neděle 19. června 2022

BarryM: Jarní novinky - paletka, laky na nehty, lesk na rty


Mám tu pro vás opět pár kousků z dekorativní kosmetiky, tentokrát se podíváme na zoubek značce
BarryM. Určitě o BarryM neslyšíte poprvé, já s ní mám pár zkušeností z dřívějška. A teď jsem měla možnost vyzkoušet i nějaké novinky mezi kterými se objevily například pastelové laky, paletka Black Cherry nebo lesk s chladivým efektem.




Paletky BarryM znám už dlouhá léta a měla jsem jich doma několik, ale nikdy mne neoslovily natolik, aby ve sbírce dlouho zůstaly. Ale v poslední době prošla značka menším přerodem a inovacemi a paletky jsou mnohem krásnější a zajímavější než kdy dříve. Zaznamenali jste například kolekci Wildlife? Ty stojí za hřích. Mne však na první pohled zaujala tato růžová kráska Black Cherry. Kdo mě zná, tak ví, že růžové tóny jsou prostě moje.

Rozkošná kartonová krabička v sobě ukrývá devět očních stínů v sytých růžovo-hnědých tónech, které jsou doplněny pár univerzálními odstíny. Nechybí tu jak matný základ, tak třpytivé odstíny i s jedním rozjasňujícím stínem. Barevné složení se moc povedlo, je vhodné pro jakoukoliv příležitost. Název paletky je ještě pozdvihnutý emblémem třešniček. Na efekt je to moc povedený kousek, který mi učaroval na první dobrou. 

A netrvalo dlouho a stíny mi učarovaly i po praktické stránce. Jsou pudrové a velmi jemně namleté, takže může sem tam při štrachání štětcem něco uletět, ale na oko se dobře nanášejí a ihned přilnou. Pigmentace je na jedničku, skvěle se blendí a kombinují mezi sebou a výdrž? Bez potíží celodenní. Takže co vám budu povídat, tu paletku jsem si vážně oblíbila!
















Je tu léto a to je nejlepší čas vytáhnout lesky na rty a dodat rtům šťávu! A co je ještě lepší? Když k tomu máte lesk, který v těch příšerných vedrech umí i ochladit. A to jednoznačně zvládá lesk na rty pro větší objem rtů s chladivým účinkem That's Swell

Na první pohled vypadá úplně obyčejně - jednoduché průhledné balení s tyčinkovým aplikátorem. Ovšem hned po otevření na vás dýchne jemná žvýkačková vůně s nádechem svěžesti. A po aplikaci začíná show! Lesk umí brnět, vrnět, chladit i pálit.. Občas nevím, jestli se mi to víc líbí nebo mi to leze na nervy.. Ale častěji jsou chvíle, kdy to fakt miluju! Že by rty zázračně zvětšil o dvě velikosti, to samozřejmě ne, ale na oko trochu přifoukle vypadají a jsou více prokrvené. Jak můžete vidět na fotce, tak u kraje rtů je prokrvení i výrazněji vidět :D Lesklý efekt celkově dodává rtům trochu na objemu, takže vlastně splňuje, co slibuje. Jinak nelepí, neroztéká se a celkem hezky drží, takže já si ho vesměs užívám. A pokud by vám náhodou vadil ten chladivý efekt, tak BarryM má i několik dalších variant těchto lesků bez podobného efektu.. :)







A na závěr tu máme laky na nehty Gelly Nail Paint Hi Shine, které se nyní objevily v několika nových, jarních, pastelových barvičkách. A jelikož já pastelky miluju, výběr byl jasný. Krásný jemně modrý Periwinkle a ještě krásnější Sea Salt, který je do béžova. Jeden hezčí než druhý a nejhezčí? Když jsou spolu! 

Laky této značky znám a jednoho krasavce si doma držím už několik let, takže toto byla sázka na jistotu. Texturu mají gelovější, což trochu vázne s krytím, takže je třeba buď dvě silnější vrstvy nebo ještě lepší - tři slabší, protože to rychleji uschne. Samy o sobě schnou rychle, to zase jo, ale čím rychleji, tím líp, samozřejmě. Schnou do vysokého lesku, který  je výrazný po celou dobu, co ho budete mít na nehtech. A výdrž? Velmi příjemná. Sice znám odolnější kousky, ale zvládne dobré čtyři dny, což je pro mě dobré. 







Sečteno podtrženo: BarryM je značka s mnohaletou tradicí, letos slaví již 40 let a přesto je stále svěží! Jednu dobu o ní nebylo tolik slyšet, ale v poslední době zase začala vystrkovat růžky se spoustou krásných nových produktů, které doplnily jejich mnohaleté stálice. A já nemůžu jinak než vám doporučit očíhnout tuto skvělou a zábavnou, veganskou kosmetiku. Veškerý sortiment seženete na Notino.cz. Já určitě mohu doporučit paletky.. ach paletky. Ty teď BarryM solí jednu za druhou a všechny tak krásně vypadají! Ať už tato kráska Black Cherry (najdete zde) nebo krásná kolekce Wildlife. S laky mám mnohaletou zkušenost, takže vím o čem mluvím, když říkám, že tyto krásné gelové kousky stojí za to! Však mrkněte na ty barvy! A ani lesk není žádným zklamáním, v létě lesky používám moc ráda a častěji než rtěnky a co teprve když v tom vedru bude lesk i chladit! Mě ten efekt baví. Prostě paráda, tohle se moc povedlo!

Co vy a BarryM? Máte se značkou zkušenosti? Jací jsou vaši oblíbenci?

*PR produkty zaslané k vyzkoušení značkou BarryM

4 komentáře:

  1. Zkušenost zatím nemám vůbec žádnou, i když sortiment už nějakou dobu okukuji a spřádám, co potřebuji nejdřív:-) A Ty jsi mi to vůbec neulehčila, krásná paletka, laky na nehty i lesk na rty - já těch různých produktů pro objem rtů mám v šuplíku docela dost (Catrice, Essence, Artdeco..) a mám je fakt ráda, ten efekt je spíš takový ,,naoko", ale hlavně v těhle vedrech..mě to prostě baví, to, co s těmi rty dělají, když lehce brní, chladí, štipkají..takový osvěžující, cool pocit + šťavnaté rty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, to mě taky baví! :D Mám tu teď ještě dva plumpery od Revolution, ale na seznamu mám právě Catrice i Essence a další.. :D Určitě to nebude dlouho trvat a budou doma..

      Vymazat
  2. Milujem paletky od tejto značky.

    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně pěkné a já doufám, že nemám doma poslední :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)