neděle 21. srpna 2011

Saturday´s Wedding.

Hlásím svůj návrat ze světa chaosu, emocí a jídla...! :D O svatbě sem psala, možná sem se zmínila, že sem byla nápomocná i při jejích přípravách, protože se svatební hostina konala u mého Ondínka doma na zahradě a jeho mamka sama celkem nestíhala, snažila sem se co nejvíce pomáhat, takže pátek byl ve znamení příprav a sobotní dopoledne taktéž. Sice bydlím ve stejné vesnici, ale domů to mám dál a do kopce, musela sem se líčit a připravovat už 5 hodin před obřadem, potom sem jela vypomoct a od 12:00 to v kapli vypuklo. Musím říci, že sem měla co dělat, abych nebrečela.. ten obřad je tak naplněn emocemi, že mě i jedna slza ukápla. Měli tam krásnou živou hudbu, kaple byla velmi tradiční a krásná.. Nevěstě to strašně slušelo, no byla to nádhera. Po obřadě jsme se přesunuli na již zmíněnou zahradu, kde jsme obědvali a večer i grilovali. Sice se hosté brzo rozprchli (každý měl jinou zábavu..) což byla trochu škoda, ale i v těch pár lidech jsme si to myslím slušně užili. Já sem se nemálo přežrala, takže dnes mám půst, přítel se zase trošku zlil, takže má taky (dlouhodobý) půst.. :D Ale hlavně, že si to užili novomanželé a že budou mít na co vzpomínat (na svoji svatební noc ve stanu jistě nezapomenou!) :D 

Jelikož nechci nijak extrémně zveřejňovat fotky svatebčanů, ani novomanželů přikládám jenom to nejnutnější, a doufám, že nikomu z nich to nebude vadit a nijak je to neohrozí..


Tuhle mám prostě nejradši :) Ondínkovi to jako svědkovi strašně slušelo :-*

Myslím, že nemusím psát, kdo chytil kytici...! :D


Foto: Martin Kercl.

10 komentářů:

  1. Moc ti to slušelo! Navíc podpatky ti krásně protáhnou nohy. :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo fakt ti to seklo :) krásný šaty! A gratuluju ke kytici :D

    OdpovědětVymazat
  3. to jsou pěkné fotky :)
    já mám na svatbě nejraději svatební koláčky :D, které si přineseš domů jako výslužku :D

    OdpovědětVymazat
  4. No to jak chytáš kytku .)
    já nikdy na svatbě nebyla:(

    OdpovědětVymazat
  5. fotky sú úúžasné!!mladomanželom prajem nech im to ldho vydrží!!a Tobymu a Spencer to prajem tiež,ale proste teraz uuplne ta vec s Hannou a Calebom,proste úúplne chcem aby boli spolu a on len tak odíde??však sa vráti?,a aj ja chcem vedieť kto je A!!úúplne najviac!!:Dkto si myslíš že to je??.P

    OdpovědětVymazat
  6. Mám tak ráda svatební fotky! Můžu se na ně dívat pořád! Je v nich tolik lásky a příslibů do budoucna! Blahoželám novomanželům ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky..gratuluji ke kytici:)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju :) novomanželům vyřídím, snad jim to vydrží! A fotek mám o mnoho víc a krásnějších, ale bohužel kvůli ostatním na fotkách nechci zveřejňovat..

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší! A podpatky ti fakt krásně protáhnou nohy :) Novomanželům držím palce.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)