neděle 30. října 2011

Must-Have.

 Jak výstižný název tohoto laku na nehty.. I když moje must-have to asi rozhodně není, vůbec není k zahození mít ho ve své sbírce. Plně mi nahradí klasický černočerný lak. Je to poslední lak, který sem vám nepředstavila z edice Multi Dimension. Tímto se má sbírka uzavírá a ode dneška už tu budou pouze aktuální kolekce. Tedy, pokud si nějaké nové pořídím, samozřejmě.. :D Ale zpět k tomuto laku. V lahvičce vypadá spíše šedivě se znatelným shimmerem, spíše mi přijde, že má metalický efekt. Ale omyl. Lak je na nehtech téměř černý se slabým shimmerem proti světlu. Přesto nevypadá špatně, dlouho vydrží (mám ho na nehtech týden) a rychle schne. To jsou pro mě nejdůležitější kritéria. Pěkně kryje už v jedné vrstvě a dobře se nanáší, to už jsou jenom další plusy. Takže kup za tehdejších 29 Kč byl dobrý. Dnes už je lak bohužel k nesehnání. Ale nebojím se, že by za něho nemělo Essence nějakou dobrou náhradu! :-)




Omlouvám se za nekvalitní nehty na fotkách, v poslední době se mi opět začaly dělat záděry. Takže si toho raději moc nevšímejte. Děkuji. :-)

7 komentářů:

  1. Tak to je dobrý, před chvílí jsem si s ním dolakovala nehty :-D Sice jen proužky, protože bych asi nevydržela mít celé nehty tmavé, ale též spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné laky. Líbí se mi tmavé odstíny, dokud se nazačnou odlupovat. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se černý lak na nehtech zdál vždycky trochu... já neví divný. Ale když na to tak kouká... chm, vůbec to nevypadá zle :-o

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi pekný lak! toto leto som mala lakomániu a kúpila som si snáď všetky odtiene ktoré mali maybelline - tie za euro! no ako ale fakt že za euro no nekúp to! od essence mám zmatňujúci nadlak ktorý som vystihla v zľave za 70 centov a mám ho fakt rada lebo to potom nieje také obyčajné ako keď máš len obyčajný lesklý lak :)
    a mimochodom nekvalitné nehty??? tak to asi ťažko ak sú toto nekvalitné tak to ja mám potom kvalitné hah :D čo teda naozaj nemám lebo jamám záder snáď na každom prste :( vieš proti tomu nejako bojovať?

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za komenty :) Já na černé nehty taky moc nejsem, abych pravdu řekla, přijde mi to takové moc temné a morbidní a bijící do očí.. :D ale člověk si zvykne... :)
    katy: Nijak s nimi nebojuju, nechávám záděry zahojit, ale většinou se mi mezitím vytvoří další :(

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho taky, za 4.90 :D a je super. Krásná barva a to já na tmavou na nehtech moc nejsem. A fakt drží, až jsem se divila.

    OdpovědětVymazat
  7. mmm tak tohle se mi ovsem libi:-)

    a sleduji:-)!!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)