úterý 27. prosince 2011

All eyes on me.

Zjistila jsem, že se mi doma nějak hromadí řasenky.. A tak vám opět jednu ukážu. Jde o řasenku Essence, která v této barvě už není v prodeji, ale stále ji můžete sehnat v černé barvě. Já ji sehnala ve výprodejích v barvě deep green. Musím tuto řasenku pochválit a trochu jí i vytknout. Musím ji pochválit za to, že řasy neslepuje, naopak jsou hezky oddělené. Barva je také hezká, řasenka je taková jemná a zachovává přirozený vzhled. Naproti tomu balení je malé, navíc mi přijde poloprázdné, řasenka je jakoby trochu vysušená. Cena je příznivá (nějakých 60 Kč), určitě není řasenka k zahození, ale na druhou stranu to není ani žádná výhra v loterii a stále jsem věrná jiným řasenkám.




A jak si užíváte volna? Já dnes trávila čas u prarodičů, stálo mě to nervy, ale návštěvu mám na dlouhou dobu za sebou.. :D Mějte se krásně, přeju pěkný večer! :-)


7 komentářů:

  1. Ja používam dokola stále 3 tie isté overené čo mám ...nejak to neriešim...

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám jen ty ověřené a řasenky Essence mě bohužel ničím neoslnily. Nicméně se zelenou barvou bych si dala říct - taková byla moje první řasenka. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěla jsem ji vyzkoušet, ale pak jsem si nekoupila. A asi jsem o nic nepřišla. :) Ale jinak mají Essence fajn věci. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Essence jsem měla všemi vychvalovanou černorůžovou Multi Action, a nijak mě nenadchla. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já celkem volno pozbyla :( Už se učím a teď ty tři dny do Silvestra jsem v práci...
    PS: Děkuju mockrát za milé přání ;) Doufám, že vám s Ondím se daří taky dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. když dochází barva,můžeš si koupot normálně náplň :) není problém.. dá se tak ušetřit ..

    OdpovědětVymazat
  7. Už na první pohled vypadá docela obyčejně :)) Já se musím přiznat že řasenku od essence jsem měla snad jen jednou v životě a byla pro mě zklamáním takže jsem už žádnou od téhle značky nekupovala:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)