úterý 8. srpna 2017

Kosmetické novinky | Červenec 2017

Krásný úterní den vám přeji!

Pokud je tu někdo, komu chybělo nové video, tak ho dnes potěším, protože jsem se konečně dostala k natočení Kosmetických novinek za červenec. Začátkem minulého měsíce jsem si naivně myslela, že bude v červenci trochu klidnější a těch novinek nebude tolik. Ale opět jsem se spletla :D Tak pojďte, jdeme zase omrknout tu hordu novinek!





Jako první tu zmíním balíček ze swapu s Míšou, o kterém jste mohli slyšet, případně si přečíst před pár dny. Už ho tu nebudeme probírat dopodrobna, ale jelikož je v něm spousta kosmetických přírůstků, tak je třeba ho v tomto videu i článku zmínit :) Podrobněji ho najdete zde.


Kromě toho ale přišla i tentokrát hromada PR balíčků. Za jeden z nejkrásnějších mohu s jistotou považovat ten od značky Nivea. Však mrkněte sami! Takhle nádherná krabička vystlaná živými květy by snad vyčarovala úsměv na tváři každé z nás :) K tomu mi kurýr vrazil do ruky ještě taštičku plnou dalších novinek, které už se do krabičky nevešly, aby toho nebylo málo :D V balíčcích jsem našla novinky posledních měsíců této značky - tělová mléka s oleji ve všech dostupných variacích, také nové letní vůně antiperspirantů a dva naprosto povedené kousky - sprchové pěny. Jestli vám mám něco doporučit, tak rozhodně pěny, které jsou opravdu velmi povedené! Jako dáreček jsem tam našla ještě pět miniaturek parfémů, které se budou hodit do kabelky.




Poštu pěkně zaměstnal během července i koncern L'oréal, který mi zasílal jeden balíček za druhým. První z nich obsahoval produkty přímo značky L'oréal Paris, které nově objevíte v drogériích. Dva nové pečující laky - jeden Base Coat a jeden All In One (base i top coat). Doporučit mohu určitě černý Gel Top Coat, který skvěle vytvrdí barevný lak, krásně ho dotáhne do super gelového finiše a hlavně, udrží ho na nehtech až o čtyři dny déle, což je pecka! Také byl stojan doplněn o novou variantu paletek La Palette Nude, tentokrát o verzi Rose. Ač je plná zajímavých růžových tónů, paletka mne bohužel neoslovila. Stíny jsou slabě pigmentované, na očích splývají a vydrží asi polovinu toho, co bych potřebovala. Velká škoda.


K rodičům mi dorazila ještě obří obálka Maybelline plná barevných BabyLips balzámků a jejich nových počinů Color Balm Crayons rovnou v šesti odstínech. Asi hádáte správně, že tuhle nálož si nebudu nechávat celou pro sebe. To bych už asi v životě jiné balzámy nezkusila, takže se těšte na soutěž ;) Ještě musím vyzdvihnout poslední kousek z tohoto balíčku, který mne potěšil a tím je opěvovaný The Eraser Eye. Třikrát hurá, tenhle pověstný korektor se dostal už i k nám! Dostupný ve dvou odstínech, takže pokud vás z vyprávění zahraničních blogerek zaujal, určitě ho běžte omrknout :)


Na konci měsíce mi dorazilo další překvapení od Maybelline a to jejich nové linky Master Ink v metalických odstínech. Přišly rovnou dvě zajímavé barvičky. Fialové už mám vyzkoušené a není to vůbec zlé, i když použití je díky vodovější konzistenci trochu nekomfortní. 


Zastoupení Lirene na mě také myslelo a zaslalo mi dalšího pomocníka na nohy. Tentokrát Exfoliační masku v ponožkách, takže jsem neváhala a brzy po obdržení, se do ní pustila. Moje nožky to totiž potřebovaly jako sůl. Jak to celé dopadlo vám povyprávím hodně brzy, protože článek už je připravený, jenom ho pustit do světa ;) U masky jsem našla ještě další odstín laku ICONails od Catrice. Tentokrát v temné červeno-vínové, která přijde na řadu za pár týdnů až se venku začne brzy stmívat. Takové ponuré dny jsou pro mě totiž ideální pro podobné odstíny na nehtech :D


Úplně nově navázanou spolupráci mám se značkou Sagrada Natura. Tato spolupráce mne velmi potěšila, zejména proto, že se značka orientuje na jeden můj velký objev tohoto roku a tím je arganový olej. Na testování mi dorazil 100% arganový olej, což je skutečně slast pro moji pleť. V budoucnu vás plánuji s arganovým olejem seznámit více, takže se máte určitě na co těšit. K testování mi přišel ještě handmade Tuhý šampon s arganovým olejem. Ten zatím s mými vlasy bojuje, protože na moje jemné je až moc vyživující, ale stále mu dávám šanci.


