úterý 28. srpna 2018

Spotřebováno za červenec 2018

Krásný den vám přeji!

Ani jsem se nenadála a máme tu konec dalšího měsíce a s tím jsem si vzpomněla, že tu dosud nebylo ani červencové Spotřebováno. Sakra. Tak je asi nejvyšší čas to napravit a mrknout na tu nálož obalů..



Je toho zase hafo, nebudu vám nic nalhávat. Celkem devatenáct produktů. Pravdou je, že v několika případech jde buď o jednorázová balení či miniatury, takže budiž mi to odpuštěno. 


Tropický sprchový gel Papája a máta - Dermacol - jedna z nejlepších vůní, jakou jsem dosud u sprcháčů AR měla! Nádherná ovocná a zároveň díky mátě osvěžující vůně. Hodí se k létu na 150% a kromě těch klasických vlastností sprcháčů této značky má navíc roztomilou šmoulovou barvu :D Hodnocení: 5/5.

Sprchový gel s olivou - Sebamed - překvapením byl i tento sprcháč. I on měl totiž naprosto famózní vůni. Trochu až pánskou, ale přesto osvěžující a relaxační. Kůži provoněl na delší chvíli i po opláchnutí. Navíc měl opravdu jemné složení a po umytí byla dokonale jemná i pokožka. Jen bohužel strašně rychle mizel a to i když ho stačilo pár kapek. Hodnocení: 4/5.

Březový sprchový peeling - Weleda - není peeling jako peeling, tohle je spíš sprchový gel než drsný peeling se spoustou zrníček. Je jemný a vhodný i ke každodennímu použití. Samozřejmě jej doprovází přírodní vůně, která příjemně osvěží. Pokožka je po umytí hebká na dotek, i lehce vyživená. Zase ale nevýhodou je to malé balení, protože při častém použití vám moc dlouho nevydrží. A vysoká cena. Zas ale máte jistotu přírodního složení. Hodnocení: 4/5.

Pěna do koupele Čas objetí - T: by Tetesept - pěny této značky já můžu. Krásně a intenzivně voní, nadělají bohatou pěnu, která i celkem dlouho vydrží a já se tak ve vaně příjemně zrelaxuji. Navíc i pokožka je poté krásně jemná a tak není co vytýkat. Tahle varianta měla hodně hřejivou, zimní až vánoční vůni. Řekla bych, že v tom byl hřebíček, určitě i skořice a další složky vhodné v tomto období, ale co na tom, já si ji užila i v létě. Hodnocení: 4/5.


Bylinná osvěžující hydratační voda - Havlíkova přírodní apotéka - hydratační vody jsou přes léto (a obzvlášť v těchto tropech!) nutností. Konečně jsem tak dodělala tuhle bylinnou, která je bylinek opravdu plná a krásně po nich i voní. Cítím tam levanduli, takže něco pro mne. Balení je taky super, ideální velikost do kabelky. Hydratovat taky zvládá. Co mi na ní ale hrozně vadí je lepení. Uf, pár cákanců na obličej a lepím víc než izolepa. A to se mi úplně nepáčí. Hodnocení: 2/5.

Tělové emulze Melon-Kiss a Coconut-Kiss - Balea - krásné balení, vůně už tedy nic moc (melounová poté co se rozleží je docela umělá a kokosová zase není skoro vůbec cítit), ale dostane vás dobrou péčí. Na těle jsou příjemné. Nelepí ani nemastí, ale přesto velmi dobře hydratují. Za mě jako jo, za těch 25 Kč je to fajn pomocník na cesty. Hodnocení: 4/5.


Šampon pro mastné vlasy - Natura Siberica - krásné a velké balení, tekutější konzistence, malá pěnivost a velmi nenápadná vůně. Základní rysy. Ale i bez té pěny a vůně jsou výsledkem krásně umyté vlasy. Jsou zbaveny mastnoty, jsou objemnější a nadýchanější, lesklé a i tak zvládají být pevné. Je prostě dobrej. Hodnocení: 4/5.

Maska na ruce Kozí mléko - Ziaja - tohle je celkem příjemná záležitost! Maska + peeling na ruce. Jeden pytlíček obsahuje peeling, kterým si hezky vydrbete ruce a následně na ně hodíte krémovou masku se kterou setrváte čtvrt hodinky. A výsledek? Krásně jemné a vyživené ruce. Maska se má poté tuším jenom rozetřít, ale já jsem si teda ruce poté očistila, protože mi ji zbylo na rukou moc, ovšem i tak byl výsledek bomba. Na sušší ruce pomohla a navíc nestojí svět. Jo a taky hezky voní - typicky pro tuto řadu ;) Hodnocení: 4,5/5.

