čtvrtek 26. června 2014

3 roky blogu + velká narozeninová soutěž! - UKONČENO

Krásný den, moji nejdražší a nejmilejší!

Dnes to bude trochu od srdce, možná na úvod až trochu moc sentimentu.. ale aby ne, když přesně k dnešnímu dni jsou blogu 3 roky. Tři dlouhé a krásné roky s Vámi! Řeknu vám, že bych do sebe nikdy neřekla, že mi to tak dlouho vydrží... :) A hlavně mne ani ve snu nenapadlo, kam až se blog dostane.. a že vy budete mít tu sílu a vydržíte se mnou! :D Díky blogu jsem zažila spoustu nových věcí, poznala spoustu nových a zajímavých lidí, podívala se na spoustu míst, atd. Jednoduše dalo mi to strašně moc! Jsem ráda, že se sem vracíte a já se tak mám s kým podělit o svoji lásku ke kosmetice! <3 Jste pro mne vším a já vám z celého srdce děkuji, že jste tu se mnou!


Tak a nyní imaginárně z Paříže připíjím na ten čtvrtý rok, který je před námi :) Snad se tu za rok zase sejdeme v takto hojném počtu.

No a jelikož by tento blog byl bez VÁS, mých nejúžasnějších čtenářů, o ničem, je na místě, abych vás něčím odměnila. V posledních týdnech jsem dala dohromady pár kosmetických věcí, které by vám mohly udělat trochu radost. Soutěžit budeme o tři kosmetické balíčky, které jsem se snažila tak nějak poskládat. Každý obsahuje nějaký výrobek od Dermacolu a kosmetiky MOJE, tak snad se vám budou líbit :)


Pravidla jsou naprosto jednoduchá, stačí když:

1. Budete sledovat tento blog (GFC, FacebookBloglovin - stačí si vybrat jedno z toho).
2. Napíšete do komentáře k tomuto článku svůj e-mail a číslo balíčku, který by vám udělal největší radost.
3. Držet si ze všech sil palce, aby se štěstí usmálo právě na vás! :)

A o co soutěžíme?


Balíček č. 1 - Krém Aqualia Thermal Vichy pro normální až smíšenou pleť, Ořezávátko MOJE, Lesk na rty Dermacol odstín 6, Oční stíny BonBon Dermacol odstín 8.


Balíček č. 2 - Sprchový gel Aroma Ritual Dermacol Sicilská pistácie, Antiperspirant Invisible Dry Dove, Bronzující paletka Dermacol, Balzám na rty MOJE.


Balíček č. 3 - Barva na vlasy Excellence Creme L'oréal odstín 01 (Světlá přírodní blond), Zkrášlující fluid Fresh Rose Dermacol, Lak na nehty MOJE odstín 03, Termální voda Avéne.


Tři balíčky symbolizující tři roky blogu najdou svého majitele ke 12. 7. a losovat bude jako již tradičně Random.org. Zúčastnit se mohou všichni z ČR a SR.

Přeji všem hodně štěstí a děkuji vám za všechno, bez vás by tenhle blog nebyl! Mám vás ráda! :)