pátek 2. září 2011

Porušení slibu.

Někteří už vědí, že sem porušila svůj slib, že do konce prázdnin si nic nekoupím. No tak teď vám předvedu, kvůli čemu sem to porušila + ukážu vám i dárečky od rodičů. Takže nejdříve začnu svýma nákupama z minulého týdne. Jak sem psala, byli sme v tom kině a já při té příležitosti utíkala do nejbližšího Rossmana. Od Nikol sem se dozvěděla o výprodeji některých druhů výrobků značky Essence. A protože sem poslední dobou blázen do kosmetiky, navíc Essence, tak sem něco prostě musela mít. Za 29,90 Kč no neberte to lidi! Takže koho sem aspoň trochu navnadila, utíkejte do Rossmana, třeba na vás ještě něco zbylo! ;) A co já sem si pořídila?


 Já sem si vybrala 2x oční stíny Quattro - odstíny 02 Chic-ify a 06  Rock Angel. Musím říct, že z těch mám největší radost, protože mají nádhernou barvu a navíc už mám jedny i vyzkoušené a jsou skvělé! (o tom vám určitě ještě napíšu článek). Měli ještě jeden odstín, ale ten sem nebrala, že bych ho nejspíš nevyužila.. a teď trochu lituju... ale třeba tam na mě do příštího týdne počkají (i když pochybuji, u boxů bylo narváno!). Dále sem si vzala Mono oční stíny v odstínu 15 Celebstyle. Strašně se mi líbí ta jemná růžová barvička! A z laků na nehty sem si po dlouhém výběru nakonec vzala 39 Spicy a 67 Just Shout! Tuto sérii laků na nehty měli zlevněnou celou, takže to byl vážně těžkej výběr...! A jako poslední tu máme Top Coat, pro větší lesk. No mám už vyzkoušeno, takže na to bude v brzké době recenze, nebojte! A na pokladně sem dostala (opět) jako dárek tričko NYC. Tak na doma dobré, že :-)




Teď tu mám tričko, který sem si koupila do svého podzimního šatníku zde. Bála sem se aby mi bylo, ale je mi dobře, k legínám či úzkým džínům se bude hodit. Stálo mě i s poštovným 150 Kč a je původně z HM. Chápu, že tady na fotce to vypadá jako pyžamo, ale věřte, vypadá ve skutečnosti celkem dobře! :D


A teď dárečky od rodičů. Naši byli před týdnem na dovolené v Tatrách a odtud mi přivezli tohodle krásného kulíška! 



A mamka mi ještě přivezla moji objednávku z Avonu. Tam sem nemohla odolat nabídce této vůně a k tomu očních stínů dohromady za 149 Kč! :-) Vůně voní nádherně (škoda, že vám nemůžu dát čichnout!) a stíny sem ještě nevyzkoušela, ani neotevřela (sem ostuda), ale v nejbližší době je vyzkouším a pak vám dám určitě avízo. ;)



A to by mělo být všechno :-) Ale i tak, myslím, že toho je dost. A jenom pro informaci, tento článek je již stoprvní! :-)

12 komentářů:

  1. Pěkný nákup a dárečky! :) Přesně tyhle dvoje stíny jsem pořídila mamince k svátku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oční stíny vypadají fakt krásně!
    A s tou vůní - škoda že to nejde jako v Avonu - řetřít obrazovku zápěstím a hned bychom věděli =D

    OdpovědětVymazat
  3. ocne tiene od essence su dobre,mala ich spoluziacka a ked som ich vyskusala tak som si ich bezala hned kupit...hlavne cierna je cierna a biela biela...co neni vzdy pravda u lacnych znaciek:)

    OdpovědětVymazat
  4. To tričko z H&M vypadá úžasně. A ta Avon voňavka je skvělá. Taky jsem o ni uvažovala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný nákup. Ségra má stejný parfém a voní moc hezky. :) Ten top vůbec nevypadá jako pyžamo a už se těším až ho na tobě uvidím! A roztomilá ovečka. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za milé komentáře! :)
    Nellienka: Napadlo mě přesně to samé, proč nejde přetřít zápěstím..? :)
    Nicola: Přesně tak! Mají fakt dobré barvy a perfektně drží na očích. Tleskám, levné a k tomu kvalitní! :)

    OdpovědětVymazat
  7. ze slev v essence jsem byla nadšená :) koupila jsem si duo stíny a hnědou třpytivou tužku na oči :) Naši byli před týdnem taky na dovolené v Tatrách :D tak máme doma plno slovenských sýrů :D

    OdpovědětVymazat
  8. Haha, tiež si vždy poviem, že si určitý čas nič nekúpim a vydrží mi to dovtedy, kým nejdem na nákup do Hypernovi, ktorá je spojená s obchodným centrom a prvý obchod, ktorý človek zbadá keď vojde do OC, je DM drogeria, takže v tom momente automaticky zabúdam na všetky sľuby tohoto typu :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)