neděle 7. srpna 2011

Profi I.

Úplně sem zapomněla, že sem Vám slíbila ukázat slavné "profi" fotky od mého švagra. No, nakonec se zjistilo, že švagr je vážně profi fotograf, ale model stojí za prd :-) Takže fotky jsou hezky provedeny a upraveny, ale ten ksicht na nich už není nic moc... Ale stejnak Vám je ukážu.. Z nějakých 100 fotek je nakonec použitelných 10. Mě osobně se zalíbily pouze 2 a to jedna díky tomu, že je na ní Ondínek a druhá jen díky tomu, že si tam nejsem podobná.. :-) Rozdělím to na dvě části, takže tady máte první:






Poslední vznikla spíše ze srandy, ale je prostě suprově provedená... :D Doufám, že mě Ondínek nezabije za to, že sem ji vystavila.

Foto: Lukáš Pelinka

7 komentářů:

  1. Moc ti to na nich sluší, kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásné fotky, sekne ti to. jen škoda tolika retuše.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky, ale retuše je opravdu zbytečně moc!

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky,první je nejlepší:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tá retuš to uplne zkazila nepáči sa mi to je to celé umelé si krajšia bez nej

    OdpovědětVymazat
  6. super fotky, sluší!! :) a krásnej pejsek! tý retuše je fakt dost, myslim, že by se to bez toho obešlo. Jinak nejvíc se mi asi líbí ta druhá

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju za Vaše milé komentáře :) Fotky taky upravoval švagřík a asi mě chtěl mít dokonalou.. :D osobně se mi to zdálo taky trochu moc, ze začátku sem se vůbec nepoznala.. :) Chybí mi i moje velká piha na tváři! :D Ale zase to beru tak, že je to něco jiného a každý den se mi nepoštěstí mít takové fotky.. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)