Keratinové rukavice a ponožky - Bodipure - v balení najdete igelitové ponožky a rukavice, které jednoduše navlíknete na končetiny a odpočíváte. Jsou naplněné krémovým sérem, které po sundání rozetřete a necháte vstřebat. Na nožičky maska fungovala dobře, krásně zjemnila chodidla včetně tvrdších pat a když jsem je pak přejela ještě pilníkem na nohy, tak byl výsledek vážně super. Maska na ruce mi už tak dobrá nepřišla. Sice jsem měla na chvíli pocit, že jsou ruce vyživené, ale nevydržel mi dlouho, bohužel. Hodnocení: 2,5/5.

Pěna na ruce Tropical - Essence - pěny kam se podíváš, Essence připravila pěnový krém na ruce. Hezký letní design i letní tropická vůně (cítit je mango, kokos, ananas..). Působí sice trochu uměle, ale je snesitelná. Pěna má i zvláštní nazelenalou barvu, což působí zajímavě. Krásně se roztírá, vstřebává se postupně. Chvíli zanechává na rukou mastnější vrstvu, ale je to otázka pár minut. Po chvíli už o ničem nevíte a to bohužel ani o nějaké péči o ruce. Výživa nula nula nic. Hodnocení: 2,5/5.


Hydrogelové pleťové masky - Balea - rovnou dvakrát a to v bílé a černé krajkové verzi. Masky jsou gelové, nikoliv hadrové jako bývá u těchto plátýnek zvykem a navíc jsou na dvě části, jedna končí u nosu a druhá přes rty na ni navazuje. Je silně napuštěná sérem, které z počátku z masky přímo odkapává. Na pleti mi maska moc dobře nedržela, ale zase jsem si aspoň mohla na chvíli lehnout a relaxovat :D Pleti je maska příjemná, chvíli před použitím jsem ji dala ještě do ledničky, takže i ochladila. Po sundání jsem sérum nechala vstřebat, sice chvíli lepí, ale pleť si lebedí. Je opravdu dobře nacucaná a hydratovaná na několik dní. Docela škoda, že šlo o limitku. Hodnocení: 4/5.

Hydrogelová maska na rty - Balea - opět gelová maska, která byla tedy podstatně méně napuštěná, přesto na rtech bez potíží držela. Peklo pro mě bylo vydržet s něčím 20 minut na rtech a nemoci mluvit, ale zvládla jsem to! :D Masku jsem si dávala v době, kdy jsem měla rty lehce vysušené a na to mi maska pomohla, takže nakonec spokojenost a dobrá sranda. Hodnocení: 4,5/5.

Hydrogelová oční maska - Balea - poslední z limitky byla maska na oči. Ta mi přišla taky suchá a zároveň i ze všech nejhorší. Sice ochladila a osvěžila, ale žádný viditelný výsledek ani trochu hydratace. Hodnocení: 2/5.

Noční pleťový krém Urban Skin Detox - Nivea - tohle je teda něco. Z počátku mě tahle řada celkem zaujala, je fakt, že tedy nejvíc asi maska, ale i krémy vypadaly dobře. Sama jsem ale měla krémů dost, tak jsem je nechala na otestování ségře. Jenže ta mi je po pár dnech používání vrátila s tím, že se jí objevila po celém obličeji krupička. Tak jsem si říkala, že to teda musím zkusit sama na vlastní pěst. Trochu moc je na můj vkus z těch krémů cítit alkohol, takže vůně mě úplně netankovala. Zase ale miluju tu jejich brčálovou barvu :D Krém má gelovou texturu, rychle se vstřebává, nezanechává žádnou nepříjemnou ulepenou ani mastnou vrstvu. Hydratace by asi ušla, ale je tu ještě jeden důvod, proč už ho nechci ani vidět. Sice se mi jako u ségry neobjevila krupička, ale mne pro změnu po prvních dvou použitích strašným způsobem svědil krk. Používám pleťový krém i na něj a v tomto případě jsem po prvním použití myslela, že si ho rozškrábu, jak moc to bylo nepříjemný. Takže tenhle krém fakt ne! Hodnocení: 1/5.


Paletka na obočí Brow & Glow - Catrice - jak můžete vidět, tak ten jeden odstín mi sedl tolik, že padl za vlast. Celou paletku bych asi nepotřebovala, ale ten stín, ten byl! Parádně mi odstínově sedl a nikdy jsem neslyšela na své obočí tolik chvály jako když jsem používala právě jeho. Krásně obočí dobarvil, dobře si sedl a vydržel na něm celý den. Prostě pecka. Prostřední stín byl třpytivý, takže na obočí ne, ale občas jsem po něm sáhla na oči. Vosk napravo mě nebavil vůbec, upřímně tyhle mega fixátory nemusím. Takže paletka tak půl na půl, ale ten stín má určitě 100%. Hodnocení: 2,5/5.

