pátek 2. dubna 2021

Natasha Denona: Mini Zendo Palette

Krásný den vám přeji!

Co říkáte, že bychom trochu narušili zajeté koleje a zase si jednou ukázali i jinou paletku než plechovku? Dnes tu mám jednu exkluzivní krásku, na kterou jsem se klepala strašně dlouho. Kosmetickou značku Natasha Denona, která je odbornicí právě na paletky, zná snad každý kosmetický nadšenec. Já po nějaké Denonce toužila od chvíle, kdy se značka u nás objevila. Ale tak dlouho jsem se nemohla rozhodnout, kterou verzi mini paletky chci, až jsem na to trochu pozapomněla.. Jenže pak jsem viděla na Instagramu Mini Zendo Palette a ta touha se zase vrátila a když jsem pak přesně tuhle paletku zahlédla v povánočních výprodejích na Sephoře, bylo rozhodnuto. Jdu do toho!


Paletky Natashy jsou jednoduché a přesto neobyčejné. Mini paletky jsou sestavené pěti stíny, kde zpravidla najdete jak matný základ, tak nějakou třpytivější, respektive spíš lesklejší smršť. To mě jako straku samozřejmě láká nejvíc. Mini Zendo je pak barevně do teplejších, oranžovějších tónů. Je rozhodně nádherná, složení barev je povedené, ale jednu věc jsem si při koupi neuvědomila - barevně to není moje krevní skupina. Respektive znáte mě a víte, že se dokážu namalovat snad skoro všema barvama.. I tyhle barvy mám ráda a jsou pro mě rozhodně nositelné a využitelné, ale musela jsem si na ně trochu víc zvykat. Jednoduše to nejsou odstíny, které budou mojí první volbou na běžné denní líčení. Zpětně bych asi více přemýšlela nad Mini Glam nebo Mini Nude. Po prvotním nadšení, že v ruce držím Natashu, přišlo trochu rozčarování a musela jsem si na barvy trochu zvykat. Ovšem bez obav, samozřejmě jsem si zvykla.. a nakonec i docela rychle.



Pokud znáte značku, tak víte, že paletky po pěti stínech nabízí ve dvou velikostech. Tato Mini obsahuje pět očních stínů po 0,8 g. Stín nemá ani jeden gram. Je tedy opravdu maličká. Ideálka na cesty. Na druhou stranu se obávám, že při každodenním použití bude pryč dříve než se nadějete. Ale pro spoustu z nás je tohle asi jediná cesta, jak si na stíny ND aspoň sáhnout a vyzkoušet, protože ceny paletek jsou fakt docela raketa :D

Balení paletky jako takové je pak jednoduché, u Zendo mi přijde nejhezčí a trochu zavánějící luxusem na první pohled, zároveň je bytelné. Plast je pevný, nevrklá se a pevně drží, stíny jsou nalepené pevně a celkem rovně. Zavírání je na magnet. Potud nemám výtky.





A vlastně nebudu mít žádnou výtku asi ani dál, protože kvalita je prostě parádní! Jedná se o vysoce pigmentované stíny, které snadno a rychle chytají, jak na štětec, tak následně na víčko. Nepotřebuji bázi, nepotřebuji s nimi dlouho nikde šmrdlat. Krásně se blendí, stíny mezi sebou dobře spolupracují a spolu si sedí. Jsou intenzivní od rána do večera. Nezalézají do vrásek, neslévají se. Sednou snadno a drží, drží, drží.. Nepráší, respektive ne nijak drasticky. Matné stíny jen maličko při nabírání v paletce, třpytivé zase při přenosu ze štětce na oko, ale je to tak nepatrné, že se to nedá ani vytýkat a brát jako problém, jsou to jen běžné vedlejší škody u pudrových stínů..






Sečteno odtrženo: Stíny jsou prostě skvělé. Kvalitní. Dá se s nimi snadno a rychle pracovat. Nemám jim v podstatě co vytknout. Ony prostě fungují přesně jak mají. A ač s paletkou dokážu pracovat, něco tomu chybí. Možná je to těmi barvami. Ale říkám si, bylo by to s jinou barevnou variací lepší? Protože možná hraje roli i fakt, že pro mě je pět stínů prostě málo. Sice se dají všemožně kombinovat, ale pořád je to jenom pět stínů.. A možná jsem prostě měla nějaká nesplnitelná očekávání nebo jsem ji prostě jen chtěla, protože ji mají všichni a když na to došlo, zjistila jsem, že stejně sáhnu po něčem jiném.. Já vám nevím. Snažím se říct, že tam chybí jakákoliv vášeň. Mám ji ráda, když už po ní sáhnu, je to symfonie, ale srdce mi pro ní v hrudi neskáče.. Asi tak. Každopádně paletku seženete na e-shopu Sephora nebo Lookfantastic.cz, běžná cena je kolem 700 Kč, ale jak jsem říkala, sehnala jsem ji ve výrazné slevě za 490 Kč.

Co vy a paletky Natasha Denona? Líbí se vám? Vlastníte nějakou? Případně která se vám líbí?

10 komentářů:

  1. Já jsem asi málo kosmetický nadšenec, protože tuhle značku nepoznám. :-D Ale ta pigmentace, wow. Opravdu parádní. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak asi málo koukáš na Instagram! Ale to ti gratuluji! :) :D

      Vymazat
  2. Natasha Denona má moc hezké paletky, včetně téhle, ale zase to není nic, co by mi ve sbírce nějak chybělo, možná i kvůli těm cenám..

    OdpovědětVymazat
  3. Taková mini paletka by se mi hodila. Odstínu jsou nádherné, pigmentace wow. Líčení se ti opět povedlo. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Klárko, taky jsem nakonec neodolala a udělala si k narozeninám radost. Mám variantu glam glow, ještě jsem ji nezkoušela se přiznám. Tvé varianty líčení jsou ovšem skvělé. :-)
    krásné dny přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji! :) Tak snad budeš spokojená, Glam glow je krásná!

      Vymazat
  5. Tyyjo, ten výsledek docela dobrý. Moje barvy tohle také nejsou ale když vidím výsledný efekt když se nalíčí, tak teda super.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě! A já ji prvně viděla u Nikolhess, která to se stíny fakt umí a u ní vypadala ta paletka naprosto božsky, tak se pak těžko odolávalo :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)