úterý 15. listopadu 2016

Haul: Sekáčové úlovky, Yankee Candle, DM drogérie,..

Krásný den vám přeji!

Víte co je šílené? Jak rychle ten čas utíká.. Týden opět za námi, takže nás čeká nové video! Tu kosmetiku teď nějak moc zanedbávám, protože dnes ji stejně jako v neděli vynechám a ráda bych se s vámi podělila tentokrát o své nekosmetické nákupy. Sekáčové úlovky se setkávají celkem s úspěchy, takže vás o ně ani tentokrát neochudím a opět po více jak čtvrt roce přináším jejich souhrn. Jenže jenom o nich tohle video není, najdete v něm i spoustu dalších maličkostí, které se mi doma objevily.. :)



A jestli chce někdo prozradit, co dalšího ve videu uvidíte kromě oblečení, tak například i tyhle vosky od Yankee Candle.. Po delší době jsem zavítala do Very Berry v Machoňově Pasáži v Pardubicích, kde YC prodávají a ač jsem si šla původně pro dva až tři vosky maximálně, odnesla jsem si jich domů rovnou šest a to jsem to ještě musela hodně přebírat :D Asi se ze mě stává YC závislák, protože mi to pořád nestačí a chci další a další a dalšííííí!


Pořídila jsem si na všechny ty voňavé vosky novou aromalampu. Nemohla jsem odolat téhle krásné bílé s hvězdičkami, kterou v sezónním sortimentu najdete v DM drogérii. Chodila jsem kolem ní od té doby, co přišla, až jsem nakonec jednoho dne neodolala a jednu si odnesla. Však ta moje původní už potřebovala vyměnit. Na fotce také vosk značky Heart & Home, který také seženete dočasně v sortimentu v DM a co jsem mezitím stihla zjistit, seženete produkty této značky také v Albi. To jen, kdyby někoho vosk zaujal a jakože za zkoušku fakt stojí! ;) No a taky jsem zkoušela tyčinky značky New Bar.. ale o tom bylo už dost řečeno na Instagramu.


A v neposlední řadě se ve videu chvíli věnuji i svému novému diáři Rok podle Dary. Ač Dara Rolins nepatří mezi mé oblíbené, tak jí navržený diář se mi celkem zamlouvá. Diář má krásnou obálku a velmi se mi líbí jeho rozložení, kdy na levé straně najdete rozplánovaný týden a na straně druhé máte prostor na poznámky. To se mi bude hodit a už se mi pak snad nestane to, co obvykle, že nebudu mít kam napsat nějaké myšlenky, nápady, připomínky.. Tohle mám tedy na příští rok vyřešeno. Bonusem jsou nějaké ty tipy a rady od Dary.. no bez toho bych se asi obešla, ale až se budu třeba někde na cestách nudit, mám nouzovku na čtení :D Hodně mě kromě diáře dostaly dárečky, které mi s ním přišly.. jako třeba Village Candle svíčka z Demdaco s vůní Warm Apple Pie, která se bude náramně hodit na zimní večery, raw tyčinky Good Life, které byly překvapivě dobré a to si na podobné zdravé a raw věci opravdu nepotrpím a nebo další kosmetické dárky, které se objeví v novinkách za listopad ;)


A víc neprozradím a neukážu, na zbytek se musíte podívat na video ;)

Tak co, zaujalo vás něco? Jste také blázni do svíček a vosků jako já nebo vás to nechává i na podzim chladnými?

8 komentářů:

  1. Krásné úlovky:-) Já pálím jako o závod, bez pálení si teď ty večery neumím představit a bude to tak až do jara:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám úplně stejně :) Fakt není den, abychom "nehořeli" :D Strašně mě to uklidňuje :)

      Vymazat
  2. úúú, tie sviečky! dokonalosť :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Vosk Peony za mě bohužel ne , sice voní krásně, ale je hrozně slabý :-( Ta aromalampa je nádherná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faaakt? Jako je pravda, že i v tom obale voní o dost méně než třeba Soft Blanket.. :D

      Vymazat
  4. Nad tímto diářem jsem přemýšlela. Koukala jsem na něj v Luxoru a zaujal mě obalem a hlavně také uspořádáním co se týče obsahu. Pořád nad ním přemýšlím, ale mám ještě pár svých favoritů, takže uvidím pro který se rozhodnu, přeci jenom jde o diář, který používám denně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď objevila taky kupu krásných diářů, takže chápu tu nerozhodnost.. ;) :D Mně vadí, že je tenhle trochu těžší a větší než je na denní nošení (aspoň pro mě) potřeba :D ale líbí se mi sestavením, to docela jo :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)