úterý 9. srpna 2011

Big Bag.

Přináším slíbený outfit. Je tuším ze soboty, kdy bylo ještě relativně teplo a dalo se takto vyjít ven. Všímaví pravidelní čtenáři jistě postřehli, že sem ihned využila novou kabelu, která je tak krásně velká, že do školy asi nebudu nosit jinou..! A také můžete premiérově vidět nové tílko, o kterém sem psala, že je z pánského oddělení, ale podle mě to není moc poznat.. Poslední dobou nakupuji oblečení o pár čísel větší, velmi sem si tento trend oblíbila, je to daleko pohodlnější, než se mačkat v něčem upnutém :-) K tomu samozřejmě nejoblíbenější džínové kraťasy a doladěno hnědými doplňky - sandálky a pásek. Jak sem ještě před nedávnem neměla ráda hnědou barvu, dnes bych se po ní utloukla..! :-) Velké díky patří opět tetce - fotografce. Hnedle vypadají fotky lépe než ze samospouště!









Tričko - New Yorker, Kraťasy + Pásek - C&A, Kabela - F&F, Sandálky - Tally Weijl, Prstýnek - New Yorker, Náramky - Gifts, DIY, Brýle - Terranova.

9 komentářů:

  1. Super taška..taková se vždycky hodí:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. tričko bezvadný, vůbec bych nepoznala, že má být pánské :) a strašně se mi líbí ten motýlí prstýnek...aaaa a zavidim ti ty tvoje dlouhý nehty!

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký:-) Kabela vypadá úžasně!:-) A taky si kupuju větší věci...člověk se pak nestydí, když se víc nají a je to pohodlnější:-)
    lepele-mele.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. skvělá taška, takovou obří bych taky potřebovala:D

    OdpovědětVymazat
  5. Klárko, vypadáš skvěle! Ta kabelka je úžasná. A ne že skoupíš celý ELF. ;) Taky se chystám objednat, naštěstí snad podle FB přišlo, co chci já. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všem moc děkuju! :)
    Tašku sem si fakt moc oblíbila, vejde se do ní úplně všechno, co potřebuju! :)
    Yusuwi: Aaa na nehtách není co závidět..! :( Teď sem si jeden zlomila až do krve, takže to bude zase dlouho růst.. :D
    Audrey: Ano přesně tak..! A že já mám co schovávat.. cítím se ve větším oblečení o mnoho lépe :)
    Veronique: Děkuji, ale to není pravda! :) A neboj z ELFu ti něco ráda přenechám! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná taška, ten dírkovaný detail je super :) Taky mám na podzim do školy jednu parádní objednanou až zo Slovenska :) Ať se daří ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)