidu, dokud můžu.. za pár dní mě čeká opět učení na další pokusy u dvou zkoušek.. bohužel u té dnešní a u jedné z dřívějška. Achjo.. :D

Mějte se krásně a přeju pěkný večer!

FACEBOOK x FORMSPRING - ptejte se! :-)

P.S. Děkuji za úžasné číslo 162 pravidelných čtenářů! :-)

9 komentářů:

  1. Zlom vaz u zkoušek a závidím ti tak krásný vztah se sestrou. Já s tou mojí nemám žádný :(

    OdpovědětVymazat
  2. Holky já Vám ten Váš krásný vztah tak závidím :) My se máme se sestrou taky rádi, ale prostě jsme každá trošku jiná a jinde :) Budu držet palce, ať ty zkoušky pak konečně pokoříš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc vám to oběma sluší! :) Těším se na fotky, držím palce na zkoušky a gratuluji k počtu čtenářů!

    OdpovědětVymazat
  4. Jako vejce vejci, kočky :-) Ségru pozdravuj a užijte si to spolu :-) A ty další pokusy už budou úspěšné, pořádně si na ně odpočiň :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Sympatická jako ty :)) A na ty fotky se těšim...já zatím žádného dvorního fotografa nemám - proto moje fotky vypadají tak jak vypadají :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Vidno že ste sestry máte rovnaké črty a tiez aj usmev

    OdpovědětVymazat
  7. tyjo, jste si se ségrou vážně hodně podobný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Obě moc děkujeme za vaše milé komentáře! :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)