středa 16. listopadu 2011

Všude dobře, doma nejlíp.

Po půl roce sem dnes spala doma. Je mi tu skvěle. Je strašně fajn strávit nějaký čas doma, být s rodiči, se sestrou, být v místě, kde sem vyrůstala a spát ve své posteli..
Proto také ta nečinnost, když sem doma na blog nemám čas a abych pravdu řekla, ani chuť.. dneska navíc nešel celý den internet.. ale když už internet začal fungovat, tak mě čekalo pár překvapení :-) v prvé řadě již 70 pravidelných čtenářů! Páni! Ani nevíte, co to pro mě znamená! Moc vám děkuji za vaši přízeň! :-)
 Za druhé spousta vašich komentářů a návštěvnost! Tak strašně mě těší a tak moc ráda vaše komentáře čtu! A návštěvnost přes 10.000? No to je sen! :-)
A za třetí sem vyhrála giveaway! :-) Tentokrát se na mě usmálo štěstí u Foly D. Sante! Mám radost!

Takže tu nemůže být jiná písnička než Good Feeling.. protože se nestává často, že by u mě dobré pocity v poslední době převládaly.. Ale co se týče tohoto "dobrého pocitu", tak ten vítězí na plné čáře.. mohla bych ji poslouchat pořád dokola.. Enjoy it! :-)


No a já se s vámi pro dnešek rozloučím, omlouvám se za takový obyčejný článek, příště už to snad bude lepší... :-) Jdu se mrknout na Kdo Přežije (to u mě poslední dobou vede! ten adrenalin co u toho fandění prožívám! :D) a večer to vidím na nějaký film či seriál.. a nebo že by zvítězila nová ELLE? :-)

Pěkný večer všem!

8 komentářů:

  1. pekne si to doma uži ....doma je doma

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k návštěvnosti a čtenářům, určitě si je moc zasloužíš :) Taky jsem vždycky hrozně ráda, když jsem doma... v poslední době jsem tam tedy častěji, ale pocit furt stejný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsou samé pozitivní věci ;) Mně dneska vyskočili pravidelní čtenáři na 20 a taky z toho mám ohromnou radost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pozitivní článek :) To mám ráda!

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji beruško :) Zasloužíš si to a jsem ráda za ten pozitivní nádech :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluji ke všemu! Pak ukaž, co jsi vyhrála. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem moc ráda, že převládá pozitivní nálada! Užij si to doma pořádně :-)
    A takovým "vybraným" chováním oplývají právě mazdě... už se mi to tam stalo podruhé, že jsem pípala už při vstupu a právě tenhle týden tam byla ještě o dost nepříjemnější prodavačka než minule (myslela jsem si, že to ani nejde) a prostě mě vyhodila jako nějakýho podělanýho zloděje. No já se bez nich obejdu, ať mi políbí můj pípající šos

    OdpovědětVymazat
  8. Moc moc moc děkuji za vaše milé komentáře! :)
    Téra: No tak to už pro jistotu do Mazdy nepůjdu :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)