úterý 13. listopadu 2018

Kosmetický Miš Maš XV.

Krásný den přeji!

Je čas dát dohromady další Kosmetický Miš Maš. Už tu zase dlouho nebyl.. :D a těch věcí, které bych vám alespoň ve zkratce ráda představila, tu mám hned několik..


EOS Shimmer

Začneme tímhle krasavcem. Jedná se o balzám EOS z nějaké limitky nebo u nás nedostupná varianta, co já vím, ale nikde jsem ho ke koupi na českých stránkách neobjevila. Každopádně, i tak vám o něm poreferuji. Je to opět vajíčko, nic jiného u této značky vlastně ani čekat nemůžeme :) Má děrovaný vršek, což sice hezky vypadá, ale je to nepraktický, se tam usazuje prach a špína :D Obsah je potom ve fialkové barvě s výraznou perletí. Na rtech je potom barva perleťová až holografická. Chce to slabší vrstvu, jinak vypadá až mrtvolně. ALE dobré je, že i v té malé vrstvě stačí, rty poměrně dobře hydratuje a drží na nich bez potíží i pár hodinek, pokud se zrovna necpu, moc nepiju nebo zrovna někoho nelíbám :D Jsem s ním spokojená a sahám po něm často namísto rtěnky :) Ke rtům je více pečující a parády nadělá taky dost.




Maska Time To Glamour - Balea

Tahle maska byla hodně příjemné překvapení! Líbila se mi už od té chvíle, co do drogérky přišla. Ňuňu obal a podle obrázků i super obsah :D Já ty třpytivé masky prostě můžu! Tady bylo balení rozdělené na dvě použití, což je super. Po otevření na mě vybafla stříbrná hmota, která se po obličeji dala v pohodě rozetřít a hned po aplikaci začínala postupně zasychat. Výsledkem po čtvrt hodině byla mimozemská fólie přilepená na obličeji :D Vypadalo to prostě hustě, však koukněte na foto :D Sloupnout šla bez problémů, samozřejmě to trochu táhne, jak se to z pleti strhává, ale nic strašného. A výsledek? Krásně jemná pleť, zbavená přebytečné mastnoty a lehce hydratovaná. Několik dalších dní vypadala fakt dobře. Za mě palec nahoru. Tady dostanete za málo peněz hodně muziky. Maska stála 12,90 Kč, škoda jen, že ji už z prodeje stáhli.. Nahradila ji však hodně podobná, tak snad na tom bude vlastnostmi podobně :)





Kaolinová pleťová maska - Avokádo a oves - Freeman

Další příjemná maska, tentokrát krémová. Klasickou krémovou jsem nějakou tu chvíli neměla, většinou teď používám buď platýnkové nebo slupovací, takže moc příjemná změna. Sytě zelený pytlík obsahoval jemně zelenou krémovou masku, která se bez potíží rozetřela. Na obličeji po dobu působení lehce zasychala, ale neplechu žádnou nedělala (obličej neštípal, nepálil ani nepnul) a opláchnout šla bez potíží. Výsledkem byla krásně jemná, doslova hebká pleť. A hlavně dokonale odmaštěná a čistá, měla jsem krásně vyčištěné póry. Jen bych brala, kdyby balení bylo rozdělené na dvě části, aby se dala maska využít víckrát nebo ji tam nebylo tolik. Rozhodně jinak dávám palec nahoru, maska byla super.





Šumivá bomba Pro klidnou mysl - Libebit

Značku Libebit jsem poznala díky Fler jarmarku, kde měla své zastoupení a svůj stánek s handmade kosmetikou. Zaujala mne kupa věcí jako třeba balzámy na rty, přírodní deodoranty nebo oleje, ale nakonec jsem prozatím odešla jen se šumivkou s tím, že v prosinci kdyžtak očíhnu nabídku víc, jelikož se bude konat další jarmark :) Sáhla jsem nečekaně po šumivce s levandulí, kterou miluji. Po vhození do vany se bomba ihned rozpouští, nijak výrazně nešumí, rozpuštěná je během minutky. Barvu nijak výraznou nemá, ve vaně o bombě po chvíli vůbec nevíte. Bohužel i vůně je velmi slabá. Zrovna na tu jsem se těšila a ono nic. Škoda. Plus dávám za péči o pokožku, obsahuje mořskou sůl a avokádový olej, což obojí pokožce neskutečně svědčí. Mořská sůl pokožku krásně zjemní, olej zase vyživí. Spokojená jsem tedy tak napůl, výsledky fajn, ale mnoho zábavy si s ní neužijete :) Cena je 45 Kč, k zakoupení např. zde.






