neděle 18. prosince 2011

Zlatá neděle.

Tenhle víkend se řadí mezi ty nejhorší, co sem v letošním roce prožila. Smrt ex-prezidenta je jenom poslední dílek do skládačky příšerného víkendu. Začalo to včera, kdy sem se dozvěděla, že mi jeden zápočet utíká mezi prsty. Zítra se rozhodne, zda ho mít budu či nikoliv. Úžasná zpráva! Vzhledem k tomu, že zítra píšu né jeden, ale rovnou tři zápočty... Letos sem chtěla školu dodělat, ale jsem stále blíže spíše té situaci, že si budu muset studium prodloužit.. No, poté, co sem se dozvěděla tuto zprávu, sem se šla uklidnit na blog a tam mě čekalo další nemilé překvapení, v podobě ubývajících čtenářů. Netvrdím, že je to pro mě všechno, ale na druhou stranu, v už tak špatném rozpoložení mě to prostě dorazilo. S Ondím to je taky takové zajímavé, nemáme na sebe vůbec čas. A co teprve duši vysávající neustálá péče o bábinu. Prostě sem včera byla hotová.. Stojí to za starou bačkoru. Celý můj život stojí za starou bačkoru a nejhorší je, že nevím jak s ním naložit, aby bylo lépe.

A tak se zítra alespoň vydám na nákupy. Koupím si ještě něco k Vánocům, koupím i ostatním ještě něco k Vánocům a bude to fajn. Po těch zítřejších (nepovedených) zápočtech si budu muset spravit náladu..

Jo a abych nezapomněla - úkol týkající se koncertu Coldplay - sehnání lístků, je splněn! Lístky jsou spokojené doma, dokonce jsme sehnali lístky k pódiu a teď už jen čekat. Jupí! Jedna z mála dobrých zpráv.

Dnes pouze s nicneříkajícíma fotkama, focenými předevčírem venku na cestě domů.





 Přeju pěkný adventní večer! :-)

14 komentářů:

  1. To je mi hrozně líto, doufám, že bude brzy alespoň o trochu lépe, Klárko! Zítra to určitě zvládneš, budu ti držet vše co půjde!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ani nevieš ako moc ti rozumiem...v blogu ...v staraní sa o príbuzných ...v smutných správach ...vo všetkom...ale pekne si niečo zajtra kúp...
    Jo ja už som tiež totálne vyčerpaná ..dnes doobedu sme sa vadili s Johnnym do toho som upratovala lebo keď mám depku tak riadim jak divá ..a k tomu ma včera naštastie pri celkom príjemnej činnosti :) seklo ale došlo mi to nejak až ráno a dnes to je na nevydržanie...totálne je mi do plaču bolesti...ked sedím alebo stojím...je to jedno...aspoň sa už teším že konečne budem v noci spať tento týždeň s Johnnym ...tak moc mi chýba objatie v noci ...no a v stredu mám stretnutie zo školy tak sa teším...inak budem celí týždeň upratovať zdobiť a chystať ...ale neviem ako keď ledva stojím s tými seknutými krížami ...ale som sa rozkecala:) ... posielam ti veľa sily a trpezlivosti ...

    OdpovědětVymazat
  3. No mňa také veci netrápia ..ja už som na bolesť zvyknutá nejak to nevnímam ako príde tak odíde bojím sa skorej iných vecí ...ale to by si nepochopila že bolesti sa človek nebojí ...keď väčší strach pre mňa je každý večer zaspávať a uvedomovať si že čo ak sa už ráno nezobudím ...čo ak sa niečo stane ...a s týmto je bojujem skoro každý deň....samozrejme s aj krajšie dni keď to absolutne nevnímam a užívam života čo najviac sa dá ...:)

    OdpovědětVymazat
  4. hlavu vzhuru, zase bude lip.. pocet ctenaru dokaze cloveka dorazit, kdyz se vsecko sype, ale je to jen drobnost, malickost... jinak obdobi je zly.. spoluzakovi se vcera v noci vybourala rodina.. proste samy spatny zpravy porad..
    tak drzim palce, at zas prijde lepsi obdobi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jej, nezoufej, bude líp :) Nenech se tou školou zdeptat, nestojí to za to. ;) Páni Coldplay budou hrát v Česku???? Kdy?

    OdpovědětVymazat
  6. Klárko, nezoufej, zase bude líp! Kvůli škole bych se tolik nestresovala, prodloužíš si mládí. A určitě se pochlub, co jsi nakoupila. :) Jinak stromečky se světýlky mám moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  7. ani nevíš jak moc ti rozumim :( musíme doufat, že bude líp

    OdpovědětVymazat
  8. jéé,světýlka:)
    tahle neděle byla pěkně na prd no:/a štěstí se školou.)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju za vaši podporu, moc si toho vážím! :) Dnes odpadly starosti se zápočty, tak snad bude zase trochu lépe.
    Eve.H: Jojo Coldplay budou hrát příští rok v ČR a po lístkách se jen zaprášilo :D Děkuji za tip na skinny, já dnes sice v HM byla a nic si nakonec nekoupila, ale až bude po těch "nájezdech kobylek", co jsou teď v obchodních centrech, tak se tam po nich mrknu..! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Neboj, všechno se zase spraví. Nesmíš zapomínat, že se ti budou dít ty věci, které si na sebe natáhneš, aneb zákon přitažlivosti funguje všude. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ach beruško moje, když to tak čtu úplně vidím sebe, až na to, že místo zápočtů teď řeším úkoly a to že nevím, kdy budu dohánět všechny ty hodiny v práci a podobně, jinak je to vše stejné... Starost o babičku, každý víkend u ní, podporovat jí, držet jí nad vodou, do toho se starat o hysterickou mámu, která je schopná jen tak stát a začít brečet a já všechno dělám za ní. Strašně mě štve, že i někdo jiný musí zažívat takové duševní bolesti, někdy mám chuť s tím vším seknout, sebrat se a odjet, ale nejde to... Jak dopadly ty zápočty Klári? Piš mi kdyžtak na můj knižní blog prosím...

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)