pátek 29. května 2020

Ere Perez: Přírodní dekorativní kosmetika

Krásný den vám přeji!

Ráda bych vám dnes představila dva kousky z kategorie přírodní kosmetiky. Ere Perez je značka až z daleké Austrálie, u nás dostupná na Ladybio.cz. Kromě veškerého dekorativního sortimentu u nich naleznete také štětce a další výbavu či pleťovou péči. Mají toho spoustu a rozhodně to stojí za zkoušku :) Možná si někdo pamatujete na Cypřišový pleťový nektar, který jsem vám ukazovala minulý rok a který byl velmi dlouho mým oblíbencem.. No a netrvalo dlouho a mými oblíbenci se staly i další dva testované produkty, tentokrát z dekorativní kosmetiky - Rýžový bronzer a Tónovací rtěnka s tvářenkou 2v1..


Cheek & Lip Tint momentálně sklízí úspěch, kudy chodí a já se nedivím! Měla jsem šanci si jej z testerů vyzkoušet již před rokem při své návštěvě sídla Ladybio a věděla jsem, že dříve nebo později u mne doma skončí :D Je to totiž vážně parádní kousek!

Oficiální popis: Dlouhotrvající jasná barva. Bohatá na antioxidanty. Složení obsahuje červenou řepu, která dodává barvu a intenzivní péči. 



Jak můžete vidět, tak odstín FUN není žádná nenápadná barva, ale pořádně sytá růžová! Na rtech tedy není tak neonová jako vypadá v lahvičce, je o chlup tmavší, ale i tak je to dost zářivý a výrazný odstín. Má jednoduchý obal, klasický pěnový aplikátor, kterým se na rty nanáší velmi jednoduše a precizně. Textura je spíše vodová, je to tint, takže první vrstva se v okamžiku nanesení vsakuje do rtů. Druhá či třetí už minutku schne, ale poté o ní na rtech vůbec nevíte, nedělá žádnou tlustou vrstvu ani krustu. Na rtech je tint příjemný, má nasládlou chuť. Přibližně dvě minutky lepí než se vsákne a usadí, ale poté už máte klid. Nerozmazává se, nerozpíjí se, mizí rovnoměrně. A hlavně mizí až po nepřekonatelně dlouhé době a když se tak stane, tak je tu stále ta spodní vrstva, která nedrží na rtech, ale přímo ve rtech :D Je to neskutečný držák! I já jej mám na rtech víc než osm hodin a to už je vážně co říci. Dolů to jen tak nedostanete, tady je potřeba minimálně dvousložkový odličovač a ještě drhnete. Přiznám se, že díky tomu jsem neměla úplně odvahu zkoušet jej jako tvářenku.. Vždyť i při swatchování jsem to na ruce nosila celý den a nešlo to dolů! :D Není nejhydratačnější, což by se od tintu asi ani nedalo čekat. Ale na druhou stranu vyloženě ani nevysušuje a díky tomu, že je na rtech doslova "přilepený", není problém navrch použít ještě třeba balzám. 



Po aplikaci a setřeno hned po ní:


Po třech mytích rukou a mytí nádobí :D



Za mě je tohle fakt neskutečný kousek. Pokud chcete něco mega držícího a jako bonus přírodního, tak tohle je ono. Najdete jej tady, cena je 769 Kč a hlavně je momentálně i skladem, což bývá dost výjimečný stav, takže pokud se vám líbí, neváhejte :D



No a protože bronzery mne baví čím dál tím víc a doma jich moc nemám, rozhodla jsem se prubnout ještě tenhle Rýžový bronzer v odstínu Tulum.

Oficiální popis: Bronzer je ve formě lisovaného pudru. Skládá se ze dvou odstínů. Vyrobený z rýže pro nejpřirozenější barvu a zdravou záři. Vysoce jemný, hladký, velmi dobře drží aniž by ucpával póry. Může se vrstvit, vhodný pro nude líčení i pro doladění glamour looku. 



