pátek 16. června 2017

Pečující krém s kakaovým máslem - Avon

Krásný den vám přeji u nového článku!

Pokračujeme na vlně recenzování, nebojte, pořád tu mám zásoby, co na svoji chvíli čekají! :D Proložím to zase něčím z tělové péče, to tu dlouho nebylo. A důvod je prostý, poslední týdny totiž používám převážně jeden kousek a to tento Pečující krém na obličej, ruce a tělo s kakaovým máslem od Avonu. Četla jsem na něho asi rok zpět celkem pozitivní ohlasy, takže když jsem ho potkala v katalogu za pár kaček, neváhala jsem a koupila ho.




Oficiální popis: Obnovující a vyživující krém na obličej, ruce a tělo s kakaovým máslem je určený pro normální až suchou pokožku. Vyživuje a hydratuje, obnovuje přirozeně zářivý vzhled pokožky a ulevuje od známek suché pokožky. Složení je založeno na komplexu Vita-E s vitaminem E, známým antioxidantem, který bojuje proti volným radikálům v pokožce. Krém obnovuje přirozeně zářivý vzhled pokožky. Složení má lehkou, příjemnou texturu a rychle se vstřebává. Hypoalergenní.



Krém zakoupíte v téhle velké 400 ml butelce, která nějakou tu chvíli vydrží, i když se mažete důkladně a každý den jako já. Balení je nanejvýš praktické, snadno se otevírá a spotřebujete ho do poslední trošky. Po otevření na vás vybafne moc příjemná vůně. Netvrdila bych, že je to čistá kakaová vůně, ale je to spíše kombinace kakaa a "krému".. taková lehká, příjemná. Ne extrémně sladká ani vlezlá. Líbí se mi. Konzistence je gelovo-krémová, založena na "vodovém" základu. Není to žádný extra hutný krém, se kterým by se těžce pracovalo. Ba naopak se velmi snadno roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce žádný nepříjemný film. Není mastný ani těžký, aby zatěžoval pokožku, ale přesto o něm víte. Zanechává totiž vaše tělo nejen provoněné a příjemné na dotek, ale navíc hydratované. A opravdu dobře hydratované! Na léto, kdy můžete být sluncem či chlorovanou vodou vysušené, se mi zdá jako naprosto ideální volba, kdy je lehoučké, rychle vstřebané a přesto o vás pečuje. Použít by se měl dát i na obličej, což se přiznám, že jsem nezkoušela. Tam mám zase favority jinde, ale věřím, že ani na obličeji by nebyl nijak protivný.



Takže hledáte-li nějaký odlehčený a přesto hydratační krém, tak určitě neváhejte omrknout právě tenhle kousek, který momentálně seženete zde nebo u své Avon Lady za 89,90 Kč při 400 ml.

A co vy a pečující řada s kakaovým máslem? Máte z ní něco vyzkoušeného? Zaujal vás krém?

10 komentářů:

  1. ja mám z tejto série krém na ruky a je to jedna z najkrajších vôní, aké som kedy pri kozmetika ovoňala :) určite by som skúsila aj tento krém a vďaka tvojej recenzii sa naň asi aj pozriem.. celkom som sa totiž bála, že bude zanechávať mastný film, ale ak túto skúsenosť nemáš, zrejme sa skutočne oplatí :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na krém na ruce jsem také slyšela dost chvály :) a ségra má i krém na obličej a taky je spokojená.. Tahle kakaová řada se povedla! :) Jinak u této verze mastný film nehrozí, ale pozor, oni mají v této vůni přímo i "máslo" a tam bych to asi trochu očekávala ;)

      Vymazat
  2. Já jsem ji objevila u přítelové babičky cobY Avon Lady a voní krásně, ráda si ho vždycky nanesu na ruce, na tělo přes léto je pro mě mastnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mně tenhle mastný nepřijde vůbec, proto za mě na léto ideálka :)

      Vymazat
  3. Já si kupuji z této řady krém na ruce, krásně voní, stojí pár kaček a hlavně to i moje věčně suché ruce udržuje v ok stavu. Jinak mazadel na tělo na mám až až, tak spíš až trochu zredukuji zásoby:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem na krém z této řady slyšela hodně chvály, tak asi budu muset taky objednat :) tedy.. až trochu zredukuji i své zásoby :D

      Vymazat
  4. Taky jsem ho v tom katalogu okukovala, možná příště vezmu, teď zkouším od Bione levandulový pleťový krém a je super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Bione už se budu muset taky konečně podívat, často o této značce čtu chválu, tak je asi na čase :D :)

      Vymazat
  5. Ahoj,
    Tento krém mám doma a jsem také spokojená. Určitě bych doporucila :o)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)