pátek 1. května 2015

Právě teď! Apríl pryč, je tu máj!

Krásný páteční den!

Proč si zase jednou nesepsat tenhle životní tag.. Máme jaro, teď už dokonce květen a s ním zase po půl roce update tohoto článku. Řeknu vám, že to strašně letí, naposledy jsem tento TAG tvořila v listopadu! Je to možné?! Mně to přijde jako včera :) Mám tento článek ráda u jiných blogerek a ráda ho i sama tvořím, protože si při něm všechno tak nějak shrnu a dám v hlavě dohromady. Je to takový relax, kdy mi hlavou víří všechny možné myšlenky, které se snažím nějakým způsobem zpracovat. Tak hurá na to.

Knihy

Pomalu, ale jistě, se prokousávám k posledním dílům ze série Harryho Holea od Jo Nesboa. Vyloženě jsem se do jeho knížek zažrala a už mi chybí pouze dočíst Sněhuláka. Pak tedy ještě nově vycházející Policie a bude to vše. Vážně nevím, co pak budu dělat! Strašně mě tyhle severské detektivky baví a Jo píše opravdu poutavě. Tak moc, že jsem si dokonce jednu jeho knížku koupila a to už je co říct! Pokud vám detektivky nevadí, tak rozhodně doporučuji! :)


Hudba

Neustále mix všeho, ale jsou dvě písničky, které v poslední době poslouchám více než ostatní a to:

Kygo feat. Conrad Sewell - Firestone, letně naladěná písnička


Olly Mars feat. Demi Lovato - Up, která je prostě dokonalá a mně hodně blízká..


Seriál

Grimm, který mne pomalu, ale jistě začíná nudit.. A Hra o trůny, konečně jedeme dál! :) Více momentálně nestíhám. Ne, vlastně pardon, ještě je tu jeden.. Pokémone, volím si tebe! :D Aneb se ségrou si dáváme večer na odlehčení pár dílů s Ashem..

Film

Tak těch jsem teď viděla fakt hodně. Válečný Miesto 44 z polské produkce se mi vážně moc líbil, pokud máte rádi válečné filmy, tak doporučuji! Pak se mi moc líbil film Zmizelá, luxusní drama, které bylo zaslouženě oceněno, napínavé od začátku do konce! Jo a pokud chcete zažít nejnechutnější podívanou na světě, tak se mrkněte na Lidskou stonožku. Já snesu vážně hodně, mám posunutou hranici hnusu, Saw patří mezi mé nejoblíbenější filmy, ale tohle.. to jsem fakt nedávala! V kině jsme pak při akci kino za 50 Kč zkoukli Ghoul, který mě chvílemi děsil, ale nakonec se z toho nic zajímavého nevyklubalo..

Parfém

Mám ten nejvysněnější! Konečně! K narozeninám jsem od ségry dostala Eau de Gaga, jupí! :* Ale jsem takový magor, že si ho šetřím a ještě jsem na něho ani nesáhla! :D

Nejoblíbenější kosmetická věc

Přemýšlím a upřímně nevím. Asi Mono Color Riche od L'oréalu, které teď nosím hodně často. A make-up Imperial od Dermacolu. Konečně zase make-up, který mi svědčí.


Make-up

Překvapivě teď více používám barvy, asi na mě přišlo jaro :D a když už ne barvy, tak matné stíny, což je u mne také neobvyklé. A rty aktuálně mažu buď balzámem nebo nude odstíny. Ještě podivnější.

Co teď nosím

Tak to je pořád stejné.. svetr, tričko, džíny.. a hlavně moje nejoblíbenější boty - tenisky! :)


Jídlo

Povedly se mi ty nejlepší halušky pod sluncem! :D To se musím pochlubit. Stále zkouším něco nového a posouvám tak své kuchařské hranice :) Dlouho mě nic tolik nebavilo jako strávit pár hodin v kuchyni a pak sledovat, jak mým nejbližším chutná :)


Guilty Pleasure

Já vám ani nevím. Možná trochu blog, protože mu momentálně věnuji většinu svého volného času a tratí na tom chudák M. :D Pořád vedle mě sedí a nudí se, zatímco já si tu sepisuji svoje články :) :D

Ničí mě..

