čtvrtek 3. listopadu 2011

Když ten čas tak rychle plyne..

Ale strašně rychle! Ani sme se nenadáli a máme tu listopad, ani se nenadějem a bude tu prosinec.. Všechno se to blíží až běda. Teď mě čeká sehnat Ondínkovi dárek k svátku, hned potom nakoupit spousty dárečků pro své blízké, jejej to zase bude zápřah pro peněženku! :D Ale ráda naděluju dárky ostatním. První dárek už mám koupený, pořídila sem ho hned včera. Tak mě napadá otázka: Co nadělujete vy svým blízkým? Co nadělujete rodičům? A co přítelovi/snoubenci/manželovi...? Jen povídejte, sem zvědavá! :-)

Ale to sem se dostala někam daleko. Dnes sem chtěla mluvit o něčem jiném, ale teď už ani nevím o čem, tak začnu tím co mě napadne.. V pondělí sem konečně obešla náš obchoďák - plánovala sem nakoupit v F&F a využít kupónu, ovšem to by u nás v Tescu museli nejdříve nějaké pořádné zboží FF mít.. Mě se tam vážně vůbec nic nelíbilo..! A víte co sem zjistila? Že obchodní řetězec Tesco je pěkně vyčůranej! :D Věci, které měli ve slevě ještě před čtrnácti dny a já si v nich skvěle nakoupila za pár korun (příkladem jsou třeba stříbrné oxfordky), tak teď prodávají opět za plnou cenu. Normálně jenom strhli slevové cedulky a nazdar.. :D tak to mi teda nepřijde moc seriozní.. Tak sem tam koupila akorát papíry do tiskárny.. :D Ale jelikož sem měla ještě čas, tak sem obešla i jiné obchody.. zašla sem do New Yorkeru, kde už začínají úžasné podzimní slevy. Koupila sem si úžasnej teplej svetřík (brzy ukážu, nebojte!). V Tally Weijl měli taky krásné svetříky a taky za pár šupů, ale mě ty jejich střihy vůbec neslušely... ale myslím, že některým z vás by se tam mohlo něco líbit! ;-) Po příjezdu domů na mě čekalo ještě jedno milé překvapení - dva balíčky. :-) Co v nich bylo také brzy uvidíte. Aspoň sem si zlepšila svoji pokaženou náladu ze školy.. Jaksi hned první test, co jsme psali, nevyšel podle mých představ... Stává se, bohužel.

V úterý sem do školy opět nezamířila, i když možná bych občas na ty přednášky měla vyrazit... :D ale venku bylo nádherně, takže místo do školy sem zamířila u nás do lesa. Dokonce z toho vylezly nějaké fotky, takže nebojte, zase se časem dočkáte! ;-) No a včera sem vyrazila do školy, s tím že nám první hodina odpadla, takže sem jela až na desátou.. no a ve škole sem zjistila, že nám i poslední hodina odpadla... :D takže já ve škole strávila celej den kvůli 2 hodinám.. no málem mě vomejvali.. ale tak po škole sem zase vyrazila na nákupy... :D zašla sem do drogérky, protože tam sem se těšila celý týden... ale pozor! Nakonec sem odolala a odnesla sem si pouze dva laky na nehty.. trochu za to mohla moje situace v peněžence, ale pšššt! :-) Jo a ještě jednu věc sem zapomněla! Tu nejdůležitější ze včerejšího dne! Konečně sem potkala osobně moji Téru! :-) A jelikož sme na zítřek domluvený na našem prvním srazu, tak o tom se taky určitě v některém dalším článku dozvíte...! ;-) 

A tím bych tento dlouhý článek ukončila.. Dnešek nestojí za zmínku, kromě bakalářky a referátů sem chvíli ještě brouzdala po netu a vyrazila na chvíli ven s pejskama, ale tím celá dnešní akce skončila.. :D Akorát co stojí za zmínku, vtip z nedělní zumby: vydaly jsme se se švagrovou na novou lektorku, natěšený dorazíme k tělocvičně a tam cedulka: 30.10 hodina zumby odpadá... :D Hm tak nic, skončily jsme v Lidlu a tak nám nezbývá nic jiného než se těšit na zítřejší lekci s naším oblíbeným lektorem! :-)

Mějte se báječně! 


10 komentářů:

  1. Nejroztomilejší pejsek! ;-)
    Jéje, já už taky pomalu shromažďuju dárky na Vánoce. Zatím jsem nakoupila spoustu malých drobností v Marks and Spencer a o zbytek napíšu Ježíškovi - jen ať pěkně s tím sháněním vánočních dárků pomáhá ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. zlatýý:)mamine väčšinou nejaký krém alebo niečo z takého obchodíku,kde majú ručne robené vecičky!!milujem to!a knižky a tak:P...nič moc originálne no vždy z lásky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pejsek je roztomiloučký :)! Dárky každý rok řeším a nevím nikdy nic,co komu koupit děs :D

    OdpovědětVymazat
  4. No mě čeká před Vánoci ještě mamky svátek, Standy svátek (pro něj mám knihu od jeho oblíbeného autora a tričko Nevím, co tu dělám, ale volají na mě šéfe-trošku si z něj děláme srandu z pana "vedoucího" :), švagrová má 30 (nadšeně mluvili o domácí pekárně, tak to vidím jako dobrý tip pro ni) a neteř svátek a pak ty Vánoce, letos mi to nějak vychází, že pro každého mám několik takových maličkostí spíš :) Tak to u nás neudělal, ale já nějak neměla sílu tam chodit znovu, když jsem si tam koupila ten svetr, ale neměla jsem ještě tu poukázku :) A v Tally mi ty střihy nějak skoro u ničeho nesedí. Asi jsem něco prošvihla, musela jsem se na tu Tvojí Téru podívat :) Jinak děkuji, vím, že ta bundička není nic extra, ale mě se líbí a je příjemná :) A chápu, že jsi to nemyslela zle, jen jsem chtěla dát najevo, že já to vidím i z té druhé strany, jen se většinou nikomu nesměji, když není důvod :) A konzultace máme no, ta moje chce radši osobně než mailem, takže proto a navíc máme nějaké projekty a rešerše k pracím a tak to řeším i s vedoucí :)

    OdpovědětVymazat
  5. teda ja absolútne neviem čo nakúpim riešim to tak tesne pred na poslednú chvíľu

    OdpovědětVymazat
  6. Já strašně ráda naděluju a pak koukám, jak se na to dotyční tváří. Mamce kupuju knížky, moc ráda čte. Tátovi většinou nějakou věc kosmetickou, šampon či sprcháč a přítelovi co mě napadne. Tu nějakou voňavku, tu kousek oblečení. Není to jednoduchý, chodíme spolu už skoro šest let a už mi celkem dochází nápady :D

    OdpovědětVymazat
  7. Vůbec nevím co taťkovi a bráchovi :( chlapům se hrozně špatně nakupuje. Přítel nedostane nic, zlobil :DD

    OdpovědětVymazat
  8. Ten pejsek je milý :)
    PS.: těším se na balíčky :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Máš krásnýho pejska. :) Já už mám dva dárky na Vánoce. Navíc na podzim slavíme výročí s přítelem, má svátek a kousek před Vánoci má mamina narozky. Takže mám nad čím přemýšlet. :) Já už ale pro přítele vymyšleno mám.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za vaše komentáře, holky! :) Některé jste mi pomohly s dárky, děkuji! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)