středa 15. května 2024

Beauty Jar novinky: Maska na obličej, čistící olej, tělový peeling, sůl do koupele a další

Krásný den, moji milí!

Dáme si dneska zase jednu důkladnější recenzi, kde se spolu podíváme na kupu zajímavých kousků od značky Beauty Jar, co říkáte? Značka sází jednu novinku za druhou a já je nestíhám ani sledovat, ale některé z nich mi přišly na vyzkoušení, takže jsem se hned s chutí pustila do testování a musím říct, že je to jedno příjemné překvapení za druhým.. 


Ani nevím, čím začít, protože těch novinek tu mám tolik! Začneme tedy kouskem pro dámičky - mám tu Tělový peeling Sugar Lady s cukrem a divokou růží. Sháníte-li opravdu voňavý kousek, tak tady nešlápnete vedle! Krásně voní. Sice by to měla být růže, ale já tam prostě cítím žvýkačky (hned se mi vybavují Huba Buba) a ta vůně zůstává po umytí i na pokožce! Kromě toho má i lákavou barvu a hlavně je příjemný a funkční i na těle.. Pokožku krásně vydrhne, ale nezanechává ji poškrábanou a po kontaktu s vodou se v okamžiku začíná rozpouštět, takže nezanechává žádný nepořádek. Pokožka je po použití krásně jemná a čistá, bez podráždění a maličko mi přijde i vyživená, za což můžou určitě oleje hned na předních příčkách. Nemám mu co vytknout, opravdu mě baví a užívám si ho teď plnými doušky. Snad jen bych potřebovala mnohem větší balení, toto nebezpečně mizí! K zakoupení tady, cena kolem 130 Kč za 180 g.








Jdeme na péči o pleť, kde začneme jednou velmi povedenou čistící pleťovou maskou. Jmenuje se Crazy Detox obsahuje uhlí, bílý jíl a bílý ženšen a je unikátní v tom, že je sypká. Množství dle vaší potřeby si odsypete do misky, přidáte vodu, pak stačí promíchat a máte parádní pleťovou masku. Umíchat si ji můžete kolik chcete. Textura po umíchání je také zajímavá, popsala bych ji jako trochu až "gumovou" nebo gelovější, ale po aplikaci začíná na pleti usychat jako je u jílových masek zvykem. Je třeba počítat s tím, že při schnutí bude maska pleť stahovat a ideální je na chvíli vynechat mimiku, protože jinak to může být až nepříjemné. Zároveň ale pleť krásně do hloubky čistí a jde snadno opláchnout, stačí vzít mokrou žínku nebo ručníček a lehce stáhnout. Musím říct, že jsem se ze začátku bála, že mě to nebude bavit, ale opak je pravdou a používám ji velmi ráda a každý týden si na ni s chutí vzpomenu. Pleť je po použití krásně jemná a čistá, není nijak podrážděná ani vysušená, ale póry fakt znatelně čistší, mastnota pryč a při pravidelném používání jsou dost eliminovány i černé tečky. Balení navíc dlouho vydrží, já už mám za sebou osm použití a myslím, že ještě jednou tolik z masky dostanu, takže se ve výsledku se dost vyplatí. Na mastnou pleť a černé tečky je to vážně parádní pomocník. Najdete ji tady, 20 g za cca 130 Kč.










Co mne opravdu hodně mile překvapilo, je Hydro Therapy vyživující čistící pleťový olej. Na čistící oleje moc nejsem a dlouho jsem žádný neměla, takže jsem zase vystoupila z komfortní zóny a po tomto s chutí sáhla. Je určený pro dehydratovanou a suchou pleť, obsahuje růžový a makadamiový olej a olej z boraga. Vhodný je ke každodennímu čištění pleti i odlíčení včetně očí a rtů. No jak víte, tak moje rutina funguje jinak a odličování za mokra mi nic neříká, ale párkrát jsem se v tomto případě uvolila ho vyzkoušet i k odlíčení a s chutí ho používám na dočištění. Je totiž vážně super! Co mě na něm baví hned od první minuty? Jakmile ho pumpnete do dlaní a promnete, tak se zahřeje, takže na obličej dáváte příjemně teplý olejíček místo studivého gelu :D A olej je tím hned připraven a povolán k čištění. A že to zvládá opravdu parádně, o tom není pochyb. Zvládne odstranit snadno a rychle veškerý make-up a pleť krásně a rychle dočistí. Zvládl by pravděpodobně úspěšně i kompletní oční make-up, kdybych uměla odličovat oči za mokra, což neumím, vždy mi na očích zůstane trochu řasenky. Ale pominu-li zbytečky tužky a řasenky, tak odlíčení bylo úspěšné. Za mě tedy skvělé. Zvykla jsem si teď vynechávat krok s micelární vodou a do sprchy si předpřipravím jen oči, zbytek tento olej stáhne naprosto bez problémů. Pleť je navíc krásně jemná, hebká, vyživená. Fakt jako úplně dokonale heboučká.. Nemusíte se bát žádného pnutí či podráždění. Pumpička navíc velmi praktická záležitost. Za mě prostě super a fakt mě to neskutečně baví! K zakoupení je například tady, cena kolem 300 Kč za 150 ml.








