sobota 6. srpna 2011

Last Summer Shopping

Ano, opravdu slavnostně slibuji, že čtvrteční nákupy byly ty poslední tohoto léta! :D Jinak si zruinuju definitivně účet..! I když, za pár dní svátek, takže něco přibyde.. ale to si musím ještě koupit externí disk, protože nemám v tomhle počítači kam strkat všechny ty filmy... takže už přísahám, žádné "zbytečné" nákupy oblečení ani doplňků už nebude. Snad opravdu, však se taky dlouho žádná příležitost utéct do města nenaskytne. A kdyby náhodou, přítel má ode mě dovoleno mi v takovém případě plesknout jednu pořádnou výchovnou (a že by to od něho bolelo!).. :D Tak a konec kecání a představuju poslední úlovky:


 Kabela - F&F (245,-), Podprsenka - Ťongové (39,-), Černé tílko (79,-) + Zelené tílko (29,-) + Pásek (29,-) - New Yorker, Bačkůrky/Balerínky - F&F (34,-), Náhrdelník - New Yorker (79,-).





 Barva na vlasy + Odličovací mléko + Essence kosmetika = Rossmann, Tupírovací hřeben - Tesco.


 Tužka na oči - Essence (29,90), Essence limitovaná edice 50´s Girl Reloaded - lak na nehty (39,90), rtěnka (54,90 Kč), štětec (59,90), Tupírovací hřeben - Tesco (16,90).


Barva na vlasy - Schwarzkopf (119,-), Lak na nehty - Essence (39,90), Odličovací mléko - Amia (44,90).

Je toho dost, taky sem pak měla trochu špatné svědomí, ale zároveň radost.. Naštvala mě kabelka, která podle cedulky měla stát 147 Kč! (kvůli tomu sem si ji vzala) a později sem zjistila, že stála 245 Kč.. :D Ale to už bylo trochu pozdě.. ale co no, je opravdu prostorná a do školy se bude náramně hodit! Ten náhrdelník sem si zamilovala na první pohled. Zelené tílko je z pánského oblečení, ovšem na svého chlapa bych to nikdy nedostala, vypadá vážně jako holčičí, takže to snad nikdo nepozná... Ty balerínky/bačkůrky jsou naprosto božské! :D Večer k noční košilce jsou super! A limitovanou edici od Essence sem si nemohla nechat ujít, toužila sem po ní už dost dlouho.. Doufám, že příště seženu ještě tu červenou rtěnku! K tomuto všemu sem kupovala doplňky na svatbu - pro tchýni a pro nevěstu. Nakonec sem sehnala oboum náhrdelníky, ale nestihla sem to vyfotit.. :) ale třeba uvidíte na svatebních fotkách. Jo a o kosmetických výrobcích si určitě dříve či později přečtete recenze.. a některé kousky oblečení na mne uvidíte dříve, než si myslíte..! :) 

Hezký zbytek dne!

7 komentářů:

  1. Super věci jsi nakoupila :),děkuju za tip na rtěnku :)!

    OdpovědětVymazat
  2. podľa mňa si ale nakúpila dobre, ale ak takto nakupuješ často no:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta kabelka je fajně velká. A zajímalo by mě jaké je ta nová rtěnka od Essence. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se nejvíc líbí ten náhrdelník :)

    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  5. I já už jsem si na podzim sháněla nějaké nové podprsenky a musím tedy říct, že je ten výběr opravdu bohatý a je pomalinku nemožné si něco najít... Třeba dost se mi zalíbila tato stránka zde, ale těžko říct, zda si z ní něco budu pořizovat nebo ne :) Tak se měj hezky a díky moc za příjemný článek.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)