úterý 16. dubna 2013

Všechno a nic.

Pěkný úterní podvečer!

Konečně jsem se po dvou dnech dostala k sepsání článku. Já vám netuším čím to je, ale momentálně jsem absolutně mimo a nic nestíhám. To bude asi tím jarem. Spoustu času trávím venku a užívám si krásného počasí. Na blog se v posledních dnech opravdu moc nedostalo. A to mám připravených hned několik článků.. achjo. Musím se v následujících dnech polepšit! Ale kdo by odolal tomu krásnému počasí...? Ale fakt, polepším se! Dneska jenom takový mix a od zítřka už tu budou zase kosmetické články.


 Ráda bych vám ukázala další fialovo-růžové líčení. Den poté, co jsem zveřejňovala tohle barevné, jsem zkoušela využít stejných barev na (pro mě) nositelné líčení. Nakonec jsem vynechala modrou a doplnila to trochou černé do vnějšího koutku a musím říci, že to vypadalo opravdu dobře a byla jsem ochotná s tím někam vyjít. Jak fialovou nemám ráda, tak musím uznat, že na očích nevypadá vůbec zle :) Ale nebylo moc času na focení, takže jen tyto dvě rychlé fotky..


Taky vám nesmím zapomenout ukázat nové číslo ELLE, ve kterém jsem našla další lak 60Seconds od Rimmelu. Tentokrát v bombastické sytě oranžové barvě, která má nádech až do neonova (440 Sun Downer). Odstín se mi vážně hodí a na jaro je jako dělaný :) V časopise navíc najdete kupóny na Elle Fashion Shopping Weekend, který se koná 17-19. 5. 2013. Tak jako začínám zase uvažovat o výletu do Prahy..


A na závěr ještě připomínám stále probíhající GIVEAWAY o balíček produktů vlasové kosmetiky Schwarzkopf! Kdo se ještě nezapojil, nechť tak učiní! :)

A jak si teplé dny užíváte vy? Také jste z toho jara nadšeni jako já? :)

6 komentářů:

  1. Přesně tak každý prosluněný den musíme využít,protože jich bývá hrozně málo.Líčení ti moc sluší taky používám různé barvy a vždy dám do koutku černou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě.. vždycky je takhle hezky jen pár dní a pak zase dlouhou dobu nic.. takže si hezké počasí užívám, co to jde :)

      Vymazat
  2. Hezké fotky. :)
    Jsem nadšená také z pěkného počasí, ale bohužel si ho užívám jen k večeru (nižšímu šéfovi se narodilo mimčo a má volno, takže jsem teď "nižší šéf" já :D), ale i tak si počasí užívám a jsem venku na zahradě. :) Líčení ti moc sluší a Elle shopping víkend zní lákavě... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Suprové, mohla bys udělat recenzi Elle...?

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli se k ní dostanu včas, můžu to zkusit ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)