neděle 23. června 2024

Maybelline: SuperStay Vinyl Ink - nejmilovanější rtěnky

Krásné odpoledne!

Tak nějak přemýšlím, co na vás vytáhnout dneska, protože tu chci probrat spoustu kosmetiky.. Ale pak mi uvízl pohled na kosmetickém stolku a já věděla hned, že se spolu tentokrát zaměříme na moje milované Super Stay Vinyl Ink od Maybelline. O těchto skvělých rtěnkách tu nebudeme mluvit poprvé, už o své první - 45 Capricous - jsem tu básnila. Ale od té doby jsem se hodně posunula a odstínů posbírala mnohem více, takže jsem si řekla, že by bylo fajn, si je tu představit všechny hromadně včetně swatchů.. :) Tak jukejte!


středa 19. června 2024

Oblíbené vůně jaro: Versace, Armani, Gucci

Ahojky!

Jaro se nám sice chýlí ke konci a čím dál tím více nám ukazuje růžky léto, ale já až nyní usedám k vyvoněnému článku s tipy na letošní oblíbené jarní parfémy, tak snad vám to nebude vadit a snad se budou tipy hodit do budoucna a nebo klidně i do léta, protože jsou to vesměs všechno jemné a lehčí vůně. Všechny jsou založeny na květinových tónech, které já vyhledávám právě zejména v jarních měsících, takže se dnes podíváme na My Way od Armaniho, další bude Flora - Gucci a do třetice Bright Crystal od Versace.




neděle 16. června 2024

Spotřebováno za květen 2024

Čauky mňauky!

Vítám vás u nového Spotřebována! Tentokrát pouze psanou formou, protože videa jsou stále naprosto nereálným počinem, ale doufám, že i tak vás to bude bavit :) Případně jsem natočila alespoň krátké reelsko na Instagram a Tik Tok, takže můžete mrknout tam. Ale zpátky ke květnové spotřebě..


středa 12. června 2024

SoZoLe Rose: Přírodní květové vody

 Ahooooj!

Léto se kvapem blíží, takže je vážně nejvyšší čas zásobit se osvěžujícími přípravky, které je fajn mít kdykoliv po ruce, bude-li to třeba. Já třeba nedám ránu (a to nejen během léta) bez květinových vod, takže tahle zásoba květových vod značky SoZoLe Rose přišla vážně vhod! Mám tu na vyzkoušení dvě a vážně nejsem schopna říct, která je lepší! 


neděle 9. června 2024

Makeup Revolution: Forever Flawless Digi Butterfly

Krásný den!

Čím dál tím více to venku připomíná hravé léto, tak se dneska pojďme vyblbnout s jednou z nejbarevnějších paletek aktuální nabídky plechovek Forever Flawless od Makeup Revolution! Jedná se o paletku Digi Butterfly, která není z těch, co by mne dokázala nadchnout od první chvíle, ale jak víte, doma chybět nesměla, takže jsem ji ve sbírce nakonec přivítala a dala jí šanci..


neděle 2. června 2024

Svíčky a vosky: Kouzelná víla, World of Scent, Yankee Candle, Glade, Ravina

Krásné nedělní odpoledne!

Protože aktuálně pálím s velkou chutí a ve velkém, říkala jsem si, že bychom si mohli dát zase nějaké povídání o svíčkách a voscích, které jsem v poslední době vyzkoušela (dobře, některé už jsou vypálené několik měsíců :D). Pálila jsem spoustu různých značek a druhů svíček, i velmi rozdílné typy vůní, takže proč se na to spolu nekouknout a něco si (ne)doporučit?