pondělí 7. listopadu 2011

Nadšené blogerky.

.. se konečně uráčily sejít. :-) Aneb můj páteční sraz s Térou. Konečně jsme byly schopné najít si chvilku, sejít se a všechno probrat naživo, nejenom přes internet! :-) Že si budeme mít o čem povídat mi bylo hned jasné, ale že celé 3 hodiny, co jsme na sebe měly, hubu nezavřeme a ještě nám toho zbyde spoustu na příště... :D to mě překvapilo :-) Takže si jsem jistá, že brzy bude následovat pokračování v útulné kavárničce, kde nám dají nádhernou konvičku s čajem! Téra je moc úsměvavá a sympatická slečna a její blog si určitě nenechte ujít! :-) 
A dokonce sme stihly i něco málo nafotit :-) I když fotky stojí za starou bačkoru, samospoušť a navíc tma není nic dobrého!

Konvička mě dostala! :-)






A rovnou vám sem dám i fotku toho, co sem měla na sobě. Nic moc extra to nebylo, hlavně aby mi bylo teplíčko :-) Takže válenky, legíny a leopardí šátek :-)

15 komentářů:

  1. Sluší vám to spolu holky, už jsem to psala i k Terce na blog :) Válenky jsou do tohohle počasí nejlepší, já bych se bez nich neobešla.

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší vám to!!! A konvička je super. Škoda, že to máš do Prahy daleko, taky bych tě ráda osobně poznala :) (jinak, jsem snad už konečně zpátky :))

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší Vám to holky a moc :) Konvička je krásná, já ji chci achjo :) Jednou se sejdeme my dvě, jak jsme si slíbili asi před rokem ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem sakra mizerná fotička :-D Ale ty umíš krásně stát modelem a nevrtět (na rozdíl od někoho...), takže se to kompenzuje... A vydrž prďka, vydrž, šaty budou, až se vyperou :-D

    OdpovědětVymazat
  5. No říkám, těším se, že jste pospolu a na další zajímavé posty od vás obou :)

    OdpovědětVymazat
  6. jé hezké :)) to je super, že jste taky udělaly bloggerský sraz. Musí se někdy udělat nějaká velká akce a sjedem se všichni ze všech měst :DD

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám to oběma sluší! Ta konvička je opravdu pěkná. Já jsem zvědavá, jestli se sejdu s nějakou blogerkou od nás z města. :)

    OdpovědětVymazat
  8. presne tak aby bolo teplúčko....a náhodou ste milé obe

    OdpovědětVymazat
  9. Tak koukám, že jste měly kočky příjemné odpoledne. :) Ahmad tea mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  10. no trosku vazm zavidim viete o tom? :)

    OdpovědětVymazat
  11. jéj vám to pristane!!no super,že ste sa takto stretli:)

    OdpovědětVymazat
  12. no taky proto si kupuji levnější dekorativní kosmetiku, zatímco investuji více do kosmetiky, která je na pleť nebo tělo

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuju za komentáře a lichotky, holky! Obě jsme jimi potěšené! ;-)
    Doufám, že jednou přijde den, kdy se sejdu i s váma dalšíma! :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)