neděle 4. září 2011

Jen růžová to může být...!

Pro dnešek další laková recenze a rovnou dvojitá dávka! Jako první tu mám růžový lak, odstín č. 102 od Gabriella Salvete. Krásně svítivá barvička, mám ho už poněkolikáté a nemůžu se na něj vynadívat :-) Stál tuším kolem 45 Kč a kupovala sem ho v Rossmannovi. Co se nanášení týče dobré - trochu řidší. Štěteček má skvělej, dobře se s ním pracuje. Má dobré krytí, stačili  2 vrstvy a možná by byla postačující jedna silnější vrstva. Co se schnutí týče dobré, ani polštář se mi neobtiskl. Po pár minutách byl suchý. A co se výdrže týče tak takový průměr, 3 - 4 dny bez velkých známek zničení. Ovšem bublinkám sem se opět nedokázala vyhnout (můžete si všimnou zejména na malíčku) :D :-) Toť asi vše, myslím že kvalita odpovídá ceně.



A jako druhý tu mám Essence - Top Coat High Shine (top coat pro vysoký lesk). U toho už to tak dobré není. Zdálo se mi, že dlouho schnul, i když na první pohled se zdál suchý, vůbec tomu tak nebylo. A že by dodával nějaký extra lesk se mi taky nezdá, po jeho nanešení nepřišly žádné výraznější změny. Ale jelikož sem žádný top coat neměla (ten svůj sem nedávno dodělala), tak to byla za 29,90 Kč výhodná koupě a pro zpevnění barevných laků to bude snad dostačující. Je vcelku řidký, ale na druhou stranu má výbornej štěteček! Takže opět myslím, že kvalita odpovídá ceně... Příště si chci na zkoušku koupit Top Coat pro matný vzhled, tak uvidíme... :)



9 komentářů:

  1. Hm, jedna z barev, co bych si na sebe asi nikdy nevzala, mám radši tlumenější růžovou, spíš do starorůžova :) Ale ty to dáš dohromady s něčím na sebe a bude ti to prostě slušet :) Takže se těším na outfit post (bože! vymyslete nějaký lepší slovo!) s tímhle lakem ;)

    OdpovědětVymazat
  2. wow uzasna farbicka!

    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. ten top coat pro matný vzhled mám a je skvělej! ten si kup! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná barvička, ale jelikož jsme stále ve fázi pohovorování, tak výrazné barvy nosím jen na nohou... Tak snad už něco klapne a budu moc trochu zaexperimentovat. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se náhodou tyhle výrazně barvy moc líbí, hezká růžová :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm, krása, lascivitou křičící barvy a to nalakování? To je snad vtip, ne? Pokud není, pak chybí informace, jak dlouho vydrží lak na kůži, kde je ho požehnaně. I retardovaný opilý makak by to dokázal líp.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)