neděle 31. května 2015

Gabriella Salvete Matte + Miss Sporty Clubbing Color

Krásný den vám přeji!

Máme tu neděli, takže se toho budeme držet a nic nedělejte. Jen omrkněte tyhle dva laky, protože ty stojí za mrknutí! Představím vám jeden z nové limitované kolekce laků značky Gabriella Salvete a jeden mega levný, ale naprosto parádní značky Miss Sporty. A oba pěkně ve vyjarněné kombinaci, v jaké jsem ho na nehtech nosila minulý týden.



Značka Gabriella Salvete přišla nedávno celkem v tichosti s novou řadou laků na nehty Matte. Matné laky na nehty teď frčí, takže jsem věděla, že minimálně jeden musím mít. Navíc je mají v pěti nádherných pastelových jarních barvách + jeden top coat, který zmatní každý lak. Jako první jsem musela mít bílý. Ten totiž v mé sbírce dosud chyběl, i přesto, že ve sbírce je bylo 113 laků :D Takže volba byla jasná, 01 Bianco to vyhrál. Je to krásná bílá, která uschne do matného vzhledu. Štěteček má typický pro laky GS, rovně sestřižený s celkem dlouhou rukojetí. Lak je na tom krytím trošku hůř, buď dvě silnější a nebo tři slabší vrstvy. Já volím tři slabší. Není to problém, protože schne bez problémů dost rychle. Během pár minutek je suchý a vy se tak můžete věnovat jakékoliv činnosti. A pokud vás zajímá výdrž, tak ta je lepší průměr. Třetí den mám odrbané špičky, ale zase díky světlé barvě to není tak viditelné, takže další den na nehtech přežil. Sundávala jsem lak po čtyřech dnech. Za mě tedy spokojenost, navíc mi přijde hodně univerzální a na nehtech vypadá moc hezky, elegantně, sofistikovaně. Dodává šmrnc vašim rukám. Navíc se s ním dá vyhrát, jak vidíte na fotkách, něco málo jsem zkusila :D 

Pokud máte rádi jemné světlé pastelové odstíny, tak tyto laky určitě v drogérii omrkněte. Jeden je hezčí než druhý. Já zvažuji další barvy. Uvidíme, jestli se dočkám další akce. Seženete v drogériích, běžná cena je 89,90 Kč, pokud se nepletu. Já jsem ho kupovala v akci v drogérii Rossmann, tuším že za 59,90.


Od GS jsem čekala určitou kvalitu, takže jsem se u jeho vlastností tolik nedivila, ale Miss Sporty mě velmi příjemně překvapila. Nedávno jsem o nich někde četla a to poměrně pěkná slova, takže jsem si dala za úkol, že je v drogérii omrknu. Řeknu vám, že barevná škála laků je neodolatelná! Měla jsem co dělat, abych si vzala jenom jeden, protože ty barvy jsou nádherné. Samé krásné laky, v jarních pastelových i zářivých letních barvách. Vážně je z čeho vybírat, takže pokud jste na barvy, omrkněte. Já jsem nakonec podlehla odstínu č. 175, což je krásná sytá nebesky/azurově modrá (hádáme se s M., který odstín to je :D). Ale co mě překvapilo ještě více, jsou ty jeho dobré vlastnosti. Štěteček má plochý a konec dokulata zastřižený. Lakuje se jím naprosto parádně, dvě tahy celý nehet a bez přetahů. Lak kryje i v pouhé jedné vrstvě. Pro jistotu dávám dvě, ale tady není problém ani s tou jednou. Pekelně rychlé schnutí, které slibuje, vážně zvládá. Než nalakuji druhou ruku, tak mám první perfektně suchou. Skvělé. A pak je tu výdrž. Upřímně, vůbec nic jsem od něho nečekala. Ale říkala jsem si, že za těch pár korun a při tom dobrém schnutí nebudu nijak zklamaná, když mi vydrží třeba jen den. Jenže. On parádně drží celé 3 dny a to bez velkého poškození, čtvrtý den už s mírně ošoupanými špičkami. Ale drží hodně obstojně. Klobouk dolů, vážně jsem koukala. Tenhle lak zajistil to, že moje sbírka se bude nadále rozrůstat a vzhledem k ceně těchto laků asi šíleným tempem :D

Seženete je opět běžně v drogérii, ve stojanech Miss Sporty. Běžná cena jednoho laku je 29,90 Kč, v akcích se dají sehnat i za méně, já ho kupovala v Rossmannu za 21,90 Kč. Což je podle mě dost pecka, vzhledem k jeho povedeným vlastnostem. :)


Já jsem tedy z obou nadšená. Hrozně se mi líbí v této kombinaci, pěkně pohromadě. Ale samostatně vypadají také hezky. Momentálně mi nehty zdobí opět modrý kousek. Na nehtech třetí den a úplně bez porušení. Bezva. 

Lak se třpytkami, který je na fotce je top coat ze staré kolekce Twins od Essence. 

