úterý 5. října 2021

MOTD: Poslední záchvěv léta s neony

Krásný den vám přeji!

Venku máme překrásné babí léto, které si opravdu užívám. Také ho máte rádi? Zároveň se ale už pomalu chystám a v hlavě přecvakávám na podzim, který každou chvíli očekávám v plném rozsahu. Součástí mojí transformace bývá i líčení, kdy dávám na pár měsíců vale zářivě růžové, oranžové či modré a začínám sahat po trochu jemnějších a tlumenějších barvách. Neříkám, že se tím vždycky řídím, ale celkově i ta chuť experimentovat je u mne na podzim trochu slabší, proto tu mám dnes na chvíli asi poslední zářivé neonky


K líčení jsem použila jednu z novějších paletek a to Vivid od W7. Tak trochu dupe slavných neonových paletek od Huda Beauty.. Originál bude asi tak stokrát lepší, ale tahle růžová verze není úplně k zahození (oproti té neonově zelené variantě) a na to moje občasné šílení s neony to bohatě stačí. Líbí se mi, že je tam devět výrazných barviček v různém rozptylu - od oranžové až po fialkovou, navíc v lesku i matu. Ty lesklé tedy nejsou žádná sláva, šíleně práší a špatně se nanáší. Jsou hrubě namleté a hodně slisované, takže jejich aplikace a nabírání dá celkem práci, ale jak říkám, na to občasné vyblbnutí.. 


Jak můžete vidět, tak do líčení jsem toho z té paletky narvala opravdu hodně. Řekla jsem si, že se nebudu bát a zkusím kombinaci růžové s fialovou. I když na první pohled mi k sobě ty barvy moc nejdou, udělala jsem dobře. Ta kombinace mi přijde boží a fakt se mi to líbí! Abych nenarušila tu barevnost, tak linky už jsem udělala jen hodně nenápadné a tenké (tenčí už asi nedokážu :D).




Použité produkty:

Tvář: korektor Lasting Matte - Rimmel, make-up Skin Luminizer - Max Factor, fixační pudr - Kryolan, bronzer Coconut - Bell Cosmetics, Lumi Blush - Hean, Lumi Highlighter - Hean

Oči: paletka Vivid, odstín Punchy Pink - W7, fix na oči Renaissance - MUR, řasenka StudioLash 3D Volumythic - Miss Sporty, tužka na oči 12H True Colour - Dermacol

Obočí: tužka na oči UltraSlim Precise - Maybelline

Rty: rtěnka Moisture Renew, odstín 720 - Rimmel


Tak a tím uzavírám letošní léto, které bylo divoké a to nejen v líčení. A teď už se těším na trochu toho podzimu a zklidnění :)

A co vy a barvy, necháváte se ovlivňovat ročním obdobím (ať už v líčení, oblečení či dekoracích) nebo stále celoročně jedete své oblíbené?

6 komentářů:

  1. Parádní líčení, pro růžové odstíny mám dlouhodobě slabost a ta fialová to krásně doplňuje:-) Já se v líčení ani barvách oblečení nenechávám ovlivňovat ročním obdobím, naopak, i v ten pošmourný, šedivý podzim, který nepochybně taky přijde, ráda vytasím nějaké hezké barvičky, které to trochu oživí, rozveselí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já růžovou taky můžu, ale teď k podzimu se mi nehodí :D Spíš to vidím na útlum a případně nějakou oranžovou, žlutou, červenou.. :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)