úterý 17. září 2019

Masky na obličej Botanical - Isana

Krásný den vám přeji!

Možná jste tyto masky na obličej Isana z řady Botanical již zaznamenali, během krátké chvíle obletěly Instagram. Já je kupovala už před měsícem a všechny jsem je stihla prubnout, takže vám o nich dám dnes podrobnější report, abyste si je případně mohli obstarat taky, dokud jsou.. Měli byste je totiž zkusit! ;)


Celkem jsou v prodeji tři druhy - s acai a avokádem pro každou pleť, brokolicí a chia semínky pro dehydratovanou pleť, kapustou a zázvor pro náročnou pleť. Zaujmou už obaly a to vás po rozbalení čeká další překvápko, protože jsou hezky potištěná a barevná i ta plátýnka! :-O :D


Asi o nich mohu psát dohromady, protože si jsou masky velmi podobné. Každá má tedy jiný design, což můžete vidět na fotce v akci :D Jinak jsou ale plátna stejná. Jsou hadrové, trochu silnější a na můj obličej i větší. Naštěstí mají dost průstřihů, takže se to dá na obličej "nainstalovat" podle potřeby. Navíc jsou bohatě napuštěná sérem, čili se dokonale přicucnou, ani jsem s nimi nemusela ležet ve vodorovné poloze. Působí pouhých deset minut, takže ideál i pro matky na mateřský, co kolikrát víc než těch deset minut nemají :D Po sundání na obličeji zůstává požehnaně séra, ale to jde jednoduše vklepat. Prvních pár minut bude lepit, ale postupně se vstřebává a do čtvrt hoďky už vás na pleti netrápí. I tak ale o maskách víte, protože pleť je krásně nacuclá. Hydratovaná na pár dní a trochu pružnější. Maska s avokádem mi přišla i trochu více výživnější (jako jediná obsahovala bílé krémové sérum). Za mě jsou moc fajn. Navíc mají i pří(jemné) parfemace a stojí pár kaček.

Kapusta a zázvor





Brokolice a chia semínka





Acai a avokádo





Sečteno podtrženo: Tohle je super kup! Za mě snad nejlepší plátýnkové masky z drogérie u nás. A možná za to může fakt, že masky byly vyrobeny přímo v Jižní Korei. Bod pro Isanu, tohle se povedlo! Seženete v Rossmannovi, cena 34, 90 Kč za kus.

A co vy? Potkali jste už tyto masky? Zkoušeli jste?

12 komentářů:

  1. Pěkné, pěkné :D Masky z Rossmannu mě hodně lákají.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako musím říct, že docela válí :) Tyhle mi přijdou mnohem lepší než třeba ty metalické, co teď byly v DMku :D

      Vymazat
  2. Nezkoušela jsem a ani mě plátýnkové masky nelákají. I když tyhle vypadají skvěle, ale myslím, že tentokrát odolám. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas na plátýnkových ujíždím :D nejradši bych zkusila všechny! :D

      Vymazat
  3. Zkoušela a běžela jsem si pro další, dokud ještě jsou, moc mně bavily:-) Isana jede, zjištuji, že tahle značka nezůstává nijak pozadu za Baleou z dm:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tam narazila ještě na další masky :-O, hrůza ten Rossmann! :D Ale fakt musím souhlasit, že Isana boduje :)

      Vymazat
  4. Zrovna včera jsem u Rossmana trochu vyvětrala peněženku a koupila si i tu avokádovou masku. Dneska večer mám v plánu ji vyzkoušet, tak uvidím. Masku od Isany jsem totiž ještě neměla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky jsem větrala, taky.. :) a masky od Isany jsou celkem použitelné! :)

      Vymazat
  5. Masky vypadají hezky, ale já prostě plátýnkové nemám ráda. Je to jako mít na obličeji mokrý, studený hadr. Brrr.
    Na blogu mám názorový článek, míč by mě zajímal tvůj pohled na věc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně tohle z počátku taky vadilo a teď mě zase pro změnu moc nebaví omyvatelné :D tohle jen jednoduše sundám a hotovo :) a třeba v létě je to hrozná pecka, jak to příjemně chladí :) :D

      Vymazat
  6. Trošku ti tady dnes spamuji :)) Masky jsem už u tebe viděla ve videu a taky mě lákají. Celkově teď asi do Rossmana chodím dost často, překvapuje mě mile, peněženku už tolik ne. Hezký zbytek neděle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rossmann poslední dobou fakt válí! :) Taky tam teď chodím dost často :D Jinak za spam jsem ráda, jsi vždy vítána! ♥

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)