Občas práce, protože to není ideální, ale jinak jsem vlastně spokojená :)

Raduji se z ...

toho, jak je na světě krásně. Momentálně mám zase takové spokojenější období. Těší mě krásné počasí venku (povětšinou, dnešní zamračené nebe zrovna moc ne), jak všechno nádherně kvete, jak je tu prostě jaro! Že můžu nosit svoji koženou bundičku, sáčka, kabátky, tenisky a balerínky! :D Že mám nejhodnějšího muže, který se o mě stará (tak moc, že budu muset za chvíli obměnit šatník o pár číslo větších velikostí :D). Že mám doma nejúžasnější potvůrku, kterou bych nejradši uňuchala :D Že mám tenhle blog a vás! A neustále se tu setkáváme, neustále fanoušků přibývá a já píšu články s chutí jako dlouho ne :) Také nový počítač mi udělal radost, konečně se nemusím u psaní článků tolik vztekat! :D Prostě je toho vážně hodně!


Wishlist

Aktuálně si chci koupit tu krásnou srdíčkovou tvářenku od Makeup Revolution, kterou nově seženete i v Rossmannu. Prostě bude moje! A pak chci taky novou paletku od Maybelline a nebo třeba něco z nové limitky od Alverde. Tu když jsem viděla, tak jsem se málem rozplynula :)

Co se mi honí hlavou..

že na světě je přece krásně! :) Mám víceméně vše, co ke svému životu potřebuji, takže není důvod si stěžovat.


Tak a to je pro dnešek konec článku plného dobré nálady :) Doufám, že vy to nemáte jinak a také se neustále usmíváte a překypujete optimismem jako nyní já!

Přeji vám krásný 1. Máj a nejen ten! :*

21 komentářů:

  1. Skvělý článek, díky za písničkové tipy, už poslouchám :-) Sice jsem teď neměla úplně jednoduché období, ale snažím se usmívat, i když počasí tomu moc nepřidává. Je super, že je prodloužený víkend a můžeme trošku vydechnout. Mimochodem, ty halušky vypadají naprosto úžasně, sbíhají se mi sliny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale počasí se zase zlepší a určitě nejen počasí! ;) Držím palečky, ať se brzy Tvé období zase zlepší!!! :) A závidím prodloužený víkend, já ho mám pracovní :( :D Na halušky se chystám znovu, je to maximálně jednoduché, ale zároveň moc dobré, vážně měly doma úspěch :)

      Vymazat
  2. Taky miluji Kygo , nad srdíčkovou tvářenkou jsem taky přemýšlela, ale nakonec to vyhrála ta jejich konturovací paletka -tvářenka -rozjasňovač- bronzer, a raduji se z krásných teplých dní plných sluníčka, které budou doufám přibívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě zvažuji, zda jít do srdíčka a nebo si pořídit konturovací paletku :) jak na tom, je dobrá? Také doufám, že už bude venku jenom lépe a lépe, miluji jaro - sluníčko, teplo a procházky! :)

      Vymazat
  3. Pěkný článek. Obleční nosíš pohodlné, líčení je nádherné a ty halušky vypadají velmi dobře. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Líčení jen tak, zase nic moc, ale jednou zas byl čas ho nafotit :D

      Vymazat
  4. Super článek :-) Na Město 44 se plánuji podívat, válečné filmy já můžu, ale bohužel už mám většinu vykoukaných :-) Hodně dobrá je například Brestská pevnost, Valkýra nebo Železná srdce :-) a na Ghoulovi jsem taky byla v kině a teda nic moc, víc mě vyděsil trailer na novej díl Insidious! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám hrozně ráda filmy z 2. světové, obzvlášť ty, které se týkají holocaustu apod., takže jsem čekala, že tohle bude něco podobného.. nakonec to bylo trochu jiné téma, ale i tak hezké! Vážně hezky zpracované, Poláci mě velmi mile překvapili! :D A jinak přesně jak říkáš, máme to stejně, Insidious trailer nás taky zaujal víc, než samotný Ghoul :D Dokonce jsme včera koukali na první díl a dnes se chystáme na druhý.. na ten třetí možná i do kina :)

