sobota 15. října 2011

E.L.Fí recenze - Tvář.

Jsem tu s poslední částí velké ELFí recenze. Dvě části už jste tu mohli vidět a to RTY a OČI. A dnes tu mám zbytek výrobků a to výrobky na TVÁŘ, mezi které zařadím i štětce.


V této várce najdete: Lehký hydratační make-up SPF 15, rozjasňující tuhý pudr, krycí krém v tyčince, štětec na tvář velký a eye crease brush.


 Lehký hydratační make-up. Tak tento make-up mě oslovil především svojí cenou, stál pouchých 35 (dnes již 39) Kč, tak sem ho chtěla vyzkoušet. Tak se taky stalo a musím říci, že koupě nelituji. Make-up je úžasný, jen škoda, že je ho takové malé množství (12ml), které vydrží asi tak na 10 použití... Spíše cestovní balení. Ale vydrží dlouho a je na tváři příjemný, nemusím ani používat pudr, protože se po něm celá nelesknu, takže za mě velké plus. Jenom pozor na odstíny! Vzala sem si Light Beige, která je tmavší než sem čekala. Na léto mi vyhovuje, ale přes zimu by mi to asi těžko prošlo... :-)


 Rozjasňující tuhý pudr - opět z nabídky základní řady, stál pouhých 35 (dnes 39) Kč, takže jasná volba, jelikož mi zrovna můj pudr docházel. Zvolila sem opět odstín Light Beige a to byl zase trochu omyl. Tmavší než sem čekala. Na léto použitelný, ale momentálně ho musím uschovat, už mi barvou nesedí. Velké plus má u mě za výdrž. Perfektně kryje, občas sem ho používala i bez make-upu a jiných krémů a úplně to stačilo a dlouho vydržel. Velké mínus za prášivost. Strašně, ale fakt strašně práší, takže ho mám víc okolo než na tváři, ale na to si s ELFem časem zvyknete.. Za 39 Kč myslím dobrý kup, určitě si pořídím při další objednávce další!


Krycí krém v tyčince - používám ho jako korektor kolem očí. Perfektně rozjasní oční okolí a zakryje kruhy pod očima. U tohoto sem zvolila odstín Ivory a musím říct, že sedí mnohem lépe. Nezkoušela sem ho samotný, takže jak vydrží sám o sobě nevím, ale s make-upem a pudrem to vydrží dlouho. Malé mínus dávám za balení, protože tyčinka je dosti nepraktická a špatně se mi s ní manipuluje.. Je dost velká a prostě to s ní pořádně neumím. Ale za 39 Kč je to fajn věc.


A v poslední řadě tu mám štětce. Velký štětec na tvář mě stál zase jenom 35 (39) Kč, což je paráda. Ze začátku sem s ním měla problém - zdálo se, že dost pelichal. Ale časem se ustálil a dneska už nepřijde nazmar ani štětinka. Dobře se s ním manipuluje a dneska bych bez něho nedala ani ránu!
Eye crease brush používám na rozmazávání očních linek, takže do tohoto článku moc nepatří, ale minule sem na něj zapomněla, takže je tu. Má příjemnej povrch a myslím že je to celkem užitečná věcička. Nějaké hodnocení je zbytečné psát, tyto štětce jsou podle mě všechny stejný. Měla sem ho v jedné sadě a vyšel na pár korun, normálně je v nabídce za těch 39 Kč, takže kdo potřebuje, tak myslím že to není tak velká částka..

Ještě mi zbývá zrecenzovat jeden výrobek od E.L.F.u a budeme pomalu u konce.. Takže mi nezbývá nic jiného než objednat další várku výrobků, ať mám co zkoušet, není-liž pravda..? :D :-)

10 komentářů:

  1. Ten pudr vypadá dobře!:)
    Taky jsem byla překvapená, že se mi ten dekameron čte opravdu dobře. Jsem hlavně ráda, že celá kniha není jeden velký příběh.

    OdpovědětVymazat
  2. Pudr teď docela akutně potřebuju a právě je celkem pravidlem, že netrefím svůj odstín, protože některé uplně nejsvětlejší jsou na mě prostě moc tmavé. Ale až se jednou odhodlám a něco si od ELFu konečně objednám, něco z toho určitě vyzkouším! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten pudr mi teda práší přiměřeně, nebude to spíš štětcem? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten makeup je skvělý, já ho nakoupila do zásoby, ve stejném odsínu, jako máš ty a já se s jedním balením patlám už tři měsíce, moc ho nedávám, takže za mě spokojenost. Co se týče korektoru, ten na mě naopak vůbec nefunguje a i nejsvětlejší odstín mi přijde tmavý a oranžový...:/
    A Eye Crease miluju, já ho používám do záhybů a je to jednička. :)

    OdpovědětVymazat
  5. vyzerá to celkom v pohode a za tu cenu skvelo, možno si neskôr niečo kupim

    OdpovědětVymazat
  6. ten korektor mám taky a jsem s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná recenze. :) Já mám od Elfu na tvář ze základní řady jen dva bronzery a taky trochu práší. Pudr jsem si netroufla koupit, protože by mi vadilo, že hodně práší. Pak jsme měla zrcadlové lesky a ty jsou super, jen se rychle spotřebují. :) Mám raději řadu studio nebo minerals, jsou sice dražší, ale za tu cenu je to skvělá kvalita. Za sebe mohu doporučit pigmenty z řady studio a gelové linky a pak štětce z řady minerals. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jsem asi jediná co si u elf nic nekoupila:D ale o tom 'korektoru' asi pouvažuji:)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za vaše názory, slečny! :) Moc mě to těší!
    Limett: Nene, štětcem to není, práší mi i při nanášení houbičkou.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. hezka recenze:-)

    ten makeup - pises, ze je to spis na leto - tak ono ti do zimy ani nevydrzi:PPP

    elf manii jsem taky podlehla a uz ji mam tda za sebou.-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)