neděle 31. července 2011

Shopping Day.

Jak již mnozí z Vás vědí, včera sem byla opět po dlouhé době (ehm - po 14 dnech!) nakupovat. Jelikož moje kamarádka, kterou sem neviděla rok chtěla jet nakupovat do Pardubic, rozhodla sem se, že vyrazím s ní a obhlídnu tak slevy a kousky co v nich zbyly... Musím říct, že pořád mám z čeho vybírat, i když pravdou je, že ve slevách jsou věci z letní sezóny a při tomto počasí jaksi nedává smysl, abych nakupovala kraťásky, tílka či letní šatičky.. Takže sem se už naladila do podzimní sezóny a sháněla se po pár kouscích, které prostě musím mít. Ale stejně pro mě byl důležitější fakt, že sem s osobama mému srdci blízkými. S I. se nám pusy nezastavily, chudák Ondí mi zase trpělivě nosil tašky, dali jsme si parádní obídek a nožičky nás večer pořádně bolely..! Jediné, co parádní den kazilo bylo to hrozné počasí... déšť, mrholení a hlavně pořádná zima..  Ale byl to moc fajn den, kterej sme si užili i navzdory počasí..

Mimochodem, mnozí chtěli vidět oblečení z minulého postu v outfitu, tak tady přináším hned první z nich! ;) Protože sem věděla, že nebude nijak teplé počasí rozhodla sem se pro legíny a dlouhou košili, pod tím sem nechala tričko. Myslela sem, že mi zima nebude, ale občas sem se klepala jako ratlík. Jaksi místo 19°C, které hlásili, se dostavilo pouze 13°C. To už je vážně na podzimní bundu, šátek a kozačky..! :D

Ta budova za námi není nic jiného než Terranova! :D



Jeden americkej úsměv, prosím! :)





Košile - New Yorker (Káti obchod), Legíny - C&A, Pásek - C&A, Kabelka - H&M, Boty - F&F, Hodinky - Oriflame, Prstýnek - Six.

9 komentářů:

  1. jéé Pardubický Kfc a Terranova:D tam jezdím skoro každý týden, páč odtamtud bydlím jen pár kilometrů:D
    Hezké fotky:)

    OdpovědětVymazat
  2. začínám sledovat, pěkný blog, kde si na nic nehraješ:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. počasí je vážně hrůza,ale tobě to moc sluší :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju všem :)
    Tobby: Jéé ty jsi od Pardubic? Konečně někdo z toho kraje.. :) většina je z Prahy, tak je fajn potkat někoho jiného :D
    Audrey: Děkuji, to potěší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo Afi,tam to moc dobře znám :). Jinak reakce na tvůj komentář,opravdu jsem si vybrala špatný terén a podpatky se mi furt zasekávali do kostek,hrůza.

    OdpovědětVymazat
  6. Počasí je na nic, ale tobě to slí - ta košile je super! A to jídlo - mňam. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta košile ti hrozně sekne:))!!!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)