neděle 9. října 2011

Seriálové šílenství.

Momentálně jsem seriálový závislák, částečně (tedy, z velké části..) za to může ošklivé počasí, částečně také moje nechuť cokoliv dělat či nechuť vylézt z postele a částečně záplava seriálů, která se na mě momentálně vrhla... Skoro u všech oblíbených seriálů začla nová sezóna.. nevím, jak si to představují, kdo to má stíhat sledovat..? :D A na jakých seriálech ujíždím a o kterých mluvím...?

Takže v první řadě sem předevčírem konečně dokoukala druhou řadu seriálu Pretty Little Liars. Trochu mě zarazil rychlý shon událostí, které se tam staly a také ten divnej konec, doufám, že na to scénáristi nějak úspěšně navážou.. 

Hned poté sem navázala čtvrtou řadou True Blood, kterou sem si včera konečně celou sehnala. Sem u 4. dílu a musím říct, že na to, jak se mi zdála nepovedená třetí řada, tahle mě zatím docela baví.. Možná to bude taky díky vzhledové proměně Billa, konečně mi přijde trochu hezčí.. nebo směšných situacích ve kterých se nachází Eric.. :D 

Nemůžu opomenout stálice v mém sledování a to Gossip Girl a The Vampire Diaries, které už mám sice stáhlé, ale dosud nedosledované.. ale brzy se na ně chystám... :D pak vám dám určitě avízo...

Kromě této "jemnější" klasiky momentálně sleduji pár seriálů společně s přítelem a to samozřejmě Dextra, jehož 6. řada odstartovala minulý týden a my již máme první díl zdárně za sebou, dneska bude odvysílán další, takže máme plán na týden.. a včera sme úspěšně rozkoukali ještě další seriál a to Hru o trůny.. No trochu mimo můj styl seriálů, ale dá se na to koukat, resp. po dvou dílech sem byla tak napnutá, že sem byla naštvaná, že další zatím nemáme k dispozici... :D je to další seriál ze studia HBO, takže jak definovala kamarádka: "Samej sex a krev.." :D a ještě se chystáme zkouknout minisérii Sherlocka Holmese, tak uvidíme nakolik budeme tento víkend úspěšní... :D

A nemohu opomenout ještě 2 shlédlé filmy a to Hon na čarodějnice (nic moc) a tentokrát již úspěšné dokoukání Pirátů z Karibiku: Na vlně podivna (poprvé sem u toho po 20 minutách usnula..). A víte co? Blíží se i premiérové vysílání dalšího mého oblíbeného seriálu Misfits.. Achjo, co já chudák si počnu..? :D

A teď se vás táži: Jaké seriály vedou u vás? Je nějaký pěkný film, který jste v posledních dnech shlédli..? A jakému žánru filmů/seriálů dáváte přednost...?

Užijte si zbytek víkendového odpočinku!


7 komentářů:

  1. No Gossip girl tu já už hltám a začala jsem sledovat další seriál z produkce televize CW a sice Heart of Dixie. Hraje tam Rachel Bilson, kterou mám moc ráda už od dob O.C. Tak přeju příjemné pokoukání ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mými favority, které se u mě drží v oblíbenosti už mnoho let jsou Přátelé, Krok za krokem, Gilmorova děvčata a Mash. Ze seriálů co sleduji poslední dobou to je Vampire diaries, Glee, Gossip girl.

    OdpovědětVymazat
  3. U mě vedou jednoznačně Gossipky a Sex ve městě :) Pořád na něco koukám, jak je venku hnusně tak nemám na nic náladu a koukám jen na seriály :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já taky sleduju gossip g. , ale určitě si teď zjistím co je ten seriál pretty little liars zač :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé všichni sledují Gossip Girl já chci taky zní to fájn :) Kde to sledujete? Dá se to stáhnout ? :)

    http://myfashionforall.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. 2. řada Pretty little liars ještě neskončila, jen je tu pravidelná pauza léto-leden, takže zbytek série bude až v lednu :))

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za milé komentáře! Koukám, že GG vedou na plné čáře.. :) tak už se k nim taky musím dostat.. :D
    Natty: Já si všechno stahuju, především u uloz.to.. myslím že všechno tohle se tam dá dohledat! ;)
    Limett: Jojo já vím, že neskončila, ale tak pro mě prozatím ano.. :D a štve mě to..! :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)