HD Liquid Coverage Precision - Catrice - korektory Catrice jsou klasika a kvalita za málo peněz. Tenhle je velmi podobný klasické verzi HD Liquid Camouflage, ale maličko tekutější a hlavně se v tubičce ukrývá precizní aplikátor. Tenký štěteček jako bývá často u očních linek pro opravdu precizní korekci. To já sice moc neocením, ale obsah jako takový jo, protože tenhle korektor je prostě pecka. Perfektně kryje, nezalézá do vrásek a vydrží na místě po celý den. Pokud tedy sháníte něco podobného, tak určitě sáhněte po tomhle. Hodnocení: 5/5.

Dlouhotrvající automatická tužka na oči - Essence - toto je jedna z nejlepších tužek, jaké jsem měla. Mám problém, že mi na waterline nic nevydrží, ale tahle tužka (a ještě Matic Eyeliner od Dermacolu) to na oku celkem slušně zvládá! Nevydrží tedy po celý den, ale několik hodin jo a za 45 Kč, neber to! Navíc je automatická, takže stačí vysunout, je perfektně pigmentovaná a měkká, že nedře víčko. Prostě dobré, co víc psát. Hodnocení: 4/5.

Tak a jsme na konci. Tentokrát toho bylo dost, ale už teď vím, že oproti srpnu byla tohle brnkačka! Máte se tedy na co těšit. :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

16 komentářů:

  1. Super nálož, překvapivě jsem ale neměla ani jeden produkt. Ziaja masky jsem měla tři a byly super, jen z jedné mě pálily oči. Lákala mě ta malá balení Balei, ale co mě od Balei neláká, že :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky měla několik Ziaja masek na obličej a dobré :) Tahle je na ruce a byla taky bomba! Jojo, Balea to umí, ví jak zaujmout, aby každý ty jejich serepetičky chtěl :D

      Vymazat
  2. Super clanek :) Jinak, ja Urban detox pouzivam od te doby co se objevily v obchode a za me super, nesnasim takove ty hnusne hutne mazlave kremy, takze textura super a spatna reakce u me zadna...v podstate krome ocniho kremu nepouzivam uz nic jineho. :) Ale sto lidi, sto chuti, doufam ze ta rada dlouho vydrzi... M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas na noc radši hutnější krémy, ale je pravda, že teď přes léto byla ta textura fakt dobrá a hodila se.. v těch tropech mě žádné mastné krémy nebavily :D Ale ta reakce byla fakt nepříjemná.. zvláštní je, že jsem se jí dočkala jenom u nočního krému, s denním krémem takové potíže nebyly.. a za mě rozhodně palec nahoru za tu minutovou masku, ta je bomba! ;)

      Vymazat
    2. Tu jsem jeste nezkousela, moc nemam duveru v takove ty rychlomasky...ale kdyz rikas, tak ji prubnu. Vsimla jsem si, ze obvykle co sedi tobe, sedi i mne....teda tentokrat ne 100% :) Vcera jsem byla ve 3 DM v Brne, bohuzel uz nikde nemaji ty limitovany masky :( ale zato jsem objevila bombastickou s kaolinem od Balea, jestli jsi ji jeste nezkousela, urco doporucuju....

      Vymazat
    3. Já ty rychlomasky taky nemusím, radši s maskou odpočívám třeba čtvrt hoďky :D Ale po tomhle mám fakt pocit, že je ta pleť i po té chviličce vyčištěná.. dobrý je, že se to dá na ksicht prdnout třeba ve vaně :D Jinak ty limitované masky už nějaký ten pátek dostupné nejsou :( ale ony určitě přijdou jiné! ;) A děkuji za tip, na tu s kaolinem mrknu!

      Vymazat
  3. Klárko, ty už netočíš videa?

    OdpovědětVymazat
  4. Ty masky a bodylotion si pořídím ,děkuji za tip
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky už bohužel dostupné nejsou a ty tělová mléka chodí už málo, takže fofry do DM :)

      Vymazat
  5. Ty tělové emulze od Balei teď používám, abych řekla pravdu, moc mně nebaví, vůni kokosu a melounu mám jinak ráda, ale v tomto podání ne. A právě používám i sprcháč od Dermacolu a to je tedy jiná liga, budu jej potřebovat znovu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty vůně nejsou nic moc, což jsem ostatně i psala, ale hydratace mi přijde dobrá :) A ten sprcháč.. to je láska! ♥ A teď mají další novou - zelený čaj a opuncii! ;)

      Vymazat
  6. Jéé ty tělové emulze bych chtěla vyzkoušet.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šup do DM, už chodí málo, za chvíli budou pryč! :)

      Vymazat
    2. Budu 2 nove vone: med a granatove jablko. Teda neviem, ci sa dostanu aj k nam. Uvidime.

      Vymazat
    3. Fakt? Tak to je super! :) Doufám, že budou vůně silnější a trochu lepší než tyhle :( :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)