středa 17. dubna 2013

Night Grow Lash Serum - Dermacol.

Pěkný středeční podvečer!

Několik posledních dní vám plánuji konečně sdělit své dojmy o Nočním séru na řasy podporující hustotu a růst řas od značky Dermacol, které jsem si kupovala na začátku roku. Už více než 3 měsíce tento produkt poctivě testuji a myslím, že je čas vám o něm poreferovat. Dostávám se pomalu na dno balení a proto bych vám dnes ráda ukázala "pokroky", kterých jsem díky tomuto séru docílila.


Oficiální popis: Transparentní koncetrované sérum, které urychluje růst řas v průběhu spánku. Unikátní bioaktivní komplex obohacený o posilující a ochranné přírodní složky obsahuje látku přirozeně stimulující růst řas, výtažek z květů bavlníků, který řasy chrání, prodlužuje a významně posiluje. Již za 4 týdny dosáhnou své maximální délky a v průměru povyrostou až o 3 mm. Sérum mimo růstu řas zajistí také jejich pevnost a flexibilitu, díky které se nebudou lámat a vypadávat. Používáním nočního séra podporujícího růst řas zajistíte svým řasám intenzivní péči během spánku.

Sérum používám už více jak 3 měsíce, každý večer před spaním. Sérum je průhledné, má celkem velký kartáček, ale pracuje se s ním velmi dobře. Přiznám se, že u průhledné řasenky je mi to celkem jedno :)  Musím tedy říci, že mi řasy trochu slepuje, takže musím opravdu důkladně řasy rozčesat, ale jinak je aplikace v pohodě - podráždění se žádné neobjevilo a sérum mi na očích nijak nevadí.


Co ale musím přiznat je, že dosud nevím, co si mám o tom séru myslet. U tohoto výrobku se totiž u mě mísí dva protichůdné pocity - radost z delších řas a smutek ze spousty vypadaných řas. Samozřejmě přikládám fotky, podle kterých si můžete udělat obrázek sami a já bych to shrnula asi následovně:

Než jsem začala sérum používat byly mé řasy velmi krátké, dosti řídké, ale zdálo se mi, že jsem jich měla přeci jenom více než dnes, měly svojí barvu a tvar.

Po měsíci a půl používání mám řasu každou jinak dlouhou, každou jiným směrem a začínají se objevovat dosti holá místa. Řasy mi vypadávají jedna báseň a řasy se mi zdají víceméně ve stejném stavu. Nějaký pokrok vidím na spodních řasách, které se naopak srovnaly a jsou opravdu o chloupek v lepším stavu a snad i delší.

Po třech měsících užívání mám pocit, že mám řas ještě méně.. Nemám z toho kdovíjak dobrý pocit, ale podívám-li se na ty přeživší řasy, jsou na tom o něco lépe. Nevím, zda za to může opravdu fungující sérum a nebo si to jednoduše namlouvám, ale zdají se mi o něco delší.. Poznám to zejména při líčení, protože se mi řasenka nanáší mnohem lépe a výsledný efekt je opravdu lepší, než kdy dříve.. Řasy mám delší a natočenější, občas se mi řasenka obtiskne i na víčko.. to se mi prostě nikdy dříve nestalo, řasy tam jednoduše nedosáhly :) Dokonce i pár lidí v okolí si všimlo, že mám nějaké jiné řasy. Přesto se mi zdá, že mi horní řasy výrazně prořídly a jsem z toho dosti nesvá. Zkoumala jsem to důkladně a zdá se, že nové řasy začínají růst, ale já vám prostě pořád nevím.. Mám z toho značné obavy a přesto se nějak zdráhám přestat s jeho aplikací.. pořád doufám, že vypadávání je jenom dočasné.. že mi vypadají jenom ty slabé a místo nich narostou nové, silnější řasy :)


Takže vám ani nevím, jak to uzavřít.. V růstu řas se mi zdá, že částečně pomohlo. Spodní řasy jsem nikdy takhle hezké neměla, horní řasy jsou snad také o chlup delší.. Ale v tom posilnění a zabránění lámavosti a vypadávání to prostě nepomohlo, ba naopak se mi zdá, že spíše uškodilo. Nevím jistě, zda za to může jenom to sérum (nejsem si jistá, zda to nemůže souviset s vysazenou antikoncepcí), ale snad nikdy jsem nepozorovala takový množství vypadaných řas jako v poslední době..

Udělejte si snad každý obrázek sám, já v tomto případě opravdu nevím, jak si u mne sérum vlastně stojí..  Vím jistě, že až jej dodělám, dám si pauzu a uvidím, co se bude dít dál.. pak bych ráda vyzkoušela ricinový olej, takže uvidíme, jak ve finále budou moje řasy vypadat (snad mi tedy nějaké zbydou :D).

Seženete v drogériích, běžná cena je kolem 150 Kč, množství je 8 ml. Já jsem ho sehnala v akci, v drogérii Rossmann za cca 120 Kč.

Co vy a séra na řasy? Používáte? Pomohlo vám?

12 komentářů:

  1. já už toto sérum používám také dlouho.. také zhruba ty 3 měsíce a musím říct , že mě vyhovuje.. řasy mám o kapánek delší.. ale hlavně hustší, nejsou nijak zlámané :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podle fotek určitě nějaká změna vidět je možná že vyzkouším, každopádně pěkný a přínosný článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. No já si ho chtěla koupit, ale zrovna chválu jsem na něj nečetla. Tak nevím, co si o něm myslet. Nerada bych přišla o to svoje chmýří :D<="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">



    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se řasy obtiskávají na víčko každý den, stačí se podívat trochu nahoru. Jsem za to hrozně ráda, jak dlouhé je mám, ale věř mi, že občas mě to štve :D

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlím nad ním. Je to tak 50:50. Čtu na něj jako pozitivní, tak i negativní recenze.

    OdpovědětVymazat
  6. nevim no..ale u tebe celk rozdil videt je:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám řasy celkem krátké a dost mi na ně pomohl ricinový olej. Lahvičku 50 ml koupíš asi za 90 Kč. Mažu si s ním řasy na noc a zdá se mi, že mi řasy opravdu vyrostly. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám stejnou zkušenost - řasy byly sice delší, ale strašně padaly, takže jsem sérum přestala používat a bylo po problému.
    Kristýna

    OdpovědětVymazat
  9. Já ho používám cca 2 měsíce, řasy mám o trošku delší (vidět je to hlavně na levém oku) a nezakřiknout mi nevypadávají. Takže u mě zatím více méně pozitivní výsledky...

    OdpovědětVymazat
  10. Tak já bych řekla že je to určo tou antikoncepcí, když se vysadí tak vážně páchá velký škody...

    OdpovědětVymazat
  11. Mám stejný problém jako ty. Řasy mám sice o trošku delší, ale strašně moc mi jich vypadalo. Měla jsem jich spoustu a teď jich mám asi jako ty. Takže přestávám používat.

    OdpovědětVymazat
  12. řasy mám slušné také jsem přemýšlela že bych si ho koupila ale nevím no :)

    reginanailpolishes.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)