Dále se spolu mrkneme na vlasovou péči. Prvně tu mám dvojku, která nese parádní název Bravocado. Péče obsahuje avokádový, kokosový a olivový olej a i přesto, že je nadupaná výtažky z olejů, není nikterak zatěžující a je vhodná ke každodennímu použití. K zakoupení je šampon a kondicionér, které tvoří fajnové duo. Oba krásně, jemně po avokádu i voní a kondicionér tu krásnou vůni zanechává lehce i ve vlasech. Co se týče funkčnosti, tak ani jednomu kousku nemám moc co vytknout. Šampon napění, vlasy umyje a zbaví mastnoty, zanechává je jemné a lesklé, po umytí se nijak zvlášť necuchají a to ani když vynecháte balzám/kondicionér. Pokud však kondicionér nevynecháváte, tím lépe, protože vlasy jsou lesklejší, uhlazenější a rozčesat jdou doslova samy, vlasy nejsou zatížené. Jediné, co mohu této dvojce vytknout je fakt, že vlasy nezůstávají svěží tak dlouho, jak jsem si v poslední době zvykla a už cca třetí den to chce buď zase umýt nebo aspoň využít služeb suchého šamponu :D Péče to tedy není špatná, ale na druhou stranu za mě ani ničím výjimečná, abych měla potřebu kupovat znovu.. Šampon najdete tady a balzám tu, cena kolem 150 Kč/250 ml.

No a jelikož šampon jsem spotřebovala rychleji než kondicionér, tak jsem do služby povolala ještě jeden kousek od Beauty Jar, který tu čekal.. 











Čekal tu na mě totiž ještě z minula tento tuhý šampon Easy Peasy, takže teď přišel jeho čas. Šampon je vhodný nejen na vlasy, ale také na vousy a tělo a obsahuje avokádový a olivový olej. Tuhé šampony mi úplně cizí nejsou a sem tam po nich ráda sáhnu, takže na tento jsem se docela těšila a asi i právem, protože je to vážně moc příjemná záležitost. Šampon po kontaktu s vodou rychle napění, takže vlasy umyjete rychlostí blesku. Vypláchnete bez problémů a vlasy jsou po umytí v pěkném stavu. Dodělávám k němu kondicionér Bravocado, ale i bez něho jdou vlasy bez problémů rozčesat a nijak extrémně se necuchají. Po umytí jsou krásně jemné, lesklé a hlavně vydrží o den až dva déle čisté než se šamponem výše, takže se dostávám na tu svoji standardní dobu, což je super. Vlastně jsem si ho vážně docela oblíbila a když vyřešíte uskladňování (já už naštěstí mám kovovou krabičku), tak není proč ho nemít ráda :) Navíc mi přijde, že tuhé šampony vydrží déle než tekuté, takže další plus. Seženete ho například tady, cena je cca 150 Kč za 60 g.








Na závěr něco pro odpočinek těla i duše. Pokud se rádi koupete a máte rádi soli do koupele, tak určitě mrkněte tady na tuto My Little Princess. Jedná se o velké koupelové krystaly, ale obsahuje také plátky růží a právě po růžích sůl nádherně voní. Je to zážitek pro tělo i mysl, pokud vůni růží máte rádi. Krásně se rozline po celé koupelně a je znatelná i z pokožky. A především úplně neuvěřitelně zjemňuje pokožku! Ta je po umytí opravdu neskutečně dokonale jemná a vláčná po soli a zároveň i lehce vyživená díky obsaženému růžovému oleji. Je to vážně dokonalost a já už jsem se většinou po koupeli ani nemazala, abych ten dokonalý pocit nezahnala :D Jediné mínus by mohl být fakt, že díky velikosti krystalů se déle rozpouští, ale mně osobně to nijak nevadí, protože já než se do vody dostanu, už je dávno rozpuštěno a často i voda studenější než je zamýšleno :D A možná ještě nezapomenout na sítko, ať si plátky růží neucpete odpad. Sáček mi vydržel na cca 6 koupání, takže se to ve finále i docela vyplatí. Za mě super a je to asi nejlepší sůl/přípravek do koupele, co jsem od Beauty Jar měla. Mají i další varianty (Deep Sleep, Summer Days), takže aspoň vím, co zkusit. Malou princeznu najdete tady a cena je cca 150 Kč za 600 g.









Sečteno podtrženo: Tentokrát se tu tedy najde vážně spousta velmi povedených záležitostí.. Od peelingu přes koupelovou sůl, tuhý šampon až po čistící masku a olej. Samé příjemné překvapení! Jediné, co mě úplně ničím neodstřelilo je vlasová dvojka Bravocado, ale zase si ani nemohu stěžovat, protože špatné to taky nebylo. Já jsem tedy ráda, že jsem si mohla další produkty Beauty Jar užít a rozhodně doporučuji jejich kosmetiku vyzkoušet, věřím, že si pár favoritů také najdete :) Vše je dostupné minimálně na Notino.cz, často i v zajímavých akcích a slevách.

Co vy a Beauty Jar? Znáte značku? Už jste něco (ze zmíněného) vyzkoušeli?

*PR produkty zaslané zastoupením značky

8 komentářů:

  1. Značku znám, ale zatím jen z několika produktů, co jsem měla, nicméně vždy to byly velmi povedené produkty. A když se koukám tady, tak minimálně ten tuhý šampon, čistící pleťový olej, tělový peeling a masku bych měla nutkání vyzkoušet. Ne, že bych to potřebovala, ale prostě chci a to je kolikrát horší, než kdybych to vážně potřebovala:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím opět souhlasit :D Mám to úplně stejně :) A doporučuji určitě přihodit ještě oční balzám Sleeping Beauty, to je jeden z TOP produktů této značky! ♥

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, produkty vypadají skvěle, jen mi přijdou možná vzhledem k objemu balení trochu dražší a já jsem velký spotřebitel. Možná proto jsem ještě po ničem od nich nesáhla. Hodně mě však lákají jejich peelingy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to tak hrozný nepřijde, protože často na tuto značku mají na Notinu slevy :) A třeba oční balzám od nich jsem měla snad rok, ten byl téměř nespotřebovatelný :)

      Vymazat
  3. Značku neznám, ale dost mě teda zaujala :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)