BB Cream Anew Perfect Skin - Avon

Po dlouhé době jsem vyzkoušela zase BB krém a mám pocit, že byl zase na delší dobu poslední. Zas mi dokázal, že ty evropská BBčka nejsou nic pro mě (asijská, to je jiná!). Balení má fajn, žůžová je ňuňu, ale ten obsah.. achjo. Prvně vás do nosu uhodí celkem intenzivní, sladká a vlezlá vůně. Jako já mám ráda, když věci voní, ale zrovna u krému, který nosím celý den na obličeji, to nepotřebuju. Voní to pak i z obličeje a časem mi to celkem lezlo na nervy. Odstín byl během teplejšího období ideální. V zimě by asi byl trochu tmavší, ale když už jsem měla pár paprsků ve tváři, tak naprostá ideálka. Nic odporně oranžového, takže za to chválím. Krytí spíš slabší, což o to, to by ani nevadilo. Ovšem ten nepříjemný pocit na ksichtě, ten se fakt nedal. Po aplikaci to na obličeji sedí, tvoří to příšernou masku a jako bonus jsem se po něm leskla jak psí kulky. Ne, tohle se mi nelíbilo ani trochu.  







Povzbuzující péče o pleť Anew Perfect Skin - Avon

A Avon ještě jednou. Z této řady jsem zkoušela ještě nedávnou novinku - povzbuzující péči, tzv. booster. Jedná se o osvěžující vodu/péči, která dodá pleti hydrataci. Chvíli mi trvalo než se mi povedlo ji pravidelně zařadit do každodenní rutiny, protože ráno toho na pleť moc nedávám a zapomínám a večer mám rutinu zajetou a už tak toho používám dost. Ale nakonec jsem se to naučila prdnout na tvář po ránu. Opět hezké žůžové balení a i tentokrát až moc intenzivní vůně. Jako ona je hezká, ale prostě ne, u pleťové péče takovou intenzitu nepotřebuji. Je to vodička, která se do pleti téměř ihned vstřebá a zanechá ji krásně jemnou a hebkou. Pozor na otevřené ranky, v těch nebyla kdovíjak příjemná, nějaké ty boláky a pupínky trochu poštípala. To se ale dalo přežít, ovšem po nějaké době používání se mi pleť zhoršila. Začala se mi mnohem více mastit a přibývalo i černých teček a ucpaných pórů. Pleť mi to zaplácalo, místo aby byla příjemně osvěžená a hydratovaná. Netrvalo dlouho a zase jsem tento krok ze své rutiny vyřadila. Za mě tedy ani tohle ne, bohužel.





Tak a to by pro jednou zase stačilo, co myslíte? Ono to nebude trvat dlouho a sejdeme se tady znovu. To je víc než nad slunce jasné.. :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

*Avon Perfect Skin mi byly zaslány zastoupením značky jako PR produkty

6 komentářů:

  1. ja tieto väčšie masky ako Freeman mám na viacej použití... po otvorení maska pri otvore trošku stvrdne, ale dá sa pekne vytlačiť... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to párkrát taky zkoušela, ale většinou než se k ní znovu dostanu, tak mi to vyschlo a ztvrdlo :D Takže ji radši použiji najednou i na čelist a krk a je to :)

      Vymazat
  2. Mně EOSy, aspoň ty, které jsem zkoušela vůbec nenadchly, daleko raději mám balzámy Softlips, to jsou jedny z nejlepších vůbec.
    Ta péče o pleť od Avonu za mně taky ne, žádné zhoršení pleti jsem nezpozorovala, ale nebaví mně ta aplikace, plácat si na obličej převoněnou vodu. Jen se mi na ni práší, asi zbytek balení vypotřebuji na tělo, ať se toho zbavím:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z nich právě taky nikdy nebyla odvařená, ale tenhle celkem jde :) Líbí se mi docela i ten efekt, že ho používám místo rtěnky :) A jak píšeš o té péči, souhlas.. Já ji poslala dál :D

      Vymazat
  3. Na BB moc nejsem, ale od Avonu jsem jeden měla a milovala ho. Sice byl také šíleně mastný a leskla jsem se, ale mojí suché pleti dokonale seděl, takže možná i tenhle by mi sedl. A maska Balea mě hodně zaujala.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro suchou by byl určitě mnohem lepší než pro moji mastnou, na mě to vždy dělá hroznou lesknoucí se masku :(

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)