pátek 22. července 2011

You Belong To Me

Jsem tu s dalším lakem na nehty. Konečně sem se dokopala nalakovat si nehty, už to bylo vážně třeba. A že máme to léto (i když to teď tak nevypadá), rozhodla sem se pro světle modrý odstín. Lak je od Essence, kolekce Colour&Go, odstín 53 You Belong To Me. A jak si stojí? Už sem se s ním lakovala podruhé, ale musím říct, že nedostatky vypluly na povrch teprve teď. Je to pro mě vcelku velké zklamání. Sice má vcelku velký a dobrý štěteček, takže se dobře nanáší, ale konzistence už není tak dobrá. Je strašně řídký, takže mi po nehtech dost stékal. Navíc nesmírně dlouho schnul. Na povrchu byl suchý během chvíle, ale vespodu schnul celou noc. Což můžete dobře vidět - obtisklá peřina. A to sem prosím šla lehnout až 2 hodiny po nalakování! Takže sem zklamaná a budu ho z nehtů co nejdříve sundávat. Prozatím sem si ho na nehtech nechala, protože tenhle týden se stejně nikam nechystám, takže to ničemu nevadí, ale nevypadá to moc lákavě.. Navíc se mi na něm vytvořily bublinky, na což sem úplně alergická! Ale na druhou stranu zase musím říct, že má vcelku výdrž. Mám ho na nehtech 4. den a pořád pevně drží! Takže asi takhle: pokud máte nervy na dlouhé schnutí, tak do něj jděte. Pokud jste spíše jako já čekáním unavení, tak raději nekupujte! :D




9 komentářů:

  1. Aj mne sa páči farba a musím povedať, že vždy si lakujem nechty aspoň 3 hodiny predtým ako idem spať a vždy-takmer vždy sa mi tá perina na nechty odtlačí, tak si ich lakujem v škole haha :-)) alebo si ich suším fénom ;-) takže vyskúšaj :-)

    http://angienikollfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám ráda značku essence. Ta barva vypadá hezky, ale já bych tomu laku moc nedůvěřovala..:D

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, já tu barvu miluju. Ale ty nedostatky mě štvou. Příště budu lakovat asi ráno, aby to stihlo do večera uschnout :D :)
    Angie/Nikoll: Děkuji za tip, nevím proč, ale fénovat mě to nenapadlo :D tak příště :)
    Malá Nika: No já ji mám ráda, je cenově dostupná a za ty prachy vcelku dobrá kvalita.. :) s občasným nedostatkem se musí počítat :D

    OdpovědětVymazat
  4. přesně tohle mi dělá takový světle žlutý lak také z této řady..je to na prd. Ale ještě mam z téhle řady světle fialový a ten schne vcelku rychle a ani nedělá bublinky..ale ten žlutý je děsný, taky ráno obtisklá peřina..

    OdpovědětVymazat
  5. Haha, to je sranda holky, mám stejný problém, taky s lakem z téhle řady. Schnul mi snad celý den a stejně jsem ráno měla obtisklou peřinu. Barvy jsou moc pěkné, ale ta kvalita už není tak pěkná.

    OdpovědětVymazat
  6. Když ono je těžké jim za tu cenu odolat.. :) :D ale asi příště sáhnu po jiné řadě.. :-/

    OdpovědětVymazat
  7. Barva moc pěkná, ale škoda toho schnutí...a bublinky upřímně nenávidim!

    OdpovědětVymazat
  8. bublinky taky nesnasim a vzdycky me to dokaze nastvat, kdyz se mi "zadari"
    nicmene pokud je lak sam o sobe blby, tak si nejsem jista, zda to, ze VYDRZI je plus:PPP

    jinak tahle barva.. ta se mi na ostatnich libi, a podobne odstiny, ale samotnou me to nelaka, neslusi mi to.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)