úterý 22. listopadu 2011

Rozbřesk.

Včera sem měla tu čest, konečně vidět Breaking Dawn. Jsem okouzlená, očarovaná a od té doby, co sem to viděla na to nemůžu zapomenout! (Ano, sem do Twilight blázen už pár let). Naprosto dokonale natočené, souhra mezi pastvou pro oči a pastvou pro uši. Hudba ve filmu je naprosto úžasná! Film mě prostě naprosto dostal! Musím se přiznat, že sem několikrát i řvala, takové dojemné scény tam byly, že sem se nemohla udržet.. :D A co vy? Byli jste na filmu? Líbil se vám? Pište mi své názory, sem zvědavá!

No, ale nebudu točit celý článek, kolem Twilight, protože vím, že některé z vás to určitě nezajímá. Já bych o tom mohla mluvit celý den, to mi věřte, ale nebudu tím zatěžovat i vás.. :D Dneska jenom ve zkratce, chtěla sem dát vědět, že žiju.. :D za chvíli se jdu připravit a odjíždím za Ondínkem, se kterým budeme dnešní odpoledne trávit v nákupním centru a pořizovat dárečky... :-) Jupí, strašně se těším. Letos mě nakupování dárků opravdu chytlo!!!! 

Takže vám popřeju hezký den a zítra už snad zase plnohodnotný článek! Mějte se krásně! :-)

Credit: weheartit.com


Omlouvám se, nemohla sem si to odpustit.. :-)

14 komentářů:

  1. až takové dojmy jo? :) tak to mně se teda stále stokrát víc líbilo stmívání. Tomu se ty další díly nemůžou vyrovnat, tady mi to přišlo chvílema takové trapné, moc komedie, někdy zase moc nudné...ale jako jinak se mi to víceméně taky líbilo, no jak jsem psala na blogu .) ty jo taky už musim nakupovat dárky, zatim mam jen dva

    OdpovědětVymazat
  2. chcela by som to vidieť ale myslím si že to bude to isté jak predchádzajúce filmy ...

    OdpovědětVymazat
  3. kámoš na tom byl a prej to bylo nudný:D

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem naopak naprostý twilight ignorant :-D viděla jsem asi deset minut z prvního dílu... ale písničku mají pěknou :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hi,

    your blog seems so lovely!

    Check out mine if u haven't yet

    OdpovědětVymazat
  6. Mně to teda moc nenadchlo už od prvního dílu, jako doma na stažené se na to podívám, ale do kina bych na to asi nešla. Ale když se to líbí, tak proti tomu nic nemám ;)

    OdpovědětVymazat
  7. me to prijde vsechno docela hrozny a kdyz uz se na to kouknu (samozrejme ne v kine, ale na dvd..), tak se tomu musim porad smat :D pro me je kvalitni film opravdu neco trochu jineho :)
    Ale kazdopadne do toho nikomu nechci mluvit, jen ses ptala na nazor.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Možná půjdu. Je to taková oddechovka. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Chystám se do kina,jsem na to zvědavá :),vidím,že jsme obě posedlé a milujem upíři :D.

    OdpovědětVymazat
  10. Yusuwinka: No film byl přesně takový jaký sem čekala, na knížku to nemá a na Stmívání taky ne, to je ta krása toho prvního dílu, ale jinak to je moc hezké, řekla bych po prvním dílu asi nejlepší :)
    Anette Krubner: No tak že se to nelíbilo klukovi se nedivím, ono na tom kluci asi moc neuvidí.. ale pro holky jako sem já (romantička, blázen do upírů), je to ideální.. :D
    Kockandy: Taky sem si všimla, že máme tuhle vášeň společnou! ;)

    OdpovědětVymazat
  11. souhlasím, nádhern, nádherný!! :D přítel mi to kritizoval tak jsem se toho tak dlouho zastávala až jsem se naštvala a vzteky se rozbrečela.. :D takže na tuhle ságu mi nikdo nesmí sáhnout!

    OdpovědětVymazat
  12. Mně to vůbec nechytlo, ani první díl jsem nedokoukala do konce :D

    OdpovědětVymazat
  13. Katie: Ano, ano sem na tom úplně stejně.. :) nejhorší, že přítel ságu nesnáší, takže občas je to na ostří nože.. :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)