neděle 25. prosince 2011

Vánoční pohoda.

Jakého jste měli Ježíška? Byl k vám štědrý? :-) Já se musím přiznat, že jsem skutečně nadšená, Ježíšek mi přinesl vše co sem chtěla, potřebovala a dokonce i něco navíc. Udělal mi neskutečnou radost. O dárky se s vámi podělím někdy v budoucnu, třeba zítra, dnes vám přináším pár vánočních fotek, dokud nasáváme plnými doušky tu atmosféru..

Abych nezapomněla, jeden dárek sem si pro své pravidelné čtenáře připravila i já a to formou facebookovských stránek mého blogu. Takže ode dneška mne najdete i na facebooku a to přímo tady. Brzy se objeví adresa i ve sloupku po pravé straně. Na těchto stránkách vás budu pravidelně informovat o novém článku, budu přidávat věci, které mě inspirují, nějaké fotky oproti blogu navíc a tak dále.. :-) Určitě se budu snažit přispívat tam stejně pravidelně, jako na blog.. 

A teď je na místě pár fotek a ukončit tento článek. Užívejte si nadále vánoční pohody a pochlubte se mi v komentářích, čím vás Ježíšek obdaroval a jaký byl Váš Štědrý den! :-)






Bonusovka:


Už mi nezbývá než vám popřát hezký sváteční večer! :-)

11 komentářů:

  1. Ty si musela byť moc dobrá keď ste mali takého bohatého Ježiška ....a so sestrou sa podobáte teda ak sa správne domnievam

    OdpovědětVymazat
  2. Jste kočky! Já měla také krásného Ježíška. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, Vám to ale sluší :-) A tu švestičkovou sadu z Avonu byl teda jeden z mála věcí, o kterých jsem věděla, protože jsem v katalogu nemohla odolat tý vůni, no copak já, hlavně Fífa říkal, když to prohlížel, že by chtěl, abych takhle voněla :-D A užívej vánoční pohody dokud to jde, Klárinko :-) A už se těším na ty tvé dárečky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, Klárko, moc ti to sluší a s tou školou s tebou soucítím, taky už budu muset začít :(

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto Vánoce byly super :) ! Mnam to cukroví :)

    OdpovědětVymazat
  6. ježišek bol skvelý:)aj štedrý:)práve si užívam tú vianočnú pohodičku;)

    OdpovědětVymazat
  7. pěkné fotky♥:)

    her-guess.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné fotky, se sestrou jste si moc podobné. Mám ráda Robby Bubble. :) Pěkné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za milé komentáře! :) Užívejte si vánoční pohody i nadále! ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)