sobota 17. června 2017

Miracle Dry Shampoo - Aussie

Krásný den vám přeji!

A jedeme dál, pořád tu toho zbývá spousta! Nedávno jsem se rozhodla na chvíli změnit směr a opět na chvíli vyměnit své ověřené favority na poli suchých šamponů. Volba padla na suchý šampon Aussome Volume od Aussie, na které jsem dříve četla rozporuplné názory, takže jsem to musela prověřit sama.




Aussie nabízí hned nějakých šest variant suchých šamponů, ovšem mé srdce mne táhlo především k jednomu - šamponu objemovému. Přeci jen nedávno jsem vám povídala, jak to se svými vlasy mám a objem je to, co téměř nonstop postrádají. Netrvalo tedy dlouho a pustila jsem se do jeho objevování.


Šampon je klasicky pod tlakem, aplikujete ho rozprašovačem. Pochválit musím vůni, která mne příjemně překvapila. Jedná se o lehkou a osvěžující parfemaci, která hezky provoní vlasy na delší dobu. Trochu nepříjemný je mi ten oblak, který to kolem vaší hlavy nadělá a vy pak máte pocit, že se asi udusíte :D Naštěstí rychle mizí. Před použitím je třeba důkladně protřepat, zabráníte tím z velké části nánosu takové té nechutné bílé vrstvy. Pak máte celkem vyhráno a dočkáte se jen lehoučkého a nenápadného povlaku, který lze i pouhýma rukama vyčesat. Kromě světlého povlaku však šampon doprovází ještě dvě významné vlastnosti a tím je matný finiš, kdy vám šampon pomalu skřípe mezi prsty a "zlakování". Čímž chci říct, že poté určitě nepotřebujete lak na vlasy, protože šampon ho v dost vysoké míře nahradí. Vlasy se poté rozčesávají skutečně těžko a já už po jeho použití po hřebenu prakticky nesahám, protože bych si spíš uškodila. Proti mastnotě bojuje, to bez debat, ale výsledný efekt prostě není tak dobrý. Vlasy nejsou ulíznuté a mastné, ale nejsou ani nadýchané, natož s objemem, jak šampon slibuje. A už vůbec ne lesklé a na pohled svěží, jak by se mi to líbilo.





Pro mě tedy tenhle kousek tak půl na půl, jako mastnoty mě zbavil, ale to je asi tak vše. A mám-li si vybrat, jestli si příště zase koupím tenhle nebo Batiste, Aussie to bohužel nevyhraje. Ty vlasy nejsou na první pohled tak hezké a je vidět, že jste prostě šampon použili. Seženete v drogériích, běžná cena je tuším 145 Kč za 180 ml, občas se dá sehnat i ve výhodnější akci, já ho kupovala v DM na kupón s 25% slevou, takže mě stál něco kolem stovky.

A co vy? Máte se suchými šampony Aussie zkušenosti? Zaujaly vás?

16 komentářů:

  1. Suché šampóny skúšam veľmi rada, mám doma niekoľko od Batiste, ale tento som ešte neskúšala :) Určite však rada kúpim :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ti Batiste vyhovují, tak bych asi radši zůstala u nich, jsou lepší ;)

      Vymazat
  2. Zkušenost nemám a jak to čtu, tak ji asi nepotřebuji. Teď mám v merku ty nové parfemace Batiste a pak ty nové sucháče go2b, už jsem je v drogerce potkala a mám nutkání vyzkoušet jak si vedou oproti Batiste:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty Go2b jsem taky koukala a lákají mě, ale za prvé mě odradila cena, která je běžně vyšší než u Batiste a nevím, se bojím že prostě Batiste nepřekoná nic :D

      Vymazat
  3. Já mám úplně ten stejný. Myslím, že jsem ti to dokonce psala pod to tvé vlasové video. Mně vyhovuje maximálně a to ta textura vlasů je pak super na nějaké ty copánkové účesy, kdy mi pak všechny krásně vyniknou a dobře se s vlasy pracuje. Teď jsem si koupila ale jeden úplně nový, značka je myslím španělská, tak jsem na něj zvědavá. :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, že tvar po tomhle šamponu vlasy drží a i jemné vlasy zhrubnou :D ale musela bych nejdřív vytvořit účes a až pak použít, jinak už bych to nerozčesala a to zase nejde kvůli tomu světlejšímu povlaku.. no nevím, s Batiste se mi pracuje lépe :)

      Vymazat
  4. Já ostatní suché šampony od jiných značek vůbec nekupuji, protože vím že nejsou tak dobré jako Batiste :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem také nenarazila na žádnou adekvátní náhradu, takže musím souhlasit :)

      Vymazat
  5. Nejradši mám Batist pro hnědé vlasy, ale tedka mam od Loeralu takový modrý a je fajn.

    OdpovědětVymazat
  6. ja osobne som Aussie nikdy neskúšala, ale kamoška naň nedá dopustiť a aj tento šampón mi chválila :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každému sedí něco jiného, on špatný není, ale Batiste je jen jeden :) :D

      Vymazat
  7. Měla jsem miniaturku tohohle sucháče v DM boxu a taky mi vadil ten matnej povrch. A takovej ten pocit, že ho ve vlasech prostě cítím..:/ A batiste sem zkoušela jednou a dělal na vlasech super efetk. Takže bych taky určitě zvolila batiste :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo přesně tak, já o něm celou dobu taky věděla, což se mi tolik nelíbí :-/

      Vymazat
  8. Mám přesně stejnou zkušenost jako ty a už bych si ho nekoupila...

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už bohužel taky ne, v porovnání s Batiste je to jako nebe a dudy :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)