pátek 19. srpna 2011

Wedding & Other.

Doufám, že blížící se bouřka mi nepřekazí plány a budu moci sem napsat alespoň pár slov. Dneska sem plánovala, jak tu přibyde pár článků, protože zítra nebudu moct, ale vypadá to, že budu ráda, když stihnu napsat tenhle. Nějak nevycházím v posledních dnech s časem, což je co říct, vzhledem k tomu, že po většinu roku se kopu nudou do zadku. Ovšem poslední dobou je to jinak. Takže k věci, ať nemelu pořád jenom blbosti.
Dnes neplánovaně pustili babičku z nemocnice. Je to super, že je doma, konečně to tu trochu žije a já se tu necítím tak sama, ovšem na druhou stranu není schopna být samostatná, protože se na operovanou nohu nemůže úplně postavit, což není zrovna jednoduché, vzhledem k tomu, že bydlí v prvním patře baráku.. Ale zvládli jsme to a už si lebedí v postýlce. 
Druhým žroutem mého času je zítřejší svatba, už sem se vám o ní možná zmiňovala, Ondínkův bratr, můj skorošvagr se zítra žení a jelikož mají slavnost doma na zahradě a jídlo si obstarávají sami, jistě chápete, že připravit tunu chlebíčků, jednohubek a jiných dobrot dá celkem práci. Takže odpoledne se pakuju a odjíždím vypomoct. V plánu je nadělat jednohubky cca z 50 rohlíků a chlebíčky asi z 5 vek, k tomu obalit asi tak 30 řízků a udělat kotel bramborového salátu.. To si ještě užijeme... Snad bude alespoň ta svatba stát za to.. :-) Upřímně, nemůžu se dočkat, bude to moje první svatba v životě, takže sem vážně natěšená! Navíc Ondínek jde za svědka a přiznejme si to, prožívám to více než on! :D Určitě se budete moci těšit na fotky a mé zážitky...! Dnes sem si zkoušela šaty, před zrcadlem sem strávila asi hodinu a půl, než sem vybrala ty správné doplňky, tak uvidíme.. :-)

Tak a to je myslím prozatím vše, nastavím vám tu alespoň jeden post na zítřek, aby to tu nechcíplo nudou a v neděli mě tu máte s opicí, jako na koni! :D Užívejte si léta, má být snad hezky, tak uvidíme!

Mějte se pohádkově!

P.S. Chci poděkovat za vaši přízeň! Už je vás tu krásných 40. A jak sem slíbila, při nějakém krásném číslu se můžete těšit na giveaway! :-)

4 komentáře:

  1. opat krasne napisane!

    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo závidim, já na svatbě ještě nikdy nebyla :) užij si to :)

    OdpovědětVymazat
  3. aale hlavne,že babička je v poriadku no nie??;)a so svadbou vám držím palce!!zvládnete to a poriadne si to užite:P:)!!

    OdpovědětVymazat
  4. Svatby jsou krásné, byla jsem jen na dvou, ale dojatá jsem byla vždycky stejně :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)