Poslední balíček tu mám od Dermacolu, který se stejně jako v loňském létě zaměřil na nohy, dorazila celá parta pomocníků v péči o ně. Jelikož už jsem tyhle kousky měla všechny, rozhodla jsem se uspořádat o ně soutěž přímo na Youtube, takže zaujal-li vás balíček, kliknutím přímo na video výše nebo zde, můžete jít také zkusit své štěstí :) Tedy vlastně jednu věc jsem si z balíčku ponechala, a to tu skvělou škrabku na nohy. Je totiž oboustranná a skvěle tvarovaná, že se s tím nohy drhnou jedna báseň.


Nákupy v červenci byly minimální, šetřila jsem spíš na dovču, takže kosmetika šla na chvíli bokem. Koupila jsem akorát pár drobností. Jako třeba tyhle bílé Pásky na nos Balea, které jsem chtěla porovnat s těmi černými s uhlím. Jak testování dopadlo si můžete přečíst v celém článku tady.


A úplně na začátku srpna jsem ještě při čekání na vlak zaběhla do obchůdku Ziaja, kde jsem v rychlosti popadla můj osvědčený a milovaný Výživný krém na chodidla, který můžu jednoznačně doporučit. Také jsem sáhla po Blocker antiperspirantu, který si nemůže vynachválit má kamarádka, takže jsem si říkala, že ho pro jednou vyměním za Rexonu Maximum Protection :D Poslední úlovek není určen mě, ale myslela jsem i na svého muže. Tedy možná jsem si ho spíš chtěla udobřit, aby nenadával, že jsme pak museli skoro utíkat na vlak :D 


A jsme konečně na konci celého toho románu, kterému říkáme měsíční statistika :D Tak se neváhejte skočit zapojit do soutěže a dolů do komentářů mi napište:

Co z toho vás zaujalo?

10 komentářů:

  1. Nejvíc mně zaujala nadílka Nivea, původně jsem myslela, že budu potřebovat jen něco z těch novinek, teď to ale vidím tak, že jich budu potřebovat většinu:-) A pak nadílka Maybelline, je super, že si proslavený korektor konečně našel cestu do našich končin, chci si ho pořídit. A chladnou mně nenechávají ani Baby Lips Color Balm Crayon:-) Takže se bude utráácet:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty Nivea novinky jsou fakt super, hlavně ty pěny! ♥ Na ten korektor jsem se hrozně těšila, zatím jsem ho vyzkoušela asi dvakrát, ale já osobně trochu nechápu to nadšení kolem něho :-O :D A ty pastelky mají takové krásné oku lahodící barvičky, ale na rtech se s tím pracuje trochu hůř, díky té lehké krémové konzistenci :-/

      Vymazat
  2. Nivea je bezkonkureční, to je prostě nádherný. Olej Sagrada Natura je skvělý, také jsem ho měla, vlastně ještě zbytek mám a opravdu stojí za to. A ty Baby Lips, krása.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Argaňák je asi můj největší objev tohoto roku, ta pleť jak vypadá po jeho používání, to je bomba! :)

      Vymazat
  3. Nivea má novinky fakt krásné, vše už jsme zkoušela, jenom ty pěny, na ty mě moc neužije, ale asi mi ze zvědavosti nezbude nic jinýho, než je zkusit :D

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, zrovna ty mi přijdou naprosto boží! ♥ Hned je ta sprcha taková příjemnější, když se člověk mydlí jemnou pěnou :D

      Vymazat
  4. Teda, ten balíček od Nivea a baby lipsy by mě velice potěšily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty balíčky jsou čím dál tím hezčí :) O Baby Lipsy budeme soutěž, tak se pak určitě zapoj :)

      Vymazat
  5. Nivea balíček by ma veľmi potešil :D ich kozmetika je super :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně rozkošný, sem se jím tady kochala asi týden :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)