středa 27. července 2011

Garnier Body.

Přináším recenzi na moje oblíbené tělové mléko. Po vyzkoušení snad padesátky tělových mlék a krémů sem konečně objevila takové, které zanechává patrné výsledky. A tím vyvoleným se stalo Garnier Body - Intensive 7 Days. Už sem na něj četla různé recenze - jedni chválí, druzí hlásají nespokojenost, ale já sama za sebe musím říct, že sem nadmíru spokojená a doteď sem neobjevila lepší. Strašně dlouho sem čekala na tělové mléko, které by zanechalo moji pokožku jemnou, lesklou a hydratovanou a s tím sem docílila teprve s tímto mlékem. Už po prvním použití se druhý den moje kůže krásně leskla, zjemněla a nezanechávala žádná vysušená místa, jako tomu bylo dřív. Dokonce si krásně jemných nohou všiml i můj přítel (a věřte, že je to dost ignorant na takové věci :D)! A abych ověřila, zda je pravda, že je pokožka hydratovaná po 7 dní, ihned sem to zkusila a musím říct, že je to jedna z mála reklam, kde vážně nelžou. Po 7 dní a možná i o pár více vydrží moje pokožka krásně hydratovaná a jemná. Takže když se zapomenu jednou namazat, vůbec nic se nestane. To je na tom vážně parádní. Navíc si myslím, že za cenu 119 Kč za 400 ml si můžu pískat, jakých výsledků sem s tím dosáhla! A abych nezapomněla: mléka jsou v několika vůních na různé typy pokožky. To moje je orientováno na suchou pokožku bez jasu a je s vůni kakaového másla. To tak krásně voní, že mám kolikrát chuť si líznout! :D Takže za mě: ty slečny, které ještě neobjevily svůj krémovej poklad - zkuste to, třeba Vám bude vyhovovat tak jako mě. Za mě má toto mléko plnej počet bodů a myslím, že se ho jen tak nevzdám!





Omlouvám se za kvalitu fotek, foťáčkovi se nějak nechtělo! :D

10 komentářů:

  1. Nejlepší tělové mléko!!:)Ještě používám od Garnier to červené zklidňující:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm pěkná recenze. Asi se po něm podívám, když budu v obchodě. :)

    OdpovědětVymazat
  3. mam z téhle řady to medové a je taky úžasné! :) chystám se i na to kakaové, tahle řada se opravdu povedla a reklama nelže :)

    OdpovědětVymazat
  4. Garniere mám moc ráda, jejich věci fakt fungují. Na tělová mléka moc nejsem, nerada se něčím patlám a na suchou pokožku taky moc netrpím, ale asi vážně zauvažuju, že bych ho pořídila. Jogurt od Avonu na nohy mi už dochází (to je snad jediná část těla, na kterou mi nevadí patlat mléko, krém, cokoliv) :)

    OdpovědětVymazat
  5. že bych si ho pořídila, když už nekupuji jiné krémy než-li garnier?

    OdpovědětVymazat
  6. Toto telové mlieko mám tiež som si kupila to kakaové.pekná vona,hydratace.

    OdpovědětVymazat
  7. Hele ale tak ted jsi mě řádně navnadila! Viděla jsem na ně reklamu v DM časopisu, ted tahle recenze.. Mám suchou pokožku bez jasu, takže si koupím totéž co ty. Díky!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sem ráda, že některým je recenze ku prospěchu :) opravdu za sebe mohu doporučit a jak tak koukám, tak nejsem jediná, komu toto mléko vyhovuje! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, asi bych ho měla někdy vyzkoušet. Vypadá dobře, díky za typ a recenzi!:) Zvu tě ke mě na blog na giveaway. Kdo ví, třeba právě ty budeš mít štěstí. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Musím se zpětně vrátit k této tvojí rezenci :))) Po dlouhém uvažování a zvažování jsem si přesně tohle kakaové na základě toho, co jsi psala koupila. A Nelituju! I když mi spousta tělových mlík spíš nadělalo paseku, protože mám ruce díky ekzému na takový věci moc citlivý, tak tohle mléko je bomba! Ruce po něm nemám vůbec suché,jsou jemné už na dotek a hydratuje pro mě perfektně, tak jak bych potřebovala :) a navíc si sedne i s mnou citlivou kůží :) Takže dík za recenzi! Fakt ho můžu doporučit :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)