neděle 12. srpna 2012

Tělový krém Bio oves - Yves Rocher.

Pěknou neděli!

Podíváme se zase na nějaký ten produkt, který mě v posledních týdnech těšil. Dnes to je opravdu doslova a do písmene, protože Vyživující tělový krém bio oves od Yves Rocher mě opravdu pouze těšil.

Krém jsem dostala jako dárek ke své objednávce na YR e-shopu, který vám mohu jedině doporučit. Pokud objednáte výrobky za více než 250 Kč, získáte hodnotný dárek a další dárek na vás čeká pokud hodnota vašeho nákupu překročí 499 Kč. Navíc dárky jsou velice často obměňovány a máte na výběr, takže si vyberete vhodný dárek pro vás. Čili nakupování na tomto e-shopu pro mě byla vážně moc příjemná záležitost.


Ale vraťmě se k tomuto krému. Krém slibuje jemnou a pružnou pokožku. Co se složení týče, tak jsou využity především složky rostlinného původu, jako např.: bio oves, mandlový olej, avokádový olej, bio aloe vera, rostlinný glycerin, atd.. Takže pokud patříte mezi ty, kteří dbají na přírodní složky, toto by mohlo být něco pro vás :) 


Krém je v zajímavém balení, kdy balení vévodí kovový uzávěr, jako u bandasek. Obal je průhledný, takže dobře vidíte, kolik krému vám zbývá (a nebo naopak jak rychle krém ubývá). Z krému je cítit obilí - oves, vůně krému je však vážně velmi příjemná - jemná, osvěžující, nevtíravá. Na těle vůně vydrží několik hodin. Samotný krém je bílé barvy a hustší konzistence. Roztírá se velmi dobře a co mě opravdu velmi mile překvapilo je velmi rychlá vstřebatelnost krému. Ihned po namazání se krém vstřebává. Vstřebává se postupně, lepivý pocit se nedostaví vůbec a mastný film je za krátkou chvíli pryč.  Po nějakou dobu vám po krému zůstane pouze tzv. "mastný vzhled", kdy se vaše pokožka bude pěkně lesknout. Jde opravdu jenom o vzhled, krém je jinak dobře vsáknutý. Vypadá to moc hezky, pokožka vypadá na první pohled opečovávaná. Po pár dnech používání je na první pohled vidět, že je pokožka krásně hydratovaná, jemná a pružná.

Já nemohu tomuto krému absolutně nic vytknout. Velmi příjemně mě překvapil a mazání tímto krémem bylo vyloženě potěšení. Za mě má krém palec na horu a považuji ho za jeden z nejlepších krémů, co jsem dosud kdy měla. Množství je 200 ml, cena je v rozmezí 200 - 300 Kč. Snažila jsem se krém vyhledat na e-shopu YR, ale bohužel jsem byla neúspěšná, takže vám neřeknu zda se krém vůbec ještě prodává nebo jestli jsem jenom naprostý tele a nemůžu ho najít. Každopádně kdyby jste na něj někde narazili tak víte, že já jsem s ním byla naprosto spokojená :-) 


Máte s tímto krémem nějakou zkušenost? Jaký krém používáte vy?


17 komentářů:

  1. Ty jsi hrozná pokušitelka :-D Já už si tam taky nejednou vybrala hned několik věcí, ale pak se ovládla a objednávku nakonec odsunula na neurčito, ale pár věcí by se mi už teď docela hodilo, tak na to zase mrknu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. A mě si hezky nalákala na to si tam něco objednat, to je jak za trest tohle! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju Yves Rocher.. a tenhle krém vypadá skvěle,děkuji za tip ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Yves Rocher je moje oblíbená značka. I když myslím, že je mnohem výhodnější nakupovat v kamenných obchodech. Každý měsíc ti chodí slevy, plus dárek za nákup je také skoro vždy jistý. Tohle mléko konkrétně neznám. já moc ty věci se zeleným bodem, na které nejde uplatnit sleva, nekupuji. :-) ale věřím že je skvělé.

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem tělové mléko oves (teď mám vanilku) a bylo to o samé -hydratace bez mastnoty a ulepení a krásná nevtíravá vůně, která dlouho vydrží :) mám radost, že chválíš YR, osobně tu značku miluji :) (a hlavně ve Francii mají na výrobky stále slevy, taky mi tchán a tchýně vždy něco přivezou) :)

    OdpovědětVymazat
  7. to balení vypadá moc hezky! :) jen bych si asi vybrala jiný druh..

    OdpovědětVymazat
  8. vyzerá pekne ja používam hlavne mlieko od Dermacolu 8)

    OdpovědětVymazat
  9. normálne by som ho zjedla keď vyzerá tak dobre ... asi je aj určite fajn

    OdpovědětVymazat
  10. Prodává se :-) Ale nemyslím, že bys byla tele :o))
    http://www.yves-rocher.cz/hygiena/plaisirs_nature/vyzivujici_telovy_krem_3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé super vidíš to! :) Já jsem to hledala v úplně jiný kategorii, tak proto jsem to nenašla.. důkaz o tom teleti :D

      Vymazat
  11. Já do YR chodím nakupovatpravidelně a řada Bio Oves je má zamilovaná. Používám tělové mléko a občas sprchový a koupelový gel. Nemůžu si tuto řadu vynachválit. :) Takže za mě jedno velké ano!

    OdpovědětVymazat
  12. skvelá recenzia, krém vyzerá že je isto dobrý, zbožňujem keď sú telové krémy alebo maslá zabalené v takomto obale :) ten dizajn je naozaj božský...:) určite sa v YR poň stavím :) vďaka za typ
    Ak sa náhodou niekedy budeš nudiť a budeš mať čas príď ma podporiť na môj nový blog, vďaka Alex :)
    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Mám podobný krém, ale od jiné značky, miluju to balení. :))

    OdpovědětVymazat
  14. Mám tuto kosmetiku. Bezvadná. Tekuté mýdlo, krém na ruce, mléko po koupeli a sprchový gel. Hezky jemně pafémovaná kosmetika, krém a mléko se velmi rychle vsřebává. Jsem spokojená i s tekutým mýdlem a spechovým gelem. Kdo chce mít hezkou pleť a kůži, vřele doporučuji.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)