Bronzer má jednoduché, elegantní, bílé balení. Uvnitř naleznete i zrcátko, což je rozhodně fajn na cesty. Je neuvěřitelně jemně namletý, takže při drandění štětcem může trochu prášit, ovšem slisovaný je tak akorát, že ani není potřeba v něm zbytečně moc hrabat. Nanáší se bez potíží. Pigmentace je střední, což mi u produktů na tvář vyhovuje nejvíce, alespoň se to s ním nedá tak snadno přepísknout. Odstín Tulum jsem brala naslepo, ale strefila jsem se parádně, je akorát a vypadá dost nenápadně a přirozeně. Odstíny jsou v balení dva a ač vypadají každý jinak a ta tmavší část je na první pohled trochu až nebezpečná, tak v akci jsou oba hodně podobné a nositelné. Obsahuje velmi jemné rozjasňující částečky, které jsou na tváři neviditelné. Tvář je pod sluncem spíš celá jemně rozzářená, určitě neupozorňuje žádným nepřirozeným výrazným leskem. Výdrž je potom bez potíží celodenní, pokud si zrovna nehrabete do obličeje jako já každou chvíli :D Ke konci dne lehce ztrácí na intenzitě, ale nenápadně, nedělá žádné fleky ani mapy. Drží i když se zapotím.

Za mě vážně spokojenost. Je kvalitní a funguje skvěle. Je jemnější a nenápadnější než ten, co jsem používala dosud, takže jsem si tenhle kousek hned oblíbila k jemnému a rychlému líčení na den :) Najdete ho tady , momentálně v akci za 559 Kč za 15 g.






Sečteno podtrženo: Já oba kousky miluji! Bronzer se stal mým každodenním pomocníkem, protože je velmi příjemný a udělá naprosto přirozený efekt. A rtěnka je pro někoho, komu nevydrží na rtech skoro nic, naprostá ideálka. Tady nanesete a už se nemusíte starat, protože sedne a drží! :D Ere Perez určitě stojí za prozkoumání! Moc pěkné jsou i rtěnky s olivovým olejem nebo kalíšky 2v1, zajímavé jsou určitě i make-upy nebo třeba řasenky, které jsou obecně velmi oblíbené.. Určitě je i v přírodní kosmetice co objevovat!

A co vy a Ere Perez? Už jste o této značce slyšeli nebo něco i zkoušeli? 

*PR produkty zaslané zastoupením e-shopu Ladybio.cz

12 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám, ale ta rtěnka s tvářenkou je parádní. Ani se ti nedivím, že jsi ji na líčka nezkoušela. Ani já bych neměla odvahu. Obzvlášť, když je to takový držák. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně taková síla, že nevím, jestli vůbec někdy tu odvahu seberu :) Navíc je to odstínově na mě i docela divočina, tak se na ty tváře trošičku bojím.. Ale jednou se třeba překonám! :D Každopádně na rty je to pecka! :)

      Vymazat
  2. Ten Tint vypadá úžasně. Já mám od Ere Perez jeden make-up, ale moc mi nevyhovuje.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne zaujal make-up s ovesným mlékem, jenže když jsem si tehdá zkoušela swatche, tak odstínově bych asi nenašla ten pravý :(

      Vymazat
  3. Ahoj,
    značku znám jen podle jména, ale nic od ní jsem ještě nezkoušela. Moc se mi líbí ten tint, vypadá fakt pěkně a na rtech je to ještě hezčí:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto je to bomba, díky té výdrži by byl parádní i někde k vodě :)

      Vymazat
  4. Znám, ale zatím jen z doslechu, nicméně se mi hodně líbí ten tint, na rtech vypadá opravdu hezky, není úplně nejlevnější, ale do něj bych i investovala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena není nejnižší, ale Ladybio mívá občas i různé akce a to už je super! :) Navíc podle mě i dlouho balení vydrží. V létě to bude určitě moje číslo jedna :)

      Vymazat
  5. Milá Klárko, lesk mě překvapil, jak pěkně vypadá na tvých rtech, respektive jak ti sluší ☺♥, jinak jako swatch mne nezaujal. Bronzer je je pěkný a celá kolekce mi trochu připomíná "color pop"...🙃. Měj prima víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit, ty čisté bílé obaly jsou si podobné :) Děkuji! Je to fakt hezká šťavnatá barva na léto :)

      Vymazat
  6. Tak ten ruž je fakt pecka, ešt v mojej oblubenej ružovej. To by som si vedela u seba predstavit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fakt hezká šťavnatá barva, na léto ideál a díky výdrži použitelná kdykoliv kamkoliv, třeba i k vodě :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)