      Vymazat
    2. Já mám hrozně ráda filmy z 2. světové, obzvlášť ty, které se týkají holocaustu apod., takže jsem čekala, že tohle bude něco podobného.. nakonec to bylo trochu jiné téma, ale i tak hezké! Vážně hezky zpracované, Poláci mě velmi mile překvapili! :D A jinak přesně jak říkáš, máme to stejně, Insidious trailer nás taky zaujal víc, než samotný Ghoul :D Dokonce jsme včera koukali na první díl a dnes se chystáme na druhý.. na ten třetí možná i do kina :)

      Vymazat
  5. Knížky od Jo Nesba jsou super, už se taky blížím ke konci s jeho sérií o Harrym Holle. Sněhulák je nejvíc drsný, místy jsem se fakt bála, má hodně nečekanou zápletku. Limitce od Alverde jsem taky neodolala, protože jsem tak trochu puntíkofil :D Pořídila jsem si růžovou rtěnku a gel na obočí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zrovna v půlce Sněhuláka, takže jsem na zápletku (a rozuzlení) zvědavá.. ale jelikož už mám přečteného Levharta i Přízrak, tak asi tuším, o co půjde :D Čtu to na přeskáčku podle toho, co je přístupné v knihovně.. :D už se nemůžu dočkat Policie! Ta by mi měla přijít domů, vyhrála jsem ji na stránkách knihkupectví, tak nedočkavě vyhlížím poštu :) A Alverde limitku musím omrknout už jen kvůli těm obalům, mají je tentokrát vážně vymazlené! :)

      Vymazat
  6. Nesbo je peckový, milujem jeho knihy, hoci ja to nejak dávam od konca, prvého som čítala Snehuliaka, potom Políciu a teraz mám Spasiteľa :-D ak by ťa stále ťahalo k detektívkam, odporúčam trilógiu Milénium od S. Larssona alebo detektívky od L. Keplera :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Nesboa čtu také na přeskáčku :D a ono to ani ničemu nevadí, jen jsem někde četla doporučení, že před Policií by si měl člověk přečíst ty předešlé, že tam jsou nějaké souvislosti :) a to budu mít splněno, tak dobrý :D Milénium mám přečtené, to jsem zhltla jedním dechem už kdysi, myslím, že jsem to tenkrát měla i ve videu o knihách :D a na Keplera se chystám! Jen je musejí mít volné v knihovně :( a to je kolikrát na dlouho :D

      Vymazat
  7. Olly Mars UP je nejlepsí písnicka :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda! :) Já ho mám hrozně ráda a Demi normálně nemusím, ale téhle písničce prostě dodává šmrnc :) a líbí se mi i klip, na Ollyho se dobře kouká! :D

      Vymazat
  8. Stonožku jsem viděla a ta vzpomínka mě pak pronásledovala několik dní, fakt něco otřesnýho. Zajímalo by mě, KDO vymyslel scénář. Mimochodem existuje i druhý díl, ale ten jsem neriskovala (kamarádka říkala, že je to snad ještě horší).
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně! :D Já jsem z toho byla taky úplně hotová a nemohla jsem vůbec usnout, pořád jsem to měla před očima! :D Taky nechápu, kdo na to přišel.. a na dvojku jsem mrkla jenom na csfd.cz a stačilo, když jsem viděla, že jich tam je "spojených" asi 8, tak jsem říkala, že na to prostě nemám žaludek :D

      Vymazat
  9. Koukám, že tulipány nesmí chybět u žádné blogerky. :))) Já je také miluji! Ty halušky vypadají vážně dobře, až mi kápla slina...Jsem také ráda, že už je květen, miluji když všechno kvete a voní. Právě jsem si byla o pracovní pauze natrhat šeřík na stůl. :) Snažím se radovat z každé maličkost a užívat si jara.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám na stole dokonce už obojí, tulipány i ten šeřík :) :D

      Vymazat
  10. Ahojda :-) ehm ty halušky vypadají fakt senzačně! Podělíš se o recept, prosím pěkně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je dělala podle tohoto receptu: http://www.toprecepty.cz/recept/14463-halusky-s-uzenym-masem-a-kysanym-zelim/ :) tak moc mi chutnaly, že je budu tento týden dělat znovu :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)