čtvrtek 15. prosince 2011

Christmas in H&M.

Konečně jsem si vyšetřila chvíli času na focení a teď vám mohu představit tyhle věcičky. Poprvé jsem o nich četla na blogu u Mii a ihned jsem věděla, že si budu muset alespoň jednu věcičku odnést. Navíc jsem se rozhodla, že této edice využiji jako vhodného dárku, takže ihned jak to bylo možné jsem zamířila do H&M a modlila se, aby tuto edici dovezli i k nám. Naštěstí tomu tak bylo a já když spatřila tyto výrobky v obchodě, skákala radostí. Ihned jsem si vzala vše, co bylo dostupné. Naneštěstí to byly pouze dvě věci. V této edici byly stvořeny 2 parfémy - Golden Amber a Sweet Chai a dva balzámy na rty Vanilla Ginger a Pomme Granate. U nás byl parfém Sweet Chai nedostupný, přivezli pouze pár kousků, které byly ihned rozprodány a Pomme Granate sjem tam našla poslední, navíc otevřený kus, takže ten jsem si nebrala. Takže jsem zvolila balzám s vůní vanilky, který už nadšeně používám a parfém Golden Amber, který skončil v nákupu rovnou ve dvou kouscích, protože se jeho zásoby rapidně snižovaly... :-) Takže pokud by jste někdo měl o této výrobky zájem, nezahálejte a běžte se podívat do nejbližšího Háemka! U nás už jsou k dispozici pouze vanilkové balzámy, ostatní je vyprodané, ale vy třeba budete mít štěstí a objevíte ještě něco jiného!



A teď k otestovaným výrobkům...


Vůni sem neměla možnost si vychutnat, protože samozřejmě by to nebyla Klárka, kdyby neměla smůlu a jeden celý parfém se jí nevylil při cestě domů do tašky, takže z něho moc neměla, kromě rozmáčené účtenky, provoněné tašky a voňavé všechny ostatní úlovky.. Druhou voňavku sem se rozhodla darovat a sama sem si nechala pouze tu dózičku, aspoň něco mi z toho zbylo.. :D Ale k vůni vám něco říci můžu. Je vcelku těžká, takže vhodná spíše do zimních měsíců, řekla bych, že je ryze vánoční. Navonět stačí opravdu málo, aby toho nebylo moc, takže i ta malá lahvička podle mě dlouho vydrží. A je podle mě vhodná i pro starší dámy, já sem se jí například rozhodla obdarovat babičku. Cena je pouhých 49 Kč, takže za mě určitě ano! A kdybych ji u nás ještě stačila zahlédnout, určitě si ji vezmu! :-)


Zato balzám si vychutnávám naplno, s tím se mi naštěstí nic nestalo. :-) Dlouho jsem odolávala a nechtělo se mi ho načínat, jak hezky vypadal vcelku, ale nakonec jsem neodolala. Je jemné konzistence, trochu mastnější. Krásně voňavý, nejvíce ucítíte vanilku a zázvor, jak říká i sám název (Vanilla Ginger = Vanilkový zázvor). Na rtech sice moc dlouho nevydrží, ale já k němu stejně ze všeho nejraději čuchám. Hydratací to taky není úplný výkvět, ale pokud netrpíte vyloženě na popraskané a přesušené rty, měl by být dostačující. Nejlepší pro mě je obal k zulíbání, strašně se mi ta plechová krabička líbí! A posledním plusem je cena, opět pouhých 49 Kč. Navíc je toho obrovské množství. Myslím, že 16g vydrží hrozně dlouho. :-)

Takže za mě má tato edice rozhodně velké ANO! A já doufám, že v našem H&M doplní zásoby, abych si mohla ještě něco vybrat! :-)

 A co vy? Máte něco z této edice? 

P.S. U Mii se můžete dočíst i o dalších dvou výrobcích z této edice.
P.S.S. A když už jsme u toho H&M, doporučuji určitě zajít, protože právě tam začaly výprodeje! Stejně tak v F&F, takže neváhejte a běžte si ještě něco koupit pod stromeček! Já se určitě chystám, hned v pondělí tam naběhnu.. ;-)

9 komentářů:

  1. Jaj tak to zní super :) Akorát já ty balzámy fakt nemůžu, ale určitě s Ježíškem do HM zajdu a už se na to moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. ešte nemám nič také,ale ten balzám by sa zišiel:P:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě to nějak moc vánoční nepříjde, čekala byhc na obalu vločky nebo tak něco :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem tenhle parfém koupila jako dárek a musela se hodně ovládat, abych si ho nenechala :-D A jak známo, kdo zaváhá, nežere, tak ostatní už samozřejmě k mání nebylo, když jsem se do HM vrátila podruhé, takže jsem taky utřela nos :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten balzámek vypadá fakt rozkošně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já si koupila pro jistotu dvě ty bílé toaletky, ta černá mi až tak nevoněla. Balám mám rpo sebe vanilkový a pak je mám jako pozornost pro kamarádky k Vánocům. :) Škoda, že nemají u nás ty tělové spreje, jak psala Mia.

    OdpovědětVymazat
  7. Veronique: Já si myslím, že ty tělové spreje teprve přijdou.. :) teď vyprodávají spoustu kosmetiky, tak třeba dělají místo ;) taky bych si ho určitě vzala! :D
    Téra: No asi tak.. sakra, já chci i ten zbytek! :D
    Markéta Trpišovská: No ono to možná ani vánoční není, jen to před Vánoci vyšlo.. :) ale já to jako vánoční beru a líbí se mi to :D
    A opět všem děkuji za komentáře a názory! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)