pondělí 13. srpna 2012

Hydratační krém Avéne Hydrance.

Pěkný pondělní den!

Dnes vám ve zkratce řeknu pár zkušeností s hydratačním krémem Hydrance Optimale od Avéne, který jsem zkoušela ze vzorku. Krém mi vystačil cca na 10 použití a tak o něm přináším alespoň pár postřehů. Těžko ho soudit úplně, určitě je třeba krém testovat dlouhodobě, ale některé informace jsem zjistila i z těch pár použití.

Krém je určen pro citlivou, normální až smíšenou pleť, má zklidňující a protizánětlivé účinky a navíc obsahuje SPF 20.

 

Krém je klasické bílé barvy, trochu řidší konzistence a s příjemnou nevtíravou vůní. Neumím ji blíže specifikovat, je vážně jemná a nevtíravá a trochu mi připomíná klasickou Indulonu. Roztírá se velmi dobře a co mě na něm opravdu nadchlo je velmi, ale opravdu velmi rychlá vstřebatelnost - za chviličku o něm ani nevíte. Navíc nezanechává žádný mastný film a není po něm víceméně ani památky, až na slabou vůni. Což je na pleti opravdu vítané a moc příjemné, když chcete navrch nanášet make-up a nechcete s krémem mít pocit masky. S tímto krémem pocit masky opravdu nehrozí. Na druhou stranu jsem si však nevšimla, že by nějak závratně hydratoval. Spíše hydratuje jen tak sporadicky, aby se neřeklo, ale pro velmi suchou pleť bych asi nedoporučila. Pleť je po použití pěkně hebká.


Za sebe tedy musím říci, že mě krém celkem příjemně překvapil a možná bych si ho pořídila v plném balení. Bohužel jeho cena (489 Kč/40 ml) už mě tolik nepotěšila, ale třeba jednou až budou mé úspory trochu vyšší, se po něm půjdu podívat :-)

Komu by se zalíbil, tak ho seženete tady.

Máte s Avéne zkušenosti?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

7 komentářů:

  1. Pěkná recenze, Avéne má fajnové výrobky. Jejich opalovací mléka jsou super. S pleťovou kosmetikou moc zkušeností tedy nemám.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem používala Avéne vodu ve spreji na vlasy, bylo to hrozně příjemné :)

    OdpovědětVymazat
  3. fakt mě štve, že ty nejlepší produkty jsou vždycky i nejdražší :D no dobře.. ne všechny, ale plno jich je určitě :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja Avene milujem, akurat pouzivam Rebalancing soothing emulsion a nemozem si vynachvalit :-). Hydratuje velmi dobre, nie je mastny, proste akurat pre mna :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Nad nějakým Avéne krémem pro suchou pleť jsem uvažovala, mají hodně pozitivní recenze a věřím, že jsou super kvalitní, ale taky mě odrazuje ta cena :///

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já s ním zkušenosti mám a je opravdu skvělý , ale ta cena je prostě... No prostě blbá , ale zase si myslím že odpovídá dost kvalitě , takže když na to ty peníze máte určitě bych neváhala ;)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já na tenhle krém nedám dopustit, už mám tak čtvrté balení. Je pravda, že moc nehydratuje, ale to mi v létě nevadí a v zimě používám tu verzi rich (ale ta mi nepřipadá o moc více hydratační nebo hutnější). Fakt je, že nemám suchou pleť, a tenhle mi hydratuje tak akorát a moc nemastí pokožku. Takže pro mě paráda!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)