středa 14. června 2017

Kosmetické novinky | Květen 2017

Krásný den vám přeji!

Ten čas ale letí! Máme tu po týdnu video a to další každoměsíční rubriku - kosmetické novinky. Tentokrát za květen. Musím vám prozradit, že tyhle novinky se mi natáčely opravdu těžce. Nevím proč, ale celkově je pro mne tenhle formát nejhůře uchopitelný a to i přes to, že mne ty měsíční souhrny novinek u ostatních moc baví. Točila jsem to natřikrát a video jsem sesumírovala z jednotlivých natáčení, proto se nedivte, že v každé části videa vypadám trochu jinak. Proč to ale píšu, zajímá mě, jestli vás tento formát videa stále zajímá a baví?




No a teď už dost okecávání a pustíme se do toho, protože je toho zase (překvapivě) hromada.


Začnu PR balíčky, kterých v květnu bylo požehnaně. První a opravdu naprosto odzbrojující várku produktů jsem dostala na tiskové konferenci Demdaco.cz. Nejen, že jsem zažila skvělé dopoledne v příjemné společnosti, ale navíc mám možnost vyzkoušet spoustu značek ze sortimentu e-shopu. Na této fotce můžete vidět, co vše jsem domů dovezla! Cítila jsem se při rozbalování jako o Vánocích, óchala jsem a áchala jako malá :D Objevila jsem tam produkty značek Castelbel, Panier Des Sens, Le Petit Olivier, Fikkerts, The Scotish Fine Soaps nebo třeba pánskou značku Percy Nobleman.. Byla toho vážně spousta, takže jsem se rozhodla něco ponechat, pár kousky jsem obdarovala blízké a samozřejmě jsem myslela i na vás a něco z toho se objeví v soutěži :)


Netrvalo dlouho a z pošty přišlo avízo, že tam mám balíček L'oréal. Ani tady toho nebylo málo! Opět jsem to protřídila a půlku věcí schovala pro vás. Nechala jsem si to, co vidíte na fotce. Například Ocet pro lesk vlasů od Botanicals, nové laky na nehty, řasenky, oční linky či rtěnky L'oréal Paris a také pár produktů Maybelline jako make-up Fit Me! Matte Poreless, řasenku The Big Shot, řasenku na obočí Brow Precise či paletku rtěnek Color Drama :) Už testuji jako divá, takže se můžete těšit na recenze.


Největší poklad v rámci spolupráce přišel druhý týden v květnu a ukrýval se v něm IPL epilátor Braun. Po klasickém epilátoru jsem se rozhodla vyzkoušet tenhle IPL (= vysílající intenzivně pulsivní světlo) a zatím je to poměrně fajn pomocník. Používám ho od prvního dne, co dorazil a brzy pro vás plánuji seznamovací video i článek, kde vám ho představím podrobněji. Zaslouží si to!


Přišly také novinky od Batiste, který přišel na trh se čtyřmi novými vůněmi. Rose Gold a Party seženete v drogériích DM, tyhle dva krasavce pak výhradně na e-shopu Kupkosmetiku.cz. Líbily se mi i předešlé ukončené vůně a mrzelo mne, že končí, ale po očichání těchto kousků už mi to nevadí! Tyhle totiž voní naprosto skvostně a už se těším, až si s nimi budu "mýt" vlasy :)


A na závěr spoluprací tu je příjemná třešnička na dortu v podobě jedné dokonalé paletky, kterou mi zaslal e-shop PinkDot.cz. Miluji lesk jak blesk, takže jsem si tuhle krásku od BH Cosmetics ihned zamilovala. Paletku značka vytvořila ve spolupráci s Carli Bybel a povedlo se! Je boží! Stíny jsou perfektně pigmentované, vydrží na oku celý den beze změny a především se mi s nimi strašně dobře pracuje. Prostě pecka!


V květnu jsem trochu i utrácela. Nejdříve mi přišly dvě masky na obličej od Oriflame, které jsou moc příjemné a za 19 Kč jsem si musela udělat menší zásobičku. Mrkněte na článek o nich tady.


Nějaké ty nákupy i z DMka. Těžko se odolává.. :D Ale na svoji obranu jsem pár věcí i potřebovala. Využila jsem kupónu navíc, který jsem měla, na Rexonu Maximum Protection. Jejich zásoba se bude na léto hodit. Balea s ureou je klasika a moje nožičky ji prostě milují. Zrovna mi dochází odličovač, tak jsem se rozhodla pro jednou zase zaexperimentovat a vzít i něco jiného než nejoblíbenější YR. Sáhla jsem po Alverde, ale spousta z vás mi psala, že nic moc, tak mám trochu obavy. No uvidíme. A pár novinek z dekorativky Trend It Up. Update tohoto stojanu mne zaujal, tak jsem vzala rozjasňující stíny, fluid zabraňující přetahům při lakování nehtů a jumbo tužku. No a co mi naprosto učarovalo je limitka laků od Maybelline Fairy Spell. Jeden lak můžete najít tady a další ještě o fotku níže :D


Netrvalo dlouho a po zelinkavým jsem si musela koupit i duhový top coat. Fakt mi nedal spát a teď už přemýšlím i o tom růžovém.. Jednoduše povedená limitka! Přihodila jsem pak ještě pásky na nos proti černým tečkám Balea, že je tedy taky zkusím, když si je všichni kupují.


Úplně na konec dva kousky, které mi dala ségra. Probírala svoji kosmetickou "sbírku" (ve které má všehovšudy deset věcí :D) a tyhle dvě věci mi věnovala, že je nepoužívá. Masku na obličej Clearskin Professional od Avonu na černé tečky využiji určitě a blíží se léto, to je období vln, takže Vlasová mlha Oriflame se bude taky určo hodit.


Myslím, že by to pro tentokrát asi stačilo, ne? :D Je toho zase až až, já vím. A to počkejte na červen.. :D

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

6 komentářů:

  1. Riadna nálož kozmetiky.
    Sa už teším dopredu na článok alebo video na epilátor som zvedavá či naozaj funguje

    OdpovědětVymazat
  2. To je spousta kosmetiky. Jsem hodně zvědavá na tvou recenzi Braun epilátoru a hodně jsi mě navnadila na ten fluid zabraňující přetahům při lakování nehtů. V pátek se chystám na nákupy, tak se na něj musím podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzy vám už Braun představím :) Ten fluid za mě zatím nic moc :-/ Dalo mi to s tím zbytečně moc práce, takže radši zůstávám u obyčejných tyčinek do uší :D

      Vymazat
  3. Mně tenhle formát videa baví moc, dá se říct skoro nejvíc:-) Líbí se mi nadílka od Loreal a Maybelline, nové varianty sucháčů Batiste a hodně zvědavá jsem na ty pásky proti černým tečkám, už je mám koupené a chystám se je odzkoušet, vkládám do nich velké naděje, tak uvidím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že baví! :) Dej pak vědět, zda ti pásky na nos fungovaly, u mě prostě nic :-/ :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)