Co vy a bílé laky? Máte vyzkoušenou novinku Matte? Používáte laky Miss Sporty?

25 komentářů:

  1. Ten bily je moc pěkný :) a celkové tahle kombinace působí strašně pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště zkusím ten bílý s nějakým jiným barevným :) on bude vypadat hezky snad se všemi! :D

      Vymazat
  2. Od Miss Sporty mám lak č. 175 a taky je nádherný, ale potřebuje aspoň 2 vrstvy :) Na ty nové laky od GS se musím kouknout, pastelové odstíny se mě teď nějak chytly :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. č. 175 je tenhle, tak to máme stejný :) Já ho tedy dávám taky ve dvou vrstvách, ale už jedna vrstva se mi zdála dobrá :)

      Vymazat
  3. Já mám od Gabriely ten matný top-coat a nemůžu si ho vynachválit, nehty mi s ním vydržely celý týden, což se normálně nestává. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom jsem také přemýšlela, možná ho zkusím.. nebo matného kolegu od Essence :)

      Vymazat
  4. Ja miluji laky od MS jednak mi fakt vydrzi na nehtech 7 dni. Coz je pro me fakt super. A tolik odstinu co maji.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vážně paráda, já půjdu pro další, ta stovka laků mi prostě nestačí! :D

      Vymazat
  5. na MS určitě mrknu, za tu cenu paráda a když kryje v jedné vrstvě a rychle zasychá tak nic více nepotřebuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? :) Taky si říkám.. za ty peníze! Ještě si koupím nějaký úplně světlounký, abych zjistila, jak bude krýt.. a jestli to bude taková bomba jako tenhle.. tak vykoupím asi ten stojan :D

      Vymazat
  6. Ten matný topcoat, co tu byl zmíněn v komentářích taky patří do téhle novinkové matné řady od GS? Na jejich klasický bílý lak v lesku jsem slyšela fakt spoustu chvály a chci si ho koupit. Matný topcoat bych ocenila možná spíš než přímo matný barevný lak. Myslím, že slabší výdrž bude obecně bolest matných laků a asi bych na to neměla nervy. Občas pro nějaké hrátky topcoat by mi stačil. Budu se muset příště u GS stojanu podívat. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, matný top coat přišel na trh s těmito matnými kousky :) Je fakt, že ten se vyplatí asi víc.. no ale já prostě musela mít bílý! :D

      Vymazat
  7. A já matné kolekci laků na nehty GS odolávala s tím, že mně tyhle odstíny neberou..a přitom ten bílý vypadá tak luxusně, že je myslím rozhodnuto a já si ho budu muset pořídit..a modrý lak Miss sporty jakbysmet, je to totiž přesně ten odstín modré, pro který mám slabost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento (a ještě jeden) odstín modré byl ten, který mi ve sbírce chyběl :D a spousta dalších MS odstínů.. achjoooo, já to tam asi vykoupím :D

      Vymazat
  8. Nemám zatím žádný bílý lak. Novinky jsem očíhla, ale teď mám jakési jemné nehty, tak nelakuji, ať je mám na léto ok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teď nehty také v šíleném stavu :-/ ale bez toho laku vypadají prostě hrozně! :D

      Vymazat
  9. Moc krásná kombinace. Podobnou modrou barvičku mám doma taky :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají tam ještě jednu moc hezkou, takovou blankytně modrou, tak tu musím mít taky! :D

      Vymazat
  10. Celkově laky od GS mám moc ráda. Kombinaci barev, kterou jsi zvolila je naprosto úžasná a moc se mi líbí. Bílý lak mám taky, ale lesklý, protože se mi matné nehty moc nelíbí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako mě matné taky úplně neberou, ale tyhle pastelové prostě vypadají hezky :) a bílý.. no klasika a ta matná tomu dodává šmrnc :D

      Vymazat
  11. MS laky tedka nakupuju po kilech, jsou perfektni, za par korun, a ty barvy... :) Akorat uz je nemam moc kam davat :( :D Zrovna tenhle mam taky a parada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to za chvíli na ty kila vidím taky :D opravdu ty barvy! <3

      Vymazat
  12. Klárko, s těmi laky Miss Sporty máš pravdu :) Já tuhle značku spíš kupovala jako fakt mladá holka, teď už beru jen nanejvýš jejich řasenky. Když jsem v Tetě uviděla ty barvy laků, docela jsem čučela, vzala si na zkoušku dva překrásné odstíny a říkala jsem si, že za ty prachy i kdybych to měla vyhodit.....No ale hleděla jsem. Boží krytí, barvičky i výdrž. Teď na léto půjdu určitě i do dalších odstínů. Jsou lepší i než rimmelácká Rita Ora.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. ten biely určite vyskúšam! ja na dovolenke nosím iba biely a ten MS od Rity Ory mi už došiel, takže musím nájsť niečo podobné:)

    OdpovědětVymazat
  14. Mám bílý lak od Rimmelu a nosím ho ráda :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)