sobota 31. prosince 2011

Konec roku.


I já bych Vám ráda popřála pěkného Silvestra, pěkný Nový rok a hlavně spoustu štěstí, zdraví, lásky a úspěchů v tom příštím roce..! Aby byl lepší než ten předešlý... Já v to upřímně doufám, protože letošní rok byl pro mne jedna velká KATASTROFA a už se nemohu dočkat toho nového, doufám, že pro mě bude zlomový a v tom mém podělaném životě se konečně něco změní..

Mějte se krásně, užijte si dnešní večer (i za mě) a moc nepijte, ať vám zítra není špatně! ;-) Protože víte co se říká: Jak na Nový rok, tak po celý rok.. takže zítra nedělejte nic, co nemáte rádi - nebo vás to bude čekat celý rok! :D (škoda, že se zítra tomu učení nevyhnu..)

Zítra vám snad konečně napíšu víc. Momentálně nemám moc času nazbyt, zkoušky se blíží a já nedělám nic jiného, než se učím jako blázen.. Teď odjížím za Ondínkem, oslavíme Silvestra a zítra nás čeká zase jenom učení.. Doufám, že vy se máte lépe! A kdybyste chtěli, můžete mi napsat, jak budete slavit Silvestra VY.

Dnes Vám přeji obzvláště pěkný večer!!! :-)

9 komentářů:

  1. Aj tebe všetko dobré do nového roka ....

    OdpovědětVymazat
  2. Klárinko, přeji ať se na nás v příštím roce jenom směješ a jsi šťastná :-* Jinak s učením na tom jsme úplně stejně, je mi z toho úplně zle :-/

    OdpovědětVymazat
  3. I Tobě vše nej do Nového roku! :)
    Bohužel se taky musím učit. :/ Ale vůbec se mi nechce a tak dělám vše možné, jen to učení ne. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, na mojom blogu prebieha práve GIVEAWAY o zaujímavé ceny. Ak máš chuť a obätuješ pár minút, navštív môj blog a zapoj sa do Giveaway, ktorú nájdeš tu : http://ariadneella.blogspot.com/2012/01/giveaway.html

    s pozdravom Ariadneella

    OdpovědětVymazat
  5. Taky přeju šťastný nový rok :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tobě také všecho nejlepší v roce 2012! Já strávila Silvestra s přáteli a bylo to moc fajn! :)

    OdpovědětVymazat
  7. přeju ti štastný nový rok a hodně čtenářů :))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuji za Vaše přání, jste úžasní! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)