sobota 12. listopadu 2011

Málo času, spousta práce.

V posledním týdnu vůbec nic nestíhám, učení se na mě valí jako lavina a já s tím musím začít něco dělat nebo se z toho ve zkouškovým zblázním. Proto také moje nečinnost.. Včera sem se báječně vyřádila na zumbě a zase mi to dodalo spoustu energie, i když večer sem byla pěkně vyplivnutá. Chystám strašnou spoustu článků, ale nějak mi nezbývá čas to uskutečnit. Tak snad příště. Dneska jenom takový nicneříkající článek, psaný v rychlosti. Před chvílí sem se dozvěděla, že sem vyhrála další giveaway, tentokrát u milé Ceady. Více o výhře, až mi přijde. :-) 

No a abych vás trochu navnadila, tak vám ukážu mé kosmetické úlovky z minulého týdne, kdy sem po delší době zavítala do drogérií a samozřejmě neodešla s prázdnou! :-) Určitě vás z toho neminou recenze, jen co výrobky pořádně vyzkouším!




P.S. Mám dotaz na ty kteří často navštěvují drogérii Rossmann. Jakou limitovanou edici Essence u vás momentálně mají..? Já byla v drogérii tento týden v pondělí a měli tam teprve Urban Messages za plné ceny, na něčí blogu už sem četla o výprodejích z této edice a na jiném už zase o nástupu Vampire´s Love. Jak je tomu tedy u vás? :-) Děkuji za odpověď! 

Přeju pěkný zbytek soboty! :-)

13 komentářů:

  1. ten šampon jsem měla taky, ale už mám jen kondicionér. a balzám taky :)

    a ty krémy nemůžu nikde sehnat :(

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si koupila všechny tři krémy a vzala jsem si i letáček s recepty cupcakey. Já jsem četla u Mii na blogu, že by měla být od čtvrtka v Rossmanovi Vampire's love. Takže zítra nebo v pnodělí to omrknu a dám vědět, jak je to u nás. :) Hezkou sobotu i tobě. :)

    OdpovědětVymazat
  3. U nás mají taky zatím jen Urban Messages za plné ceny...Ale nemůžu se dočkat těch krémů! A taky se těším na tvoje recenze :) Držím palce, ať vše zvládneš!

    OdpovědětVymazat
  4. Aj ja sa už teším na krémy z Essence. A na Slovensku už tiež máme Vampire´s love.(:

    OdpovědětVymazat
  5. Kolik stáli ty krémíčky? :) Vypadají lahodně, jinak já mám ráda Balea značku, mají super věci za levné ceny často :) A taky nic nestíhám, neboj a k výhře gratuluji a děkuji za komentář na blogspotu :)

    OdpovědětVymazat
  6. no pekne si si nakúpila:P...ja tiež pôjdem čoskoro na menšie nákupy tak sa teším:)

    OdpovědětVymazat
  7. My v Mostě,jsem dostali edici krému asi před 2 týdny,a ve čtvrtek jsem dostali Vampíří Lásku.Všude je to jinak .. Jinak ty krémy mám taky,a jsem ráda,že všechny,protože už asi týden jsou u nás vyprodané:)

    OdpovědětVymazat
  8. hehe taky mám všechny tři krémíky :) jsou super. A taky mam ten balzám na rty a ten šampon :D jinak na Vampire love jsem zatím nenarazila, ale v týdnu to půjdu omrknout

    OdpovědětVymazat
  9. Klasika, učení učení a čas žádnej :D tak konečně už jsi taky ulovila ty krémy :)) No, u nás v rossmannu byl výprodej Urban Messages (můj první chycený! :D) a ve stojanu seděly krémy, tak nevim :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten šampon občas používám:)) a jinak to všechno má tak 'sladký' obaly:D.)

    OdpovědětVymazat
  11. ten šampon - kondicionér nepomohl vubec :( a měla jsem mastné vlasy po něm :(

    OdpovědětVymazat
  12. Na recenze se těším, vypadá to všechno dobře :)

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za vaše komentáře a postřehy! :)
    Já u nás nakonec objevila zatím pouze krémy, Upíří láska přijde asi později :D ale chystám se na ni a musím si to pohlídat.. :) ale slevy Urban Messages sem SAMOZŘEJMĚ prošvihla.. :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)