neděle 26. června 2011

Skodulka Original.

Píšu Vám jako blázen svoje deníčkovské "hemzy" a ještě sem se Vám ani pořádně nepředstavila. Proto je namístě něco napsat. Rozhodla sem se, že napíšu 10 bodů, které byste o mé osobě měli vědět. Bude to lepší, než vypisovat všelijak dlouhý článek a kecat blbosti... :-)

1. Jsem studentka Univerzity Pardubice, studující fakultu Ekonomicko-správní a obor Veřejná ekonomika a správa. Studium nezvládám tak jak bych měla, do každého ročníku sem sice postoupila, ale táhnu si nějaké nesplněné předměty... Naproti tomu na střední škole sem patřila mezi nejlepší a odmaturovala celkem za 9 (z 5 předmětů).

2. Jsem již 4. rok zasnoubená, mám milovaného přítele jménem Ondřej, většinou o něm budu psát jako o Ondím nebo jako o Kulíškovi.. Jsme spolu téměř po celé naše studium na střední škole, chodili jsme spolu do jedný třídy, nadále spolu chodíme na vysokou a k tomu bydlíme v jedné vsi. Jsme spolu každý den a světě div se, nezevšedněli jsme si a milujeme se pořád stejně! :D

3. Už od 15 nebydlím doma, jsem takovej "přestěhovalec", bydlela sem u babči, která bydlela v blízkosti mé střední školy a od nástupu na vysokou bydlím u druhé babči, odkud mám do školy blíž. Chvíli jsme taky s Ondím bydleli v Pardubicích na bytě.... Ale doma s rodinou sem už roky minimálně...

4. Kromě školy mám v programu péči o moji prababču. Jelikož bydlím u babičky, která se stará ještě o svoji nemohoucí mámu a sama je taky dost nemohoucí, musím (a hlavně chci!) pomáhat. Takže na mém denním pořádku je péče o prababču a domácnost.

5. Mám mladší milovanou sestru, mamku a taťku, se kterými se vídám minimálně (z důvodů mé nepřítomnosti doma). Často mi chybí a bez jejich pomoci a rad si občas nevím sama rady.

6. Občas trpím pocitem méněcennosti, mám velmi nízké sebevědomí a občas sama sebe nesnáším. Nemám hezkej ksichtík, nemám hezkou a štíhlou postavu a v podstatě s ničím na sobě nejsem vyloženě spokojená.

7. Jsem blázen do upírů! Miluju úžasného Edwarda a krásného Damona!

8. Jsem filmový, seriálový a knižní maniak! (Což souvisí s předešlým bodem). Mám tolik oblíbených filmů a seriálů (a hrdinů), že se to nedá ani spočítat! Mezi mé TOP patří rozhodně Twilight Sága, Hříšný tanec a Sex ve městě I.,II. A mezi seriály rozhodně The Vampire Diaries, Gossip Girl, Misfits, Pretty Little Liars, Prison Break, Dr. House, True Blood, Dexter a Sex ve městě..!! A z knížek vede nastopro My Děti ze Stanice Zoo, Twiligh sága a Vampýrská Akademie.

9. Miluju módu a jsem šílenej shopaholic! V posledním půl roce sem utratila tolik peněz, že na mě z toho jdou mrákoty, tolik sem za oblečení nikdy neutratila, ale nemůžu si pomoct a stejně nakupuju furt..! Ač sama nemám pořádnej vkus, tak ráda navštěvuju fashion blogy, prohlížím si módní časopisy a sním o tom, jak jednou budu mít bezednou skříň jako Carrie Bradshaw! :)

10. Jsem zlá a zákeřná a vždy si jdu tvrdě za svým cílem. Nemám mnoho přátel, protože sem upřimná a neberu si servítky a především neumím být falešná a hrát si na falešné přátelství a náklonnost..! Bavím se s těmi, kteří mi přijdou dobří a ostatní ignoruji.. pro mnoho lidí to je nepříčetné.. :-)

9 komentářů:

  1. Jsi mi fakt sympatická! A nepovídej, že nejsi hezká! To vůbec neni pravda, máš krásný oči :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele, zajímavé body, ale zdáš se mi moc sympatická :) Je to krásné, že už jsi 4 roky zasnoubená a určitě jste spolu už déle, moc vám to přeju. Já jsem s přítelem rok a půl a rozhodně na tom nehodlám nic měnit! A já bych bez rodiny nepřežila, budu tady žít až do maturity a i pak se sem budu ráda vracet z výšky a tak :) A bláznovství do upírů, knížek, filmů a seriálů sdílíme ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju, ty to taky dáš, neboj! :) No on ten můj zas taková pecka není, ale prostě tuhle sobotu jsme byli oba nějací unavení nebo co :) Ale zas je fakt, že před rokem jsme jezdili víc a podnikali jsme toho taky víc...ale taky bylo míň stresu ze školy no. A souhlasím, škola vysává :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jj, já myslím, že v létě se to spraví :)

    OdpovědětVymazat
  5. To já dělám moc často, že mamce kradu takhle věci :D Má studio na hlídání a doučování pro děti a některý věci, co tam pro ně má, jsou fakt škoda, tak jí to kradu :D
    Ano, jsem slevový maniak, mám málokterou věc za plnou cenu :D Terranova se slevama vážně jenom hemží, rozhodně tam zajdi, neprohloupíš! Já přemýšlela nad tím žlutým i modrým lakem, nejradši bych si koupila všechny 3, ale na to zase nebyly peníze :D Doufám, že bude dobrej, ještě jsem ho nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  6. Napsala jsi to pěkně a upřímně..takže Follow:)

    Těším se na další posty:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Zkus, já z něj mám pocit, že právě tu mastnotu nějak vstřebá. Obličej mám po něm hlaďoučkej a příjemnej, takovej sametovej pocit :) Stačí ho nanést poměrně málo, takže mně ten kelímek vydrží docela dlouho.

    OdpovědětVymazat
  8. Hezky jsi se tu popsala beru :) Nízké sebevědomí máme stejné, jenže já mám narozdíl od Tebe důvod, Ty jsi kočka ;) A zlá nejsi, nebo jsem si to za nějakej ten pátek pořád nikterak nevšimla :D

    OdpovědětVymazat
  9. Čtu tvůj blog už tak dlouho, ale vůbec mě nenapadlo, že jsem si vlastně nepřečetla všechny články! Jsem moc ráda, že jsem na to nakonec přišla a dozvím se o tobě ještě něco dalšího